Zaloguj się

View Full Version : Spotkania w RL

Google
15-05-2014, 04:40
Siemasz!

Nawiązując do nazwy tematu - mieliście okazję spotkać się z kimś z APO?
Jeżeli tak to w jakich okolicznościach to spotkanie się odbyło, podzielcie się tym z resztą.

*Mikiel - Szczecin (Koncert O.S.T.R.-ego)
*Maatini - Szczecin (Koncert O.S.T.R.-ego)
*Essay - Stargard Szczeciński (Koncert O.S.T.R.-ego)
*Fiszu - Stargard Szczeciński (Trening)
*Mejger - Warszawa (Koncert DMX-a)
*Esende Mylffon - Hradec Kralove (Hip-Hop Kemp 2014)

Tetti
15-05-2014, 09:58
Witam, oczywiście miałem taką okazję.
Osoby, z którymi się spotkałem:
Margoth i Gladeq - 2008, byłem na obozie sportowym we Wdzydzach w 6 klasie podstawówki i zwiedzałem Zamek w Malborku gdzie miałem wolny czas i panowie przyszli na gadkę :D 6 lat od tamtej pory minęło jak 1 dzień
Sedan i Oxi - Wrocław kiedy byłem z rodzicami zwiedzać miasto, w 2010 jakoś, chciałem wstawić foto z chłopakami ale jakoś przepadło :D
Oby więcej, wspominam miło i na pewno kontakt nie zaginie. Od października mieszkam w Gdyni więc zapraszam na kwadrat zrobi się kilka piwek. Pozdrawiam

SedaN*
15-05-2014, 10:17
#up
też nie mogę znaleźć tego zdjęcia. heh, pomyśleć, że to było aż 4 lata temu ;O

#t
Tetti - 2010, Wrocław rynek (dokładnie jak tetti opisał)
Sempacz - zaczęło się jakoś z 2 lata temu (wspólnie byliśmy na wakacjach w bułgarii) i od tamtego czasu wpadł do mnie parę razy i ja do niego raz (mimo, że dzieli nas cała polska ;D)
Berafito - znałem go w chuj długo, i bardzo dobrze przez te 6-7 lat trzymaliśmy, ale spotkaliśmy się dopiero teraz przed sylwkiem... tzn ja do niego pojechałem na dwa dni, a potem on do mnie na tyle samo (w tym sylwek)
Misiak - mieszka na wsi jakieś 20km od wrocka, więc wyskoczyliśmy nieraz na jakiś browar :}

to by było chyba na tyle... jak ktoś chce jakiś meeting urządzić to dawać na tegorocznego kempa! pis

Google
15-05-2014, 13:50
jak ktoś chce jakiś meeting urządzić to dawać na tegorocznego kempa! pis

Będę na Kempie w tym roku, można się zgadać gdzieś przelotem na jakiś browar, wyskoczyć nad jeziorko, whatever.

ja z tobą drah w słowianinie gadałem.
pamietam, ze mes i tetris wtedy byl, a ty nie miales kamery :)

To mnie teraz zaskoczyłeś, bo kompletnie nie przypominam sobie okoliczności.

Chodzi Ci o Rap Meethink, który odbywał się 16 listopada 2012
(Ten Typ Mes, Te-Tris, Zeus, Małpa, Gruby Mielzky, W.E.N.A.) ?

nie przypominasz sobie, bo myslales ze gadasz z randomem.

Coś mi świta, ale to jak przez mgłę, przez te filmiki naruchałem sobie fejmu jak Łysy z Brazzers praktycznie w każdym zakątku polski, gdzie nie pojadę to ludzie mnie znają / kojarzą. Mogłeś powiedzieć, że jesteś z APO.

Crote
15-05-2014, 13:53
ja z tobą drah w słowianinie gadałem.
pamietam, ze mes i tetris wtedy byl, a ty nie miales kamery :)

@edit
dokladnie, zeus, mielzky i malpa jeszcze byli :)
nie przypominasz sobie, bo myslales ze gadasz z randomem.

Sasha Rookslayer
15-05-2014, 15:08
Osobiście miałem okazje się spotkać ze Shabusem, który mieszka w Rzeszowie. Fakt, 14h pociągiem się jechało, ale warto było zamieszkać te kilka dni u niego w rezydencji z basenem.

Okoliczność była jedna (alkoholizacja).

Mikiel SZN
27-05-2014, 16:52
z drahem na różnych koncertach, osttatnio na dmx w wwa
mejger w wwa bo tutaj mieszkamy
maatini bo go znam od dzieciaka
esende mylffon na kempie 3 lata temu

Demon
27-05-2014, 16:59
spotkałem kiedyś Amedine pod gimnazjum jak przyjechał do Lublina no i piłem browarka na jakimś koncercie w Lublinie z Kitkiem (ludzie z 8.42 skojarzą)

/e/
Tomek, Daniel, Mitura i wielu, wielu innych ludziów z Lublina rzecz jasna

GladeQ
28-06-2014, 13:27
Margoth i Gladeq - 2008, byłem na obozie sportowym we Wdzydzach w 6 klasie podstawówki i zwiedzałem Zamek w Malborku gdzie miałem wolny czas i panowie przyszli na gadkę :D 6 lat od tamtej pory minęło jak 1 dzień
[...]
Od października mieszkam w Gdyni więc zapraszam na kwadrat zrobi się kilka piwek. Pozdrawiam

Muszę poszukać gdzieś naszej foty. Do tej pory pamiętam w jakiej czapce byłeś :D I takiego Cie pamiętam - Bartusia w czapce :p
Ehhh i teraz znów się zobaczymy w Trójmieście po 6 latach <3

Miałem jeszcze zaszczyt spotkać Jołka. Wpada co jakiś czas na moje rejony ;)

Joogi
28-06-2014, 13:35
First Shouter / Mati Mieszkal jakies 60 km ode mnie, wpadl pare razy do Gizycka sie spotkac, milo wspominam, w wakacje moze znowu :D

Pumas Spotkanie na maksymalnego spontana kiedy przejezdzalem autobusem przez Bydgoszcz, mam nadzieje ze wpadne kiedys na dluzej :b

N-series
30-06-2014, 19:56
*Grom
*Całe Gryfice:P
*prawie z Eklerq haha ,zgadamy się jeszcze

Gerard pisałem że moge o Stargard zahaczyć ; D jakiś czas temu

Mikiel SZN
30-06-2014, 22:28
jutro margotha spotkam, bo przed openerem kimam u niego jo

Crayon
01-07-2014, 11:52
@up
Pozdrów tę parówę :D

@
Ja tam się kiedyś spiknąłem z Vetem. A jak go zapraszałem na moje 70 urodziny, albo na grilla na majówkę, albo na browara tak w ogóle, to się wykręca, że za daleko ma z Giszowca, a ja mu nawet nocleg załatwiam, a ten ciągle nie, nie, nie i nie. Smutne : (

RefreshV2
01-07-2014, 12:35
Amedine - znam go dobrze, pochodzi z tego samego miasta co ja.

Wujek Margoth
01-07-2014, 13:45
Tak jak Mikiel napisał, dziś się widzimy. Będziemy celebrować to zacne spotkanie przy wódce spożywanej na plaży z pięknymi mulatkami. Pozdrawiam apo oldbojów xD