View Full Version : Eklerq
Satanael
12-06-2014, 02:42
Dzisiaj w nocy, postanowilem z kolegami pomeczyc Eklerq'a, ktory byl na prywatnej postaci. Szedl w zaparte, ze to nie on, biegalismy za nim, pisalismy glupoty, prowokujac sytuacje, nic obrazliwego oczywiscie. Az w koncu sam Eklerq zaczal prowokowac, zablokowlismy go w depo stolami, byl na prywatnej postaci. Po jakims czasie, gdy mu sie znudzilo prowokowanie nas, postanowil relognac na swojego super senior pedala, 3 bany na glowne postacie. Jest to smieszne, skoro on sam nas prowokuje, nie ujawnia kim jest,robi sobie co chce, a gdy jest juz wkurwiony, reloga na postac z pozycja i banuje, cos nie hallo prawda?
Byłem przy tym, moją postać również zablokował. To śmieszne aby wyręczać się pozycją po tym jak samemu z PRYWATNEJ postaci prowokowało się do "destruktywnego zachowania". Nikogo w depo akurat innego nie było tylko on, zachowywał się jak każdy inny gracz, więc w czym jest problem? Wszystko było zrobione dla żartu i delikatnego pośmiania się, a nie aby całkowicie utrudnić temu graczowi grę (nie, nie wiedziałem że Eklerq jest na prywatnej postaci).
I tak pewnie nic się nie zmieni. Co z tego że Squid robi co chwilę aktualizacje aby przybyło nowych graczy jak właśnie przez takie sytuacje oni odchodzą? Jestem skłonny pierwszy raz przyznać że był to FREE BAN.
[12/06/2014 02:15] Eklerq -> Zark was banished because of Destruktywne zachowanie.
[12/06/2014 02:15] Eklerq -> Exael was banished because of Destruktywne zachowanie.
[12/06/2014 02:15] Eklerq -> Dongurall was banished because of Destruktywne zachowanie.
Pozdrawiam....
Zacznijmy od punktu z regulaminu:
- GM ma prawo wyegzekwować regulamin, jeśli spotka się z jego naruszeniem podczas gry na prywatnej postaci. Jeśli łamanie regulaminu było skierowane w stronę postaci Gamemastera, ten nie powinien kierować się emocjami i subiektywnymi odczuciami przy ustalaniu kary.
Wszedłem na swoją prywatną postać, ponieważ musiałem załatwić kilka spraw, a dokładniej wysłać kilka paczek. Od samego początku próbowaliście mnie zablokować przy depozycie, co zmusiło mnie do biegania po całym budynku. Postanowiłem przelogować się na Rookgard, w celu uniknięcia dalszych prób blokowania mojej Mainlandowej postaci, ale was to nie zniechęciło, bo przelogowaliście się razem ze mną i tam robiliście to samo. Miałem cierpliwość na kilka minut takiej "zabawy" aż doszło do momentu, w którym miarka się przebrała i byłem zmuszony was zbanować. Dziwie się wam, bo wszyscy wiedzieliście, że to jest moja postać i nikomu do głowy nie przyszło, że mogę was za to zbanowac? :eek:
Zamykam temat, jak chcecie dalej o tym dyskutować to zapraszam do tego działu (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.