PDA

View Full Version : najazdy na sky

Rekrut
09-06-2014, 12:55
Poszedłem zobaczyć ostatnio na najazd. 2 creatory, świety piotr i jakieś inne moby. Padłem w 2 sekundy.

Dlaczego zrobiliście tak, że jedno wejście to 1 klucz i każde kolejne wejście to trzeba mieć następny klucz? -.- Bez sensu.

#Niżej

Dalej nie wiem po co wypowiadasz sie o minlandzie skoro nie masz pojęcia o grze.

#Kazek
Literówka -.-

First Sasha Rookslayer
09-06-2014, 13:08
Poszedłem zobaczyć ostatnio na najazd. 2 creatroy, świety piotr i jakieś inne moby. Padłem w 2 sekundy.

Dlaczego zrobiliście tak, że jedno wejście to 1 klucz i każde kolejne wejście to trzeba mieć następny klucz? -.- Bez sensu.

Właśnie bardzo dobrze, że zrobili tak, że za każde wejście 1 klucz.
Coś za coś musi być, prawda :)?

Po drugie, mam na sprzedaż ponad 150 kluczy na Rookgardzie, więc jak będziesz potrzebował jakiegoś, to wiesz gdzie możesz się zgłosić synu :*

KaZeK
09-06-2014, 13:16
2 creatroy

Troy - Potęga magii? Leci na Discovery Channel.

#t
Pewnie dlatego że klucze bywają bardzo stare i mogą się łamać gdy przekręcasz je w zamku. Tym sposobem ludzie zaczną obmyślać działanie na najeździe a nie przychodzić - padać - przychodzić - padać.

Ktoś II
09-06-2014, 22:49
Pewnie dlatego że klucze bywają bardzo stare i mogą się łamać gdy przekręcasz je w zamku. Tym sposobem ludzie zaczną obmyślać działanie na najeździe a nie przychodzić - padać - przychodzić - padać.

I tak jest to lekka przesada, bo gdzie moim 1500 lvlem pójdę na tego typu najazd? Wytrzepe sobie tych kluczy? Przecież Creator składa mnie w ciągu 2 sekund.