View Full Version : Nowy potworek :)
Siema screen z najazdu:
http://i61.tinypic.com/im795u.jpg
Przypominam ze z nowego potworka kazdy ma inne itemy. Klikamy ppm mamy na to 100 sekund!
@Squid
Zaraz po zabiciu postalismy z 10-15 sekund i juz nie mozna bylo zbierac loota wiec nie wiem o co tu chodzi :/
@Logest
NIE :)
Przypominam ze z nowego potworka kazdy ma inne itemy. Klikamy ppm mamy na to 15 sekund!
Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd? Jest 100 sekund od zabicia potwora ;)
Można wyrzucić jego ciało np do wody?
Wszystko było zgodnie :)
z tego co zauważyłem ciała nie można było ruszyć :)
Sasha Rookslayer
11-05-2014, 17:57
Ciała nie można w ogóle ruszyć.
Ciało znika po 100 sekundach.
Każdy dostaje loota, kto kliknie w ciało w ciągu 100 sekund.
Loota dostajesz nawet jak kogoś uleczysz.
Najlepiej bić potwora z daleka, ale musi być 1 bloker.
Jeżeli więcej niż 1 osoba podejdzie do moba, potworek dostaje furii i staje się niebezpieczny :D
jaki loot z tego moba? pisać kto co dostał xD :D
Jak stałem przy mobku i padł to mówiłem, żebyście ruszyli tyłki, to wy staliście i nie dostaliście loota. Ciekawy mobek, wystarczy trapnac go w 4 osoby i założyć dwarven ringa.
@up
Klejnutka 11%, softy, mls, pomidorki i jakieś syfy jeszcze
Dla mnie jest to bezsensowne.. 100 sekund, na to żeby otworzyć potwora, gdzie pełno ludzi w tym samym czasie pcha się do niego.. 3-5 minut ale nie 100 sekund! Efekt tego jest taki, że sporo osób bezpośrednio uczestniczących w walce w tym ja, niestety nie dopchałem się w wyznaczonym czasie, SPOKO
ʍǝǝʞ aka vimpexx
11-05-2014, 20:04
Przypominam ze z nowego potworka kazdy ma inne itemy. Klikamy ppm mamy na to 100 sekund!
Proszę o zbanowanie tego gracza za wprowadzanie ludzi w błąd.
_Topic
Podmienili tylko wygląd moba, bo z tego co widzę ma takie same właściwości jak choinka rok temu. Dużo się napracowali przy nim, elo
Dla mnie jest to bezsensowne.. 100 sekund, na to żeby otworzyć potwora, gdzie pełno ludzi w tym samym czasie pcha się do niego.. 3-5 minut ale nie 100 sekund! Efekt tego jest taki, że sporo osób bezpośrednio uczestniczących w walce w tym ja, niestety nie dopchałem się w wyznaczonym czasie, SPOKO
3-5 minut :O ? Równie dobrze cały loot mogłaby zakosić jedna osoba ( gdyby był to potwór taki jak wszystkie inne bossy ) więc jeszcze Ci źle ? 100 sekund to zdecydowanie wystarczająca ilość czasu - trzeba sobie radzić, a nie czekać aż wszyscy się rozejdą :)
3-5 minut :O ? Równie dobrze cały loot mogłaby zakosić jedna osoba ( gdyby był to potwór taki jak wszystkie inne bossy ) więc jeszcze Ci źle ? 100 sekund to zdecydowanie wystarczająca ilość czasu - trzeba sobie radzić, a nie czekać aż wszyscy się rozejdą :)
Dokładnie. Ale jak widać co bym nie zrobił byłoby źle. Dałbym 5 minut to znowu byłoby źle bo ktoś przyleci 10 noob charami i zbierze loota. Dałbym blokadę, że tylko Ci co bili potwora mogą wziąć loot to by zaraz był płacz, że "ja uhałem a jestem ek i nic nie dostałem".
Trzeba trochę sprytu a nie być pierdołą i czekać aż samo wszystko spadnie z nieba.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.