PDA

View Full Version : Bossy Rookgard - loot

Sasha Rookslayer
23-05-2014, 20:51
Witam, jak w temacie wyżej. Chciałbym, abyście w końcu poprawili loota z Bossów na Rookgardzie. Nie wiem jak wygląda to na Main'ie, ale doszły do mnie słuchy, że również coś nie tak jest z lootem, ale niestety ja nie wiem, więc to nie mi oceniać.

Co do bossów na Rookgardzie.. Chodzi głównie o Demon Lord Rooker oraz Dark Princess. Zabiłem ponad 110 Demon Lord Rookerów i żadnego dsma ani sla.

Zabiłem ponad 40 Dark Princess, która respi sie raz na 30 minut i 0 loota.

NAWET PROSZĘ MI NIE PISAĆ Z ADMINISTRACJI, ŻE NIC NIE ZOSTAŁO ZMNIEJSZONE BO WYŚMIEJE WAS PO RAZ KOLEJNY. KAŻDY WIDZI, ŻE COŚ JEST Z LOOTEM NIE TAK, A WY DALEJ SWOJE..

Nie chodzi mi o to, aby z każdego leciał jakiś sl albo coś..
Bo pewnie zaraz napiszecie, że chce mieć jeszcze więcej niż mam.

Po prostu chce, aby opłacało się na nie chodzić, bo po co one są? W końcu dla loota, a nie dla wystroju :confused:

Tak więc, proszę o zwiększenie loota, bo przesadziliście z tym zmniejszeniem. RUSZALIŚCIE LOOTA, WIĘC NAWET NIE PISZCIE, ŻE TEGO NIE ROBILIŚCIE.

Pozdro 600.

Roux
23-05-2014, 20:55
Co do tych mobow to nie moge Ci nic powiedzieć bo moj lvl na to jeszcze nie pozwala , ale idzie to odczuc w mobach normalnych rowież , wcześniej itm leciały ze dało sie coś wzbogacić na rooku aktualnie expienie (zrobienie taska 400 Dark Lordów ) Wiąże sie z wyloceniem 1x k legsow ? Wcześniej można było na spokojnie z 4-6 par wyciągnąc i nie jestem pierwsza osoba ktora to powie.

Wiec czekamy na odpowiedz administracji.
Pozdrawiam.

Turook
23-05-2014, 20:58
LOL LOL LOL LOL, A GDZIE POZDRAWIAM SASHA? REPORT

Ostatnimi czasy miałem okazję zabić kilkadziesiąt księżniczek i muszę przyznać, że wyleciało kilka v shieldów, jedno f axe i kilka gówien po 2cc : [

Nie wspomnę już o locie z demon rookerów, to totalna porażka...

Pozdro 601.

#edit

Dodam, że na 2800 elfów - 2x aol i jedne c legi

Dodam tylko, że po stworzeniu mobka o nazwie Perfect Apocalypto broszka leci tragicznie i to nie tylko ja tak uważam

Teee, rudy, mowa jest o BOSS'ach na Rookgardzie :cool:

Dodaliście również Tropicano, kto tam siedzi? Odpowiedź jest prosta - nikt!
Początkowo leciało coś z tych Serpentów, teraz totalne ZERO.

Już nie będę się rozpisywał o Red Dragonach, ehhh..

Wyczuwam płacz ze strony Mainlandu, że za dużo kasy na Rooku jest XD

Nunak
23-05-2014, 20:59
Dodam tylko, że po stworzeniu mobka o nazwie Perfect Apocalypto broszka leci tragicznie i to nie tylko ja tak uważam

Teee, rudy, mowa jest o BOSS'ach na Rookgardzie :cool:

Dodaliście również Tropicano, kto tam siedzi? Odpowiedź jest prosta - nikt!
Początkowo leciało coś z tych Serpentów, teraz totalne ZERO.

Już nie będę się rozpisywał o Red Dragonach, ehhh..

Wyczuwam płacz ze strony Mainlandu, że za dużo kasy na Rooku jest XD

Jakbyś nie zauważył to Sasha wspomina tez coś o mainie, wiec napisałem

..:Too Get:..
23-05-2014, 21:51

Chance broszki nie było akurat zmieniane.

@top
Kto wie, może macie pecha, jeśli nie to trzeba czekać na odpowiedź administracji.

Sasha Rookslayer
23-05-2014, 21:53
@top
Kto wie, może macie pecha, jeśli nie to trzeba czekać na odpowiedź administracji.

Zawsze każdy ma pecha, nigdy nie nie zostaje zmieniane, co?

Czy 80% na Rookgardzie ma pecha? Nie sądzę, serio..

Oczywiście gracze z Mainlandu również mogą pisać tutaj swoje zażalenia.

@down

Ponad 100 dlr i bez żadnego sla? I tak słabo. Napisz jeszcze kiedy tego taska robiłeś :)

Matj
23-05-2014, 21:59
@up
task robilem niecaly miech temu, ale jestem zadowolony z lootu, dla mnie jest spoko, mogli by nawet usunac dlr dry i zostawic same bk ;d

ja zrobilem na dlr task i mialem z 1bp c legow i reszta syfy, lot jest dobry tylko trzeba miec fart ;]

Rekrut
24-05-2014, 09:14
Chance broszki nie było akurat zmieniane.

.

Odezwał się ten kto jest w ekipie i wszystko wie haha.

Co do broszek to jest porażka, zabiłem z 500 apo i nie spadła ani jedna. Dawniej poszedłem na volcano zabiłem 50 apo i miałem czasem nawet 5 broszek
Na rooku też powinno lecieć średnio ale nie dla Saszy bo i tak ma dużo kasy :)

#Niżej!
Ale dawniej chodziłem często i za każdym razem leciała jak poszedłem. Raz spadła mi z pierwszego i trzeciego apo. Lot został osłabiony i tyle w temacie

..:Too Get:..
24-05-2014, 10:31
Odezwał się ten kto jest w ekipie i wszystko wie haha.

Co do broszek to jest porażka, zabiłem z 500 apo i nie spadła ani jedna. Dawniej poszedłem na volcano zabiłem 50 apo i miałem czasem nawet 5 broszek
Na rooku też powinno lecieć średnio ale nie dla Saszy bo i tak ma dużo kasy :)

Sam w kwietniu zabiłem z 700+ apo i nie spadła broszka.
Nieco ponad tydzień temu poszedłem znowu, 45-50min~ i spadła.
Kwestia szczęścia.

Mopsu_Lechista
24-05-2014, 12:31
Już to było gdy jeszcze grałem na tym servie ale oczywiście wszystkiemu admini się wyparli i jak zwykle zwalali na farta... GÓWNO PRAWDA ŻADEN FART!

Admini nie dość że nie potrafią dotrzymać słowa co do upa to jeszcze oszukują graczy perfidnie kłamiąc że nic nie zostało zmienione... zmienialiście loota bo niby jakiś item do outa leci za często i przy okazji pewnie zmieniliście całkiem loota na wszystkim.....

Wywalić tą ekipę to się kompletnie nie nadają Tygrys sobie wyjechał na majorkę i zostawił server pod opieką IDIOTÓW!

Capitan von Rooker
24-05-2014, 14:55
Nie wiem Sasha ja ostatnio byłem na księżniczce i jakoś mi sl wraz z dsmem spadł :D loot z dlr faktycznie jest słabszy ale przecież nie chodzi o to żeby co chwile sla lotać :confused:... uważam za temat zbędny i do zamknięcia:cool:

Shabus.
24-05-2014, 17:41
Nie wiem Sasha ja ostatnio byłem na księżniczce i jakoś mi sl wraz z dsmem spadł :D loot z dlr faktycznie jest słabszy ale przecież nie chodzi o to żeby co chwile sla lotać :confused:... uważam za temat zbędny i do zamknięcia:cool:

Gdyby temat napisał ktoś inny niż Sasha to byś się z nim zgodził...
Loot został zmniejszony w chuuj. Z princy nie leci nic. Zabiłem z 20 ostatnio to spadł vampire shield i jakiś f axe?
Dlr i dr to już szkoda słów. Resp jest cały czas pusty, bo nie zwraca się nawet za ihy.

Franeq
24-05-2014, 17:53
Z reguły jak mówią, że nic nie zmieniali w loocie to tak jest. Jeśli w tym przypadku jest inaczej to powinni poinformować. W ogóle powinien być jakiś changelog najdrobniejszych zmian wprowadzanych na serwerze. Gracze widzieliby, że ekipa coś robi i przy okazji wiedzieliby o zmianach które mają wpływ na rozgrywkę (takich właśnie jak zmiana loota).

[Rinson] Przy każdym newsie o ile jest to możliwe podaję wszelkie drobne zmiany. Z tego co wiem to looty nie były w ostatnim czasie zmieniane, a nawet gdyby był loot masowo zmniejszony czy coś to powiadomilibyśmy o tym w osobnym newsie.

Navest
25-05-2014, 14:42
Najbardziej to by ci się opłacało na dwór wyjść, a nie 24/7 z ryjem przed tibią i płakanie o Uptade i loota.

Enjoy

Sasha Rookslayer
25-05-2014, 20:03
[Rinson] Przy każdym newsie o ile jest to możliwe podaję wszelkie drobne zmiany. Z tego co wiem to looty nie były w ostatnim czasie zmieniane, a nawet gdyby był loot masowo zmniejszony czy coś to powiadomilibyśmy o tym w osobnym newsie.

Nie sądzę.. Ponad 50 zabitych Dark Princess i zero loota. Brak szczęścia? No proszę Cię nie żartuj. Jest to najlepszy boss na Rookardzie, a nic z niego nie leci. Codziennie bije ich po ponad 5, czasem nawet 10 i nic, kompletnie nic.

Śmieszą mnie wasze wypowiedzi odnośnie szczęścia.

Z lootem coś jest nie tak, odkąd wprowadziliście przedmioty do mrocznych strojów halloweenowych (event).

Moja propozycja jest taka, abyście zwiększyli loota albo potwora całkowicie skasowali.

@edit
Około 60 Princ i dopiero loot -.-

15:22 Dark Princess: boots of haste, starlight, crown helmet, vampire shield, crown shield, stealth ring, 39 burst arrow, 60 burst arrow, 2 pears, amulet of loss, 13 platinum coin, 3 crystal coin

Pikej v69
25-05-2014, 20:52
Moja propozycja jest taka, abyście zwiększyli loota albo potwora całkowicie skasowali.

To samo można napisać o ms na main, kiedyś był o wiele lepszy drop, a teraz - gówno.

RefreshV2
25-05-2014, 21:21
jeśli na rooku to i na main trzeba loot z niektórych potworów poprawić bo jest tragiczny

Squid
26-05-2014, 21:17
Ja Wam powiem tak:
http://i59.tinypic.com/mt6trn.png

Modyfikacja polegała na dodaniu itemów do strojów i nic więcej nie zostało ruszane. To samo tyczy się Dark Princess i innych potworów.

A to, że nie chodziliście do szkoły lub olewaliście matematykę, informatykę itp. to już Wasza sprawa, że nie wiecie jak działają liczby "pseudolosowe" czy chociażby rachunek prawdopodobieństwa.
W potworach ustawia się wartość średnią loota - czyli leci np. 1 starlight na 50 dlr (dokładnie tak jest wpisane). Ale raz może polecieć komuś 3 pod rząd a raz może nie polecieć przez 200 potworów żaden.

Ale najlepiej gadać głupoty, że nazmienialiśmy itp... Chyba muszę zrobić wykład o skryptowaniu potworów żebyście naocznie zauważyli jak to działa bo widzę, że nadal nie rozumiecie.