View Full Version : Potwór Mesh.
RefreshV2
12-06-2014, 17:09
Proponuję zmienić potwora o nazwie Mesh. Nikt na resp tych potworów nie chodzi, więc chyba czas to zmienić. Dodać mu więcej hp, exp zostawić, loot dać
lepszy, lub coś innego z nim zrobić bo aktualnie nikt nie chodzi na ten respi na cod ...
ʍǝǝʞ aka vimpexx
12-06-2014, 17:22
Proponuję zmienić potwora o nazwie Mesh. Nikt na resp tych potworów nie chodzi, więc chyba czas to zmienić. Dodać mu więcej hp, exp zostawić, loot dać
lepszy, lub coś innego z nim zrobić bo aktualnie nikt nie chodzi na ten respi na cod ...
Dodajmy może, że w dzisiejszych czasach zajetę jest 20 respów na 200, które są na serwerze...
Ots kingi cod, magic, magic island, ms cod, dracule, queen cod, respy eventowe 3, wardy i te nowe do queen questa 2, na tym chyba kończy się expienie :D
Można coś ogarnąć, ale i tak nikt tam nie pójdzie, bo są bliżej respy i bardziej opłacalne, więc zmiany gówno dadzą, elo hehe
Po co maja zmieniać potwora który jest w uj daleko jak ma się pod nosem respy eventowe w temple? Jestem na nie, niepotrzebna zmiana która i tak nic nie zmieni.
#down
Nie musisz mi tego pisać. Pisze tylko, że szkoda czasu na zmianę tego potwora.
Po co maja zmieniać potwora który jest w uj daleko jak ma się pod nosem respy eventowe w temple? Jestem na nie, niepotrzebna zmiana która i tak nic nie zmieni.
Dlatego dojscie na respy eventowe powinny zabierac z 10 min a nie klik i chuj, expie.
#
I tak nikt nie bedzie na nich siedzial bo jak juz mowili wczesniej masz klik i jestes na tinach/nilach/innych gownach
Zarexoholik?
17-06-2014, 17:56
Dlatego dojscie na respy eventowe powinny zabierac z 10 min a nie klik i chuj, expie.
+1
#topic
Wystarczy zbalansować ich hp do expa by expienie na nich było bardziej opłacalne i po problemie, ale przecież zamiast poprawić coś to dodaje się "nowości".
+1
#topic
Wystarczy zbalansować ich hp do expa by expienie na nich było bardziej opłacalne i po problemie, ale przecież zamiast poprawić coś to dodaje się "nowości".
Podbijam!
Jest tyle mobów które można by poprawić ale po co. Lepiej żeby stały nigdy nie odwiedzane. Dawniej pamiętam jak na cod czy ank dracule zawsze były zajęte czy kingi każdy resp jaki tylko istnieje a teraz nikt tam nie expi bo się nie opłaca bo mają respy eventowe
Hilsonek
18-06-2014, 13:22
Jestem za tym aby go przerobić, ale z drugiej strony nie spinajcie psitek.. po co mają poprawiać teraz te meshe skoro dużo innych i lepszych respów jest cały czas wolnych, jakoś nie zauważyłem żeby ktoś narzekał na brak miejsca do expa, tym bardziej jak tu już tylko po 70 osób gra przy dobrych wiatrach. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.