PDA

View Full Version : Darmowy fire sword za ka?de 30 minut online

Azbestowy Człowiek
04-06-2014, 22:29
Otóż w obliczu narastającego nastroju niezadowolenia wśród graczy i niemożności znalezienia właściwej drogi porozumienia postanowiłem wyjść na forum publiczne z własnym, innowacyjnym pomysłem.

Za każde 30 minut spędzone w grze (na mainie) w plecaku gracza pojawiałby się tak poszukiwany i potrzebny fire sword.

Oczywiście nie muszę chyba wspominać o tym, że byłoby to korzystne dla stanu licznika online a także dla administracji, która znalazłaby w ten sposób oazę wolną od lawinowego bólu dupy osób poszukujących mieczów i wrażeń.

Jestem na tak, prosiłbym również, aby pojawiały się double axe, które również potrzebne są do jednej z misji, a biegać po respie mi się nie chce, żeby lootać.
Da się coś zrobić?

Da się, tylko trzeba chcieć chcieć.

gwnstopro
04-06-2014, 22:31
Ależ propozycja.Jestem całkowicie na tak, dziennie po 15godzin i może w miare szybko zrobi się tą misję.

Sasha Rookslayer
04-06-2014, 22:35
Propozycja może być, ale i tak pewnie nie wejdzie w życie.
Może w końcu nie byłoby płaczu :D
"Mam nadzieje, że również to tyczy graczy na wyspie początkującej" :)
Zaznaczyłem opcje tak.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
04-06-2014, 22:55
Jestem na tak, prosiłbym również, aby pojawiały się double axe, które również potrzebne są do jednej z misji, a biegać po respie mi się nie chce, żeby lootać.
Da się coś zrobić?

Da się, tylko trzeba chcieć chcieć.

Dj Walter Azbest

Chcieć chcieć chcie chci chc ch

To działaj Azbest, pls/b/

Seyhado
04-06-2014, 23:31
to jest chyba jakiś żart
ludzie wy sami dodajecie i popieracie propozycje które robią z tego servera 4fun
a potem płacz że nikt nie gra..
co do propozycji jestem oczywiście na NIE