View Full Version : Najazdy na cod
Zróbcie jakieś wyjście z tego miejsca bo jak ktoś nie ma scrolla to jest tam uwięziony... Jest to nie dopracowane czy specjalnie tak zrobiliście?
..:Too Get:..
05-06-2014, 14:35
Podobno została podmieniona zła mapa tego miejsca. W niedługim czasie powinno pojawić się wyjście.
Podobno została podmieniona zła mapa tego miejsca. W niedługim czasie powinno pojawić się wyjście.
No właśnie i tu jest problem. Zawsze na APO był ten problem. Wiecie jaki? "W niedługim czasie powinno...". Zadaje sobie kolejne pytanie, co mam brać jako odnośnik "niedługiego czasu". Jaka to jest jednostka?
Dlaczego błędy w grze nie są rozwiązywane natychmiastowo? Szczególnie przy dodawaniu nowych rzeczy na serwer.
No właśnie i tu jest problem. Zawsze na APO był ten problem. Wiecie jaki? "W niedługim czasie powinno...". Zadaje sobie kolejne pytanie, co mam brać jako odnośnik "niedługiego czasu". Jaka to jest jednostka?
Dobre pytanie, może kiedyś się dowiemy, ale nie oszukujmy się... szybko to nie zostanie naprawione :c
Dlaczego błędy w grze nie są rozwiązywane natychmiastowo? Szczególnie przy dodawaniu nowych rzeczy na serwer.
Bo nie mam dostępu do głównego serwera a Mortiis pracuje i nie zawsze mam możliwość mu przekazać co jest do wgrania? ;)
Niedługi czas tj. do niedzieli. Najpóźniej w niedzielę będzie wyjście.
Temat zamykam żeby nie było zbędnego spamu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.