Zaloguj się

View Full Version : Kosmetyczne poprawki...

Squid
05-06-2014, 22:19
Dzisiejsze zmiany:
- została wgrana mapka z teleportem wyjściowym w kryjówce Stiffa,
- dodane zostały fire swordy do kilku potworów (musicie sami znaleźć jakich),
- dodane zostały KlejNuty do kilku potworów (również musicie sami dojść jakich).

Zmiany będą widoczne po najbliższym restarcie serwera.
Kolejne zmiany i dodatki już niebawem!

RefreshV2
05-06-2014, 22:34
stiff jest na cod i kazdy moze sie tam dostac?

[Squid] Każdy kto ma odpowiedni sprzęt. Wejście jest otwarte podczas najazdu danego potwora - w tym przypadku Stiffa.

Ralmo
05-06-2014, 22:41
Beka.

Jednak twoje przekonania się zmieniły i zmieniasz zdanie jak baba dotyczące tego Update. Szok, posłuchałeś się gracz i to w miarę szybko ;O

I tak to nic nie da, dalej nikomu nie bedzie się chciało wykonywać tych zadań.

[Squid] Nie to, że zmieniłem przekonanie ale dałem Wam więcej możliwości bo zaczęliście zajmować większość respów dla low zamiast dać im zarobić :D Mieczyki zostały dodane głównie dla low... :)

Sasha Rookslayer
05-06-2014, 22:49
Jestem pełen w szoku!
Dotrzymałeś jednak to co pisałeś w temacie aktualizacji. Duży plus!

Mam dwa pytania:
Czy również dodałeś do kilku potworów KlejNuty na Rookgardzie?
Kiedy zostanie zaktualizowana główna mapa na stronie serwera?

[Squid] Tak, również zostały dodane. A co do aktualizacji mapy na stronie - nie wiem kiedy to nastąpi gdyż nie ja się tym zajmuję.

Splaxor
06-06-2014, 00:29
- dodane zostały KlejNuty do kilku potworów (również musicie sami dojść jakich).

Wszystko fajnie i pięknie, ale może czas pomyśleć o częstotliwości wypadania nutek? Dodać nutki możecie do każdego mobka na APO, ale co z tego jeżeli ustawicie wypadanie na poziomie 0,001%...
Ostatnio poszedłem na Bally. Zabiłem około 350 i nutka nie wyleciała. Po wbiciu 80 mln expa zrezygnowałem z dalszego poszukiwania... Ile mam zabić Bally? Tysiąc? Dwa tysiące?

[Squid] Z jednych potworów lecą częściej, z drugich mniej a z innych nie lecą wcale. Z jednych lecą lepsze, z innych słabsze... To wszystko zależy od wielu czynników (dotychczasowej opłacalności expa, ilości respów z potworami itp...). Dlatego np. z Bally lecą rzadko bo jest to potwór zabijany masowo ;)

Domcio Old
06-06-2014, 00:54
Dobrze, że chociaż raz dotrzymaliście słowa i zmieniliście/dodaliście coś w tak szybkim tempie. Róbcie tak częściej, a ludzi możliwe, że przybędzie:). Wielki plus dla ekipy i czekamy na dalsze uptade:D

KaZeK
06-06-2014, 04:18
Taki 'kosmetyczne' newsy powinny pojawiac sie czesciej ;) ew. w 1 zamknietym temacie opisywac. Coraz lepiej Wam to idzie :)

True & Blue
06-06-2014, 07:07
Dobrze ,ze sie pojawiaja informacje jak cos dodajecie..mam nadzieje ze to wszystko tip top tak bedzie trwalo a nie tylko teraz przy okazji upa :> w sensie aktywnosc i slownosc ekipy.

[Squid] Postaram się dodawać wszystko na bieżąco - tak jak chcieliście, 2-3 małe questy w update ale update co miesiąc :P

JustG
06-06-2014, 07:57
Najbardziej ciesza Fire swordy dodane do nowych mobkow. Oby wasze reakcje byly zawsze takie szybkie :D

Indra
06-06-2014, 08:00
Podpisuje sie pod tym co napisal chyba Kazek. Stworzcie temat bez mozliwosc komentowania gdzie bedziecie dodawali posty z nawet najdrobniejszymi zmianami a ludzie beda zadowoleni.
#
Dzieki za poprawki.

Ostatnio poszedłem na Bally. Zabiłem około 350 i nutka nie wyleciała. Po wbiciu 80 mln expa zrezygnowałem z dalszego poszukiwania... Ile mam zabić Bally? Tysiąc? Dwa tysiące?

Ostatnio mialem 130 bally do taska i zlocilem 5 nutek.

Z pitilessow fsy leca gorzej niz z hero na 45 min 2 sztuki, chyba nie o to chodzilo.

[Splaxor] To miałeś cholerne szczęście.

RefreshV2
06-06-2014, 14:20
fire swordy lecą z pitilessów :)

Sokol from West
06-06-2014, 15:03
Z pitilessow fsy leca gorzej niz z hero na 45 min 2 sztuki, chyba nie o to chodzilo.

Wystarczy poszukać, bo przecież dodali do kilku mobków :P Sam tylko znalazłem, że z Pitiless lecą xd Co do ilości, to lecą jak lecą, raczej bez szału xd

@t

Fajnie, że tak szybko wprowadziliście zmiany!

+ dla Was!

L@be
06-06-2014, 21:51
Nie spodziewałem się, że tak szybko to zrobisz ;o
Małe gz się należy ;>

Rekrut
07-06-2014, 00:11
Wreszcie coś się dzieje :) Plus da Ciebie, że chce Ci się to robić

rumun
07-06-2014, 23:04
Tamten temat dotyczący upa został zamkniety przez Demona, więc pytam sie tu :D
Czy nowy teren na ank, który jest aktualnie zamkniety jest nagordą po którejś misji czy jest to teren przygotowany na przyszły update?

[Squid] Jest to jedna z końcowych nagród ;)

zii_twardziel
07-06-2014, 23:24
Widać, że staracie się wypaść jak najlepiej. Oby zapał we Was nie zanikł.

Indra
18-06-2014, 16:51
Mam nadzieje, ze uslysze cos o naprawie zbugowanych misji i nagrod.