Zaloguj się

View Full Version : Brak Sprawiedliwo?ci ? No to zmiana.

Mr Fsza
24-05-2014, 22:15
Brak Sprawiedliwości ? No to zmiana.

Chodzi tutaj o dwa szczególne błędy oraz zbyt duży loot z potworków Skeleton Lord, Demon Rooker, Demon Lord Rooker.

Kiedyś rozmawiałem z p.Tygrysem w spr błędu z ihaniem się na 1 kratce bo wiele osób chodziło tak bić Dark Pricess i szybko zarabiać, się wzbogacać .
( coś tam zostało poprawione ale nie do końca .
[ Teraz chociażby bijąc bosa Demon Lord Rookera schodzimy po schodach ( na QUEST RABBIT ) i stoimy w dwie osoby bijąc sobie go spokojnie .

Ok a teraz gorsza sprawa.

http://i62.tinypic.com/29on7me.png

W TYM MIEJSCU WIELE OSÓB PODAJE SOBIE IHY POPRZEZ TRADE ( DZIAŁA, SAM SPRAWDZAŁEM) i potem pchają przez Warlocki na demony i sobie kładą i siedzą tam godzinami do restartu, tak do restartu nie do cleanu, ponieważ wkładając plecak do trupa Demona clean rzeczy z niego nie kasuje..A z innych potworków tak !!! Czy to błąd a może tak specjalnie zostało zrobione pod jakąś fuchę?

A więc 3 rzeczy zmienić .

1. Brak możliwości handlowania na trade poprzez ścianę .
2. Rzeczy kasuje z wszystkich potworków clean albo nie kasuje wcale.
3. Zmienić loot na rabbit prezent ( Przez dodanie tego questu tych potworków ludzie na rooku zarabiają tam po 100sc lekkim ch**m... Wiem bo sam zarobiłem na ulepszenie swojego domku, które wyniosło 500sc+
Teraz domki są przepełniane pieniędzmi przez ilość tej kasy...
Okej na plusie z pieniędzmi możemy wyjść ale czy za siedzenie na rabbicie około 1h = 10sc a niekiedy nawet 30 ? Zależy czy spadnie Stralinght.

Walczmy z oszustami, którzy korzystają z takich błędów.

Mooncry
24-05-2014, 22:22
Grubo, właśnie takie "drobne" błędy dobijają gwóźdź do trumny apo :)

Sasha Rookslayer
24-05-2014, 22:26
Chodzi tutaj o dwa szczególne błędy oraz zbyt duży loot z potworków Skeleton Lord, Demon Rooker, Demon Lord Rooker.

Przecież z tych potworów jest za przeproszeniem chujowy loot. Nie wiesz, nie pisz.

Kiedyś rozmawiałem z p.Tygrysem w spr błędu z ihaniem się na 1 kratce bo wiele osób chodziło tak bić Dark Pricess i szybko zarabiać, się wzbogacać .
( coś tam zostało poprawione ale nie do końca .
[ Teraz chociażby bijąc bosa Demon Lord Rookera schodzimy po schodach ( na QUEST RABBIT ) i stoimy w dwie osoby bijąc sobie go spokojnie .

Po pierwsze, respawn jest tak zrobiony, więc nie zostanie zmieniony, bo pisałem już nie raz z tym Tygrysem (ale o coś innego chodziło) i sam Tygrys napisał, że respawna nie zmieni. Po drugie, na rabbita chodzi 3-4 osoby maksymalnie :confused:

W TYM MIEJSCU WIELE OSÓB PODAJE SOBIE IHY POPRZEZ TRADE ( DZIAŁA, SAM SPRAWDZAŁEM) i potem pchają przez Warlocki na demony i sobie kładą i siedzą tam godzinami do restartu, tak do restartu nie do cleanu, ponieważ wkładając plecak do trupa Demona clean rzeczy z niego nie kasuje..A z innych potworków tak !!! Czy to błąd a może tak specjalnie zostało zrobione pod jakąś fuchę?

Żal dupę ściska, że jeden znalazł taki sposób, a drugi nie :confused:
Po drugie, pisałem o tym również ze Squidem i napisał mi, że tego nie zmieni. W sumie nie dziwie mu się, bo równie można targać loot baga z ihami od początku do samych demonów, więc nie rozumiem Twojego nędznego płaczu.

A więc 3 rzeczy zmienić .
1. Brak możliwości handlowania na trade poprzez ścianę .

Ty chyba śmieszny jesteś.

2. Rzeczy kasuje z wszystkich potworków clean albo nie kasuje wcale.

Przecież kasuje :confused:

3. Zmienić loot na rabbit prezent ( Przez dodanie tego questu tych potworków ludzie na rooku zarabiają tam po 100sc lekkim ch**m... Wiem bo sam zarobiłem na ulepszenie swojego domku, które wyniosło 500sc+
Okej na plusie z pieniędzmi możemy wyjść ale czy za siedzenie na rabbicie około 1h = 10sc a niekiedy nawet 30 ? Zależy czy spadnie Stralinght.

Nie chodzisz tam, a najwięcej płaczesz. Loot nie zostanie zmieniony, sam Tygrys to pisał. Nie dziwie mu się, ponieważ każdy zostałby pokrzywdzony, który expiłby na wyspie skeleton oraz na demon rookerach, które respią się co kilkanaście minut.
Kolejna sprawa to loot, piszesz, że jest dobry? No spoko, zwróci Ci się za ihy, ale na pewno, aż tak dobrze nie spada z tych potworów sądząc po opiniach innych.

Walczmy z oszustami, którzy korzystają z takich błędów.

To nie są żadne błędy dzieciaku..

PS.

Naucz się w końcu pisać płaczku.

Mr Fsza
24-05-2014, 22:30
da się ale często i jeśli idzie się z ekipą 3 osoby bo po drodze chyba są IB i fire ementale, które dają ogień na ziemię?

- > ten post zostanie edytowany
W tym poście pokaże wam jaki jest loot na rabbicie ( obecnie bije )

[ I nie zasłaniaj się tak cały czas Squidem ( może masz jakieś z nim znajomości i to właśnie jest najgorsza rzecz jeśli jakiś gracz ma znajomości z adminem ( Nie sądzę , że masz ale tylko piszę ) WTEDY NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI I TO TAKI POWÓD KIEDY 1 GRACZ PRZYBĘDZIE A W TYM SAMYM CZASIE 20 ODEJDZIE PRZEZ TAKIE NOOBSTWO .

[ z DEMON ROOKERA NIE KASUJE . Tak samo jeśli sobie będziemy pchać rzeczy w paczce np. BOX )

DODAM JUTRO RESZTĘ SIEDZIAŁEM DZISIAJ TYLKO 50 MINUTEK, ŚREDNIO NA 10MIN = 1SC

http://i62.tinypic.com/hvp3sx.png
http://i58.tinypic.com/2mnr5ub.png
http://i59.tinypic.com/htcrac.png

+ ZAROBEK I ZOSTAŁ SIĘ SL, KTÓRY WART OKOŁO 8SC.

http://i61.tinypic.com/2wegd3l.png

ZOBACZYMY JAK BĘDZIE W DZIEŃ .

Turook
24-05-2014, 23:39
Fsza weź się nie filmuj jak Ronaldo XD
Gdzie loot 27-45? Nic nie poleciało? :(
Drogi kolego, sl wart teraz 4-6sc : )

Myślę, że ekipa dodając tą piramidę wiedziała, że wcześniej czy później ludzie będą tak robili. Aby przerzucić te kilka gbp ihów musisz się "trochę" naklikać : )

sqlterpa
25-05-2014, 15:43
Brak Sprawiedliwości ? No to zmiana.
Wiem bo sam zarobiłem na ulepszenie swojego domku, które wyniosło 500sc+

zadowolony-zarobił, zauważył że inni też spostrzegli ten błąd to teraz płacze bo jemu nie dają zarabiać ;p
czemu nie zgłosiłeś tego od razu? nie wiedziałeś? a może nie chciałeś?;) inicjatywa jak najbardziej słuszna, ale czy intencja, to można by się spierać :o
PS. (o ile to bug) to swego czasu chodziła historia po APO, że za świadome wykorzystywanie błędów gry groził ban, tak tylko wspominam, przecież nie ma sprawiedliwości i nikt bana nie dostanie.. ha

Capitan von Rooker
25-05-2014, 16:57
Fsza co ty brałeś:confused: loota wystawiasz z rabbita gdzie tam naprawdę trzeba posiedzieć żeby cokolwiek lotnąć a ty piszesz o zmniejszeniu loota? Sorry ale to podlega skierowaniu Cię na badania kontrolne.:confused:

Goldi
25-05-2014, 21:10
Sasha pisze że loot jest zły a Msza że za dobry <fuck logic>

Mr Fsza
25-05-2014, 21:43
Loot to tam ch** ale bardziej mi chodzi o handlowanie przez ścianie .

Azbestowy Człowiek
26-05-2014, 08:11
Wiem bo sam zarobiłem na ulepszenie swojego domku, które wyniosło 500sc+

4. poproś o wykasowanie ulepszeń, albo przepadnij w odmętach dwulicowości

pozdrawiam

właściwie, to chyba nazywa się wykorzystywanie błędów gry

a ty się do tego przyznałeś

nie żebym coś sugerował

.1SSt Norix.
26-05-2014, 12:06
Kolejne niby małe a wielkie błędy, i co się dziwić że ciągle jest coraz gorzej z serwerem skoro Gracze wykorzystują błędy? Dobry poradnik Fsza, powinni to usunąć w... Wyspa początkujących już dogoniła Maina haha :D Tyle kasy że ja pituu :D

RefreshV2
26-05-2014, 16:28
czyli wychodzi na to, że sasha kłamie i coraz więcej ma tych pieniędzy na rooku, fsza nie kłamie bo mu o hajs nie chodzi i ma racje, trzeba zmienic loot na tym rabicie.

a ten błąd z handlowaniem na trade powinien juz zostac dawno naprawiony...