Zaloguj się

View Full Version : Nowy potworek :)

Achuy
11-05-2014, 16:36
Siema screen z najazdu:
http://i61.tinypic.com/im795u.jpg

Przypominam ze z nowego potworka kazdy ma inne itemy. Klikamy ppm mamy na to 100 sekund!

@Squid
Zaraz po zabiciu postalismy z 10-15 sekund i juz nie mozna bylo zbierac loota wiec nie wiem o co tu chodzi :/

@Logest

NIE :)

Squid
11-05-2014, 17:06
Przypominam ze z nowego potworka kazdy ma inne itemy. Klikamy ppm mamy na to 15 sekund!

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd? Jest 100 sekund od zabicia potwora ;)

Logest.
11-05-2014, 17:13
Można wyrzucić jego ciało np do wody?

A.J #17
11-05-2014, 17:50
Wszystko było zgodnie :)

z tego co zauważyłem ciała nie można było ruszyć :)

Sasha Rookslayer
11-05-2014, 17:57

Ciała nie można w ogóle ruszyć.
Ciało znika po 100 sekundach.
Każdy dostaje loota, kto kliknie w ciało w ciągu 100 sekund.
Loota dostajesz nawet jak kogoś uleczysz.
Najlepiej bić potwora z daleka, ale musi być 1 bloker.
Jeżeli więcej niż 1 osoba podejdzie do moba, potworek dostaje furii i staje się niebezpieczny :D

Refresh
11-05-2014, 19:04
jaki loot z tego moba? pisać kto co dostał xD :D

Nunak
11-05-2014, 19:05
Jak stałem przy mobku i padł to mówiłem, żebyście ruszyli tyłki, to wy staliście i nie dostaliście loota. Ciekawy mobek, wystarczy trapnac go w 4 osoby i założyć dwarven ringa.

@up
Klejnutka 11%, softy, mls, pomidorki i jakieś syfy jeszcze

Kavosd
11-05-2014, 19:57
Dla mnie jest to bezsensowne.. 100 sekund, na to żeby otworzyć potwora, gdzie pełno ludzi w tym samym czasie pcha się do niego.. 3-5 minut ale nie 100 sekund! Efekt tego jest taki, że sporo osób bezpośrednio uczestniczących w walce w tym ja, niestety nie dopchałem się w wyznaczonym czasie, SPOKO

ʍǝǝʞ aka vimpexx
11-05-2014, 20:04
Przypominam ze z nowego potworka kazdy ma inne itemy. Klikamy ppm mamy na to 100 sekund!

Proszę o zbanowanie tego gracza za wprowadzanie ludzi w błąd.

_Topic

Podmienili tylko wygląd moba, bo z tego co widzę ma takie same właściwości jak choinka rok temu. Dużo się napracowali przy nim, elo

Sendox
11-05-2014, 21:01
Dla mnie jest to bezsensowne.. 100 sekund, na to żeby otworzyć potwora, gdzie pełno ludzi w tym samym czasie pcha się do niego.. 3-5 minut ale nie 100 sekund! Efekt tego jest taki, że sporo osób bezpośrednio uczestniczących w walce w tym ja, niestety nie dopchałem się w wyznaczonym czasie, SPOKO

3-5 minut :O ? Równie dobrze cały loot mogłaby zakosić jedna osoba ( gdyby był to potwór taki jak wszystkie inne bossy ) więc jeszcze Ci źle ? 100 sekund to zdecydowanie wystarczająca ilość czasu - trzeba sobie radzić, a nie czekać aż wszyscy się rozejdą :)

Squid
11-05-2014, 22:09
3-5 minut :O ? Równie dobrze cały loot mogłaby zakosić jedna osoba ( gdyby był to potwór taki jak wszystkie inne bossy ) więc jeszcze Ci źle ? 100 sekund to zdecydowanie wystarczająca ilość czasu - trzeba sobie radzić, a nie czekać aż wszyscy się rozejdą :)

Dokładnie. Ale jak widać co bym nie zrobił byłoby źle. Dałbym 5 minut to znowu byłoby źle bo ktoś przyleci 10 noob charami i zbierze loota. Dałbym blokadę, że tylko Ci co bili potwora mogą wziąć loot to by zaraz był płacz, że "ja uhałem a jestem ek i nic nie dostałem".

Trzeba trochę sprytu a nie być pierdołą i czekać aż samo wszystko spadnie z nieba.