Zaloguj się

View Full Version : Kolejny problem z interpretacj? regulaminu.

Anonimowy
14-05-2014, 10:22
Cześć,
Powiedzcie mi jaka jest różnica między nickami Birt i Bart, a Squid i Squjd? Jak dla mnie różnica żadna, choć jak widać administracja widzi znaczną.
Wczoraj zobaczyłem nick "Birt", na pierwszy rzut oka zmyliłem się, że to Bart. Napisałem RRV i Eklerq stwierdził, że nie potrafię rozróżniać liter. Oczywiście nie mogłem sobie odpuścić i założyłem postać Squjd. Dostałem dzisiaj z rana namelock'a.

Pytanie do graczy: chcielibyście dokładnej interpretacji regulaminu? Co można, a co nie?

Do administracji: ile wy do cholery macie regulaminów? Co drugi to inna interpretacja. Śmiech na sali.

http://oi62.tinypic.com/vsnscm.jpg

@Zarex
Mam postać Mirtiis i Eklirq xD

Zarexoholik?
14-05-2014, 10:43
O masakra, croyon czy jak to tam jest dał sobie jakieś naciągane całkowicie dwa namelocki, a za jedną różniącą się literę w nicku nie ma namelocka? Pozdrawiam serdecznie Birta, Barta. Zrobię sobie nick Murtiis i jestem przekonany, że zaraz będzie namelock. Jednak nie, ten typ croyon co ma TIBIJSKIE SNY (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=122654) do teraz nie zapłacił tak jak inni za zmianę nicku, bo wykorzystał pozycję.

Birtowi trzeba dać inva do Jihadu, bo ja również mogłem pomyśleć, że to char Barta. :confused:

I ktoś tu się nadal dziwi, że ten serwer to syf? Wystarczy popatrzeć na to co robi administracja.

Birt nie ma nic wspólnego z Bart? Jednak Don Juan ma coś wspólnego z Don Ja. Nie wierzę w to, całe APO to lepszy skecz niż Kryszak robi. :D

PS: /watch?v=fFl7hEVSE1Q

Nunak
14-05-2014, 13:19
Ja rowniez za pierwszym razem przeczytalem Bart i wydaje mi sie, ze osoba o nicku Birt powinna dostac namelock'a od razu
Ciekawy jestem czy ktos dostalby namelock'a gdyby zrobil sobie nick Abuligoraw.

Logest.
14-05-2014, 13:52
To bart musi wyslac zgloszenie, zeby birt dostal namelocka tak to dziala. Swoim rrv mozesz sie conajwyzej podetrzec

Seyhado
14-05-2014, 14:20
nie pierwszy i nie ostatni taki temat
każdy normalny gracz ci powie że ekler nadaje się na tutora jak ja na kardynała
a co do samej sprawy to przecież proste Birt-Bart mala różnica oczywiście że należy się namelock :)

Eklerq
14-05-2014, 14:27
Birt was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.

Zamykam :)