View Full Version : Słuchawki
Siema, chciałem sobie kupić słuchawki nauszne, takie które miało by pierdolnięcie. Pożyczyłem ostatnio od kolegi na chwile takie i myślałem, że odlecę. Bez porównania do moich dousznych z tesco xd Tylko jego kosztowały 300zł. Ja szukam coś około 100, jeśli nie będzie za to dobrych to może być więcej. Jakieś propozycję?
słuchawki słuchawkami zalezy z czego chcesz je odtwarzac bo jak masz zamiar z telefonu to nawet słuchawki za 1000zł bd chujowo grały proponuje sie zapoznac z http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne/ i napisac na jakims forum lub dobrze poszukac :)
Potrzebuję do telefon/komputer
Sasha Rookslayer
06-06-2014, 22:11
Masz z pierdolnięciem.
Troszkę powyżej stówki.
http://icomp.pl/produkty.php?sid=sluchawki-455
http://allegro.pl/sluchawki-sony-mdr-xb400-czarne-i4300871701.html
Sam je mam, polecam.
Najlepiej przejdź się do mediamarkt/saturna i tam wypróbuj słuchawki.
Bambucha Rook
09-06-2014, 16:29
słuchawki słuchawkami zalezy z czego chcesz je odtwarzac bo jak masz zamiar z telefonu to nawet słuchawki za 1000zł bd chujowo grały proponuje sie zapoznac z http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne/ i napisac na jakims forum lub dobrze poszukac :)
#Edit
Telefon komputer zalezy jaki model fona i czy masz karte dzwiekowa w kompie poczytaj tam dokladnie a znajdziesz czego szukasz :) czy w domu czy out door duzo jest czynnikow na ktore powinno sie zwrocic uwage przeczytaj to dokladnie to nie bedziesz potrzebowal pomocy :D
Wracając do tematu...
Zamierzam kupić słuchawki PHILIPS SHP 2000, nie znalazłem lepszych w tej cenie, a ludzie piszą, że dobry bass i dźwięk też w miarę. Nie jestem melomanem i to będą moje pierwsze nauszne słuchawki, więc też nie potrzebuję jakiegoś cudownego grania :D
+ podobno są wygodne
#edit
Jak nikt nie ma mocnych, negatywnych argumentów to wezmę, tak tylko z ciekawości pytam czy ktoś je zna.
Po jakimś roku wypadł mi magnes ze słuchawki i urwał się kabelek...
Do przewidzenia, że się rozwalą. Ludzie pisali jeszcze, że pękał im plastik, ale myślę, że rok w słuchawkach za 30zł to nie jest najgorzej :D
Panasonic RP-HT265, słuchawki zamknięte, długi kabel 5m i dość przystępna cena (80-100zł), grają czysto, głośno i dosyć dobrym basem.
Wyglądają fajnie, znalazłem za 79zł na allegro, pomyślę nad nimi jeszcze :)
Tylko po co mi 5m kabla xd
Jeżeli szukasz jednych z najmocniejszych słuchawek, lecz nie dla audiofilii typowo - Sony XB 500, XB 700. Posiadam XB 500, gdybyś chciał więcej info - pw.
Z tego co widzę to są faktycznie dobre, ale już cena bliżej 200zł. Może w przyszłość pomyślę nad tym, ale teraz nie mam tyle kasy ;p
posiadam 2 komplety słuchawek Philips SHL-3000 (podobno najlepsze do 70zł zamkniete) i AKG K514. Philipsy biore na dwór bo sa cale zamkniete i dobrze izoluja otoczenie a w domu AKG bo sa otwarte. Z obu modeli jestem bardzo zadowolony i moge godnie polecic oba :)
Patrzyłem na te Philips SHL-3000, ale SHP2000 mają lepszą ocene i wydaję mi się, że one będą mi bardziej pasowały.
Wracając do tematu...
Zamierzam kupić słuchawki PHILIPS SHP 2000, nie znalazłem lepszych w tej cenie, a ludzie piszą, że dobry bass i dźwięk też w miarę. Nie jestem melomanem i to będą moje pierwsze nauszne słuchawki, więc też nie potrzebuję jakiegoś cudownego grania :D
+ podobno są wygodne xd
#edit
Jak nikt nie ma mocnych, negatywnych argumentów to wezmę, tak tylko z ciekawości pytam czy ktoś je zna.
Co prawda miałem SHP 1900, ale w tej cenie wykonanie będzie pewnie podobne. Po jakimś roku wypadł mi magnes ze słuchawki i urwał się kabelek...
Panasonic RP-HT265, słuchawki zamknięte, długi kabel 5m i dość przystępna cena (80-100zł), grają czysto, głośno i dosyć dobrym basem.
Jeżeli szukasz jednych z najmocniejszych słuchawek, lecz nie dla audiofilii typowo - Sony XB 500, XB 700. Posiadam XB 500, gdybyś chciał więcej info - pw.
Bambucha Rook
14-11-2014, 18:03
posiadam 2 komplety słuchawek Philips SHL-3000 (podobno najlepsze do 70zł zamkniete) i AKG K514. Philipsy biore na dwór bo sa cale zamkniete i dobrze izoluja otoczenie a w domu AKG bo sa otwarte. Z obu modeli jestem bardzo zadowolony i moge godnie polecic oba :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.