View Full Version : Kierownica
ziomer19981
23-05-2014, 14:55
Witam! Kupiłem sobie ostatnio kierownice TRACER GTR i sterowniki nie działają na windows 7 x64 co zrobić??
@down
gorzej, u mnie błąd polega na tym że windows nie pozwala instalowania żadnych sterowników, jak temu zaradzić/wyłączyć to?
cytuje z innego forum
poradzilem juz sobie, wystarczylo ustawic instalke sterownikow na zgodnosc z win xp sp3
btw. 2 sekundy w google
@edit
komunikat wpisz w google/wstaw go tu to zrobie to za Ciebie, a odpowiedź na 100% się znajdzie
nie rozumiem, poza tym tu piszemy o Twojej kierownicy, a nie o sterownikach do karty graficznej
@down
osobiście nie miałem zbyt dużego kontaktu z W7, ale no tak jak wspomniałem wcześniej, ściągasz plik instalacyjny danych sterowników (.exe), klikasz na niego prawy przycisk myszy > ustawienia[?] > COŚ TAM (jakaś zakładka) > ustawiasz zgodność programu z systemem windows xp sp3/sp2
jeśli to nie działa to polecam szukać problemu w google (wpisz byle co, google działają na podstawie fraz, więc tak czy siak znajdziesz odpowiedź na swoje pytania)
ziomer19981
23-05-2014, 17:12
motyw jest taki że nie działają pendrivy sterowniki do karty graficznej nie chcą się aktualizować, win7 blokuje aktualizacje i instalacje sterownikow, proszę o pomoc!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.