Zaloguj się

View Full Version : Eklerq, Kyrl, domek.

Turook
16-05-2014, 16:53
Witam, nagrałem gracza Kryl jak mi wrzuca gówna z jego ogródka do mojego. Napisałem RRV i szanowny Pan Eklerq napisał mi, żebym wysłał mu filmik, po czym zapytał się "Ile waży?", odpisałem mu "200+mb", a on na to, że nie będzie tego pobierał. Poprosił mnie, abym wrzucił to na youtube.com, tak zrobiłem, oto link ---> https://www.youtube.com/watch?v=nbZWa7Zqv_I

http://i60.tinypic.com/2py73sy.png

Takie poszanowanie gracza ze strony administracji, że nic nie odpisując zamyka temat.

http://i61.tinypic.com/168yf7d.png

Nie chodzi mi już tu o to, że Kyrl wrzuca mi te itemy do mojego ogródka, a o to jak Eklerq szanuje graczy...

Później się dziwicie, że na Apo gra po 30 osób.

Pozdrawiam, Turok.

Sasha Rookslayer
16-05-2014, 16:56
Człowieku, sam widziałem, że Kyrl miał cały domek w śmieciach, a Ty miałeś czysty. Coś tutaj chyba nie gra, co? Prowokacja jakaś?
Zacząłeś sam wrzucać śmieci do jego ogródka, a następnie jak on Ci wrzucił to nagrałeś :confused::confused:

Brak słów, dałbym Ci bana za to, że wprowadzasz Eklera w błąd.

Pamiętaj, że jest kilka opcji : ), mógł sobie również położyć sam.

USHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuha SHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsas aSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuha SHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsas aSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsasaSHahusuha SHUSuahsasaSHahusuhaSHUSuahsasa

BAŁT
16-05-2014, 17:03
Człowieku, sam widziałem, że Kyrl miał cały domek w śmieciach, a Ty miałeś czysty. Coś tutaj chyba nie gra, co? Prowokacja jakaś?
Zacząłeś sam wrzucać śmieci do jego ogródka, a następnie jak on Ci wrzucił to nagrałeś :confused::confused:

Nawet jeśli to zrobił to kryl powinien to nagrać zgłosić a nie robić to samo ;) na filmie chodz dobrze wyciętym wina jest tylko jego wiec ma pecha to tak jak byś tłumaczył sie włączyłem bota na suwanie bo on też miał wcześniej ale wyłączył i mnie nagrał lol XD

Skoro dał się sprowokować ma pecha a ban a kara sie należy ;) trzeba uprzedzać fakty i być mądrzejszym a on dał się podejść ;]

Eklerq
16-05-2014, 17:04
Z ogródka gracza o nazwie Dawidktm nie da się wrzucić przedmiotów do ogródka gracza o nazwie Kyrl. Wychodzi na to, że Ty najpierw rzuciłeś te przedmioty do jego ogródka i teraz próbowałeś wprowadzić mnie w błąd. Kłamstwo ma krótkie nogi, pamiętaj :)

Zioomal
16-05-2014, 17:05

Tak jak napisał Pan wyżej , sam wpuściłem eklerqa do domku ( jego inna postać ) żeby zobaczył ze Dawidktm nie mógł mi go zaśmiecić bo "Cel jest poza zasięgiem"

Ty mi zaśmieciłeś albo ktoś kto może wejść do Twojego domku :)

Przemyśl swoje postępowanie i tak jak pisałem w grze " weź się rozpędź i przypie*dol baranka o ścianę - może pomoże :D "

Jeśli szukasz sensacji to źle zaczynasz myślę że Eklerq jest na tyle mądry że ogarnie sprawę jak trzeba.

PiS yoŁ

Nawet jeśli to zrobił to kryl powinien to nagrać zgłosić a nie robić to samo ;) na filmie chodz dobrze wyciętym wina jest tylko jego wiec ma pecha to tak jak byś tłumaczył sie włączyłem bota na suwanie bo on też miał wcześniej ale wyłączył i mnie nagrał lol XD

Skoro dał się sprowokować ma pecha a ban a kara sie należy ;) trzeba uprzedzać fakty i być mądrzejszym a on dał się podejść ;]

Człowieku - szanujmy się nie będę zawracał dupy komuś z administracji jakimś śmieciem w ogródku mam <ciach> . Odrzuciłem mu to co on mi <ciach> i po sprawie - wrzuci raz jeszcze to znowu odrzucę :)

Turook
16-05-2014, 17:05
Z ogródka gracza o nazwie Dawidktm nie da się wrzucić przedmiotów do ogródka gracza o nazwie Kyrl. Wychodzi na to, że Ty najpierw rzuciłeś te przedmioty do jego ogródka i teraz próbowałeś wprowadzić mnie w błąd. Kłamstwo ma krótkie nogi, pamiętaj :)

Pamiętaj, że jest kilka opcji : ), mógł sobie również położyć sam.

[Eklerq] Nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Oboje zostaliście upomniani, więc mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy. Zamykam!