View Full Version : Spotkania w RL
Siemasz!
Nawiązując do nazwy tematu - mieliście okazję spotkać się z kimś z APO?
Jeżeli tak to w jakich okolicznościach to spotkanie się odbyło, podzielcie się tym z resztą.
*Mikiel - Szczecin (Koncert O.S.T.R.-ego)
*Maatini - Szczecin (Koncert O.S.T.R.-ego)
*Essay - Stargard Szczeciński (Koncert O.S.T.R.-ego)
*Fiszu - Stargard Szczeciński (Trening)
*Mejger - Warszawa (Koncert DMX-a)
*Esende Mylffon - Hradec Kralove (Hip-Hop Kemp 2014)
Witam, oczywiście miałem taką okazję.
Osoby, z którymi się spotkałem:
Margoth i Gladeq - 2008, byłem na obozie sportowym we Wdzydzach w 6 klasie podstawówki i zwiedzałem Zamek w Malborku gdzie miałem wolny czas i panowie przyszli na gadkę :D 6 lat od tamtej pory minęło jak 1 dzień
Sedan i Oxi - Wrocław kiedy byłem z rodzicami zwiedzać miasto, w 2010 jakoś, chciałem wstawić foto z chłopakami ale jakoś przepadło :D
Oby więcej, wspominam miło i na pewno kontakt nie zaginie. Od października mieszkam w Gdyni więc zapraszam na kwadrat zrobi się kilka piwek. Pozdrawiam
#up
też nie mogę znaleźć tego zdjęcia. heh, pomyśleć, że to było aż 4 lata temu ;O
#t
Tetti - 2010, Wrocław rynek (dokładnie jak tetti opisał)
Sempacz - zaczęło się jakoś z 2 lata temu (wspólnie byliśmy na wakacjach w bułgarii) i od tamtego czasu wpadł do mnie parę razy i ja do niego raz (mimo, że dzieli nas cała polska ;D)
Berafito - znałem go w chuj długo, i bardzo dobrze przez te 6-7 lat trzymaliśmy, ale spotkaliśmy się dopiero teraz przed sylwkiem... tzn ja do niego pojechałem na dwa dni, a potem on do mnie na tyle samo (w tym sylwek)
Misiak - mieszka na wsi jakieś 20km od wrocka, więc wyskoczyliśmy nieraz na jakiś browar :}
to by było chyba na tyle... jak ktoś chce jakiś meeting urządzić to dawać na tegorocznego kempa! pis
jak ktoś chce jakiś meeting urządzić to dawać na tegorocznego kempa! pis
Będę na Kempie w tym roku, można się zgadać gdzieś przelotem na jakiś browar, wyskoczyć nad jeziorko, whatever.
ja z tobą drah w słowianinie gadałem.
pamietam, ze mes i tetris wtedy byl, a ty nie miales kamery :)
To mnie teraz zaskoczyłeś, bo kompletnie nie przypominam sobie okoliczności.
Chodzi Ci o Rap Meethink, który odbywał się 16 listopada 2012
(Ten Typ Mes, Te-Tris, Zeus, Małpa, Gruby Mielzky, W.E.N.A.) ?
nie przypominasz sobie, bo myslales ze gadasz z randomem.
Coś mi świta, ale to jak przez mgłę, przez te filmiki naruchałem sobie fejmu jak Łysy z Brazzers praktycznie w każdym zakątku polski, gdzie nie pojadę to ludzie mnie znają / kojarzą. Mogłeś powiedzieć, że jesteś z APO.
ja z tobą drah w słowianinie gadałem.
pamietam, ze mes i tetris wtedy byl, a ty nie miales kamery :)
@edit
dokladnie, zeus, mielzky i malpa jeszcze byli :)
nie przypominasz sobie, bo myslales ze gadasz z randomem.
Sasha Rookslayer
15-05-2014, 15:08
Osobiście miałem okazje się spotkać ze Shabusem, który mieszka w Rzeszowie. Fakt, 14h pociągiem się jechało, ale warto było zamieszkać te kilka dni u niego w rezydencji z basenem.
Okoliczność była jedna (alkoholizacja).
Mikiel SZN
27-05-2014, 16:52
z drahem na różnych koncertach, osttatnio na dmx w wwa
mejger w wwa bo tutaj mieszkamy
maatini bo go znam od dzieciaka
esende mylffon na kempie 3 lata temu
spotkałem kiedyś Amedine pod gimnazjum jak przyjechał do Lublina no i piłem browarka na jakimś koncercie w Lublinie z Kitkiem (ludzie z 8.42 skojarzą)
/e/
Tomek, Daniel, Mitura i wielu, wielu innych ludziów z Lublina rzecz jasna
Margoth i Gladeq - 2008, byłem na obozie sportowym we Wdzydzach w 6 klasie podstawówki i zwiedzałem Zamek w Malborku gdzie miałem wolny czas i panowie przyszli na gadkę :D 6 lat od tamtej pory minęło jak 1 dzień
[...]
Od października mieszkam w Gdyni więc zapraszam na kwadrat zrobi się kilka piwek. Pozdrawiam
Muszę poszukać gdzieś naszej foty. Do tej pory pamiętam w jakiej czapce byłeś :D I takiego Cie pamiętam - Bartusia w czapce :p
Ehhh i teraz znów się zobaczymy w Trójmieście po 6 latach <3
Miałem jeszcze zaszczyt spotkać Jołka. Wpada co jakiś czas na moje rejony ;)
First Shouter / Mati Mieszkal jakies 60 km ode mnie, wpadl pare razy do Gizycka sie spotkac, milo wspominam, w wakacje moze znowu :D
Pumas Spotkanie na maksymalnego spontana kiedy przejezdzalem autobusem przez Bydgoszcz, mam nadzieje ze wpadne kiedys na dluzej :b
N-series
30-06-2014, 19:56
*Grom
*Całe Gryfice:P
*prawie z Eklerq haha ,zgadamy się jeszcze
Gerard pisałem że moge o Stargard zahaczyć ; D jakiś czas temu
Mikiel SZN
30-06-2014, 22:28
jutro margotha spotkam, bo przed openerem kimam u niego jo
@up
Pozdrów tę parówę :D
@
Ja tam się kiedyś spiknąłem z Vetem. A jak go zapraszałem na moje 70 urodziny, albo na grilla na majówkę, albo na browara tak w ogóle, to się wykręca, że za daleko ma z Giszowca, a ja mu nawet nocleg załatwiam, a ten ciągle nie, nie, nie i nie. Smutne : (
RefreshV2
01-07-2014, 12:35
Amedine - znam go dobrze, pochodzi z tego samego miasta co ja.
Wujek Margoth
01-07-2014, 13:45
Tak jak Mikiel napisał, dziś się widzimy. Będziemy celebrować to zacne spotkanie przy wódce spożywanej na plaży z pięknymi mulatkami. Pozdrawiam apo oldbojów xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.