Zaloguj się

View Full Version : Skarga na Eklera dotycz?ca najazdów.

Sasha Rookslayer
31-05-2014, 22:03
Po pierwsze, nie interesuje mnie opinia innych ludzi, którzy zaraz napiszą, że płacze o najazdy. Wyjebane mam za przeproszeniem na wasze opinie.

Po drugie, ostatnim czasy Ekler standardowo jak nie ludzi to faworyzuje wyspy, Main oraz Rookgard.

Kilka tygodni temu Squid zrobił najazd na Rook, następnie Eklerq zrobił aż 7 najazdów na Main'ie.. (Tak, zgadza się, liczyłem).

Po tych 7 najazdach na Main'ie, Squid zrobił znowu najazd na Rookgardzie, no spoko.. Rook Composera biło się ponad godzinę, ale przypominam, że to Rookgard!

Po tym najeździe od tamtego czasu, aż do dzisiaj Eklerq robi ciągle najazdy na Main'ie. Było ich około 5 (jak nie więcej), a na Rooku znowu 0..
Jak nie najazdy to małe naloty potworów na miasto, daszek, dom weselny.

To, że gra więcej osób na Main'ie, nie oznacza, aby na Rookgardzie nic nie robić.
To, że to wyspa nowicjuszy, nie oznacza, że Rookgard nic nie chce, wręcz przeciwnie!

Eklerq, rób tak dalej, a w zimę będziesz w sandałach chodził.

Róbcie tak dalej, olewajcie jedną wyspę, na której gra mało ludzi, a niedługo nikt tam nie będzie grał.

Pozdro 600.

Miffek
31-05-2014, 22:12
Najazdy etc. nigdy nie były mocną stroną Apo. Od paru lat są zapominane przez administracje. Są na to 2 rozwiązania.

1. Ogarnąć ludzi którzy będą mieli czas i chęć do zajmowania się serwerem (przydzielić im obowiązki i ich z nich rozliczać).

2. Napisać system który będzie robił automatycznie najazdy.

Wystarczy chcieć :)

Alaquare Depulare Knight
31-05-2014, 22:18
22:15 Eklerq: Uwaga, potezny potwor pojawil sie na daszku w Capital City.
Pozdrawiam Rookgard o którym Eklerq zapomina :(

Hollow
31-05-2014, 22:18
Rook nie powinien byc w ogole rozwijany, zero najazdow tylko wbicie 15 lvl.
Tyle w temacie, i skoncz plakac

Shabus.
31-05-2014, 23:39
Miały być automatyczne najazdy w najbliższej aktualizacji, więc jeszcze 2 lata tylko i będzie po równo

Domcio Old
31-05-2014, 23:49
Jak masz wyje**ne w opinie innych ludzi to po co piszesz takie tematy w tym dziale?? Napisz ten temat w skargi/odwołania.

@t
Na rooku nie ma wszystkiego co na main, więc najazdów też nie powinno być za dużo. Skończ już płakać o wszystko, bo to już się robi nudne;/

Sasha Rookslayer
31-05-2014, 23:53
Piszecie te swoje smuty, bo nie gracie na Rookgardzie i macie najazdy (prawie) codziennie.

Ciekawe jakby tak na Rookgardzie co drugi dzień pojawiałyby się jakieś potwory, a na Main'ie nic, pustka..

True & Blue
01-06-2014, 03:40
Gralem i na rooku i na mainie i nie rozumiem tego tematu..chyba nadal nie pojmujesz roznicy miedzy mainem a rookiem;s czym mniej dodatkow na wyspie nowych tym lepiej.

Rekrut
01-06-2014, 10:51
Robi najazdy na daszku, ktoś wbije i mob poleci na niego to daje bana! A jak wczoraj Xahi lurował na tych którzy stali kolo drabinki to bana nie otrzymał.

Sasza a co z tych najazdów? Tobie tylko chodzi o tego moba który daje kilka lvli

#niżej

Owszem lurowałeś ciągle mimo to bana nie otrzymałeś a inni dostali

#Sasha

12:49 Widze, ze rookgard niechetnie podchodzi do najazdu. A pózniej jest placz... :)

Achuy
01-06-2014, 11:10
@Rekrut
Lurowalem? HAHA
To ja go bilem z Don Ja...

@topic
Mi to nie przeszkadza najazdy sa robione dobrowolnie, dla mnie w cale moze ich nie byc.

L@be
01-06-2014, 11:12
Może nie do końca wszystko było tak jak przedstawił Rekrut, ale poniekąd ma racje :>

Squid
01-06-2014, 12:53
Zrobiłem najazd - nikogo nie ma (wpadłeś na chwilę i uciekłeś).

Więc czego więcej oczekiwać? :d

Temat zamykam.