Zaloguj się

View Full Version : Pomó?cie mu ludzie!

Ktoś II
17-06-2014, 09:55
Siema

W tym temacie nie żartuję i piszę całkiem poważnie. Jak dobrze wiecie, ludzie uzależniają się od narkotyków, alkoholu, fajek... Są też inne przypadki, a ludzie nie pomagają.
Przed chwilą natknąłem się na temat "Sasha life". Oglądam, czytam, oglądam, czytam, z ciekawości wszedłem na intergaming i przeraziła mnie jedna rzecz - Ogólny czas online: 7484 godzin! W przeliczeniu na dni wychodzi prawie 312 dni!!! To nie jest śmieszne...

Co o tym sądzicie? Mnie to przeraziło i kurde naprawdę jestem w szoku! Chyba rekord na tym serwerze. Ciężko mi sobie to wyobrazić, że siedzę przed kompem 312 dni, tj. prawie cały rok, przed jedną grą. Kwestia zarobku? No nie widzi mi się to, bo ile można zarobić na APO? 7-8zł = 10uc. Ciężko wyżyć.

Wypowiedzcie się i czy jest jeszcze szansa na uratowanie człowieka?
Osoba, która jest odizolowana od społeczeństwa, a "zawieszona" jest w internecie po jakimś czasie traci funkcjonalność społeczną, mam na myśli normalne rozmowy z ludźmi, adaptacje, podjęcie jakiejkolwiek pracy, po jakimś czasie pojawia się depresja. U wielu osób powstaje niedowaga, przez co jest zanik mięśni, brak kondycji. U innych 180 stopni inaczej, bo człowiek nabiera tkanki tłuszczowej dzięki czemu ma nadwagę i poważne ryzyko wystąpienia chorób serca, krew staje się gęstsza, można wykitować przy większym, nagłym wysiłku.

TRAGEDIA! Gdzie są rodzice takiego dziecka?

Indra
17-06-2014, 10:12
Jego zycie jego wybor. Nie rucha nie pije nie cpa to chociaz ma ta gre

Azbestowy Człowiek
17-06-2014, 10:17
Gdzie są rodzice takiego dziecka?

słyszałem kiedyś na game chacie że poza granicami naszego kraju

Sasha Rookslayer
17-06-2014, 10:30
Siema

No cześć wierny fanie.

W tym temacie nie żartuję i piszę całkiem poważnie.

Żartujesz, więc po co te kłamstwa.

Jak dobrze wiecie, ludzie uzależniają się od narkotyków, alkoholu, fajek... Są też inne przypadki, a ludzie nie pomagają.
Przed chwilą natknąłem się na temat "Sasha life".

Po co kolejne kłamstwa? Na bieżąco obserwujesz mój temat.

Oglądam, czytam, oglądam, czytam, z ciekawości wszedłem na intergaming i przeraziła mnie jedna rzecz - Ogólny czas online: 7484 godzin! W przeliczeniu na dni wychodzi prawie 312 dni!!! To nie jest śmieszne...

Na intergaming zapewne również wchodzisz codziennie, więc nie pogrążaj się jeszcze bardziej.

Co o tym sądzicie? Mnie to przeraziło i kurde naprawdę jestem w szoku! Chyba rekord na tym serwerze. Ciężko mi sobie to wyobrazić, że siedzę przed kompem 312 dni, tj. prawie cały rok, przed jedną grą. Kwestia zarobku? No nie widzi mi się to, bo ile można zarobić na APO? 7-8zł = 10uc. Ciężko wyżyć.

Ja sądzę o tym, abyś stąd wyszedł, ponieważ nie grasz na serwerze, a najbardziej się kompromitujesz swoimi nędznymi długami zażaleniami skierowanymi w stronę Administracji, jacy to oni nie są oraz jaki to jest serwer.
Nie rozumiem czemu ciężko Ci to sobie wyobrazić, że siedzisz tak długo przed komputerem. Zapewne siedzisz, a nie masz zielonego pojęcia o tym, ponieważ nie ma nigdzie napisane ile siedzisz godzin od kiedy.
Kwestia zarobku? Nie sądzę, miesięcznie idzie "zarobić" tutaj na sprzedaży kcców 500zł? Ale co to jest, jest raz popyt, raz go nie ma, a za takie drobniaki to jedynie piwka kupować.
Ale jeżeli Ty piszesz coś o wyżywieniu za kcc na APO to widzę grubo masz.

W Twoim przypadku jest to niemożliwe, ponieważ patrzysz na innych, a przede wszystkim nie na siebie, więc coś jest z Tobą nie tak.

Osoba, która jest odizolowana od społeczeństwa, a "zawieszona" jest w internecie po jakimś czasie traci funkcjonalność społeczną, mam na myśli normalne rozmowy z ludźmi, adaptacje, podjęcie jakiejkolwiek pracy, po jakimś czasie pojawia się depresja. U wielu osób powstaje niedowaga, przez co jest zanik mięśni, brak kondycji.U innych 180 stopni inaczej, bo człowiek nabiera tkanki tłuszczowej dzięki czemu ma nadwagę i poważne ryzyko wystąpienia chorób serca, krew staje się gęstsza, można wykitować przy większym, nagłym wysiłku.

Śmiechłem, napisz coś jeszcze!

Dziecko, które jest starsze od Ciebie? Wszystko chciałbyś wiedzieć, ale tego faktu się nie dowiesz.

Pozdrawiam, wasz dzielny bohater, a zarazem autorytet wszystkich ludzi na serwerze APO.

Hokage
17-06-2014, 10:42
Uzależnione dziecko nic więcej. Nic mu już nie pomoże niestety.
Pisze że mieszka sam ale rodzice za granicą na niego pracują. Zastanawia mnie tylko c on by zrobił jak by apo padło lub zrobili by reset postaci XD

Troszkę prawdy i już spina

Nie martw się, posty negatywne, które łamią regulamin albo obrażają czyjąś ]osobę, napisane z Twojego drugiego konta Hokage nie pomogą Ci, bo i tak konto Rekrut będzie dostawało za nie warna :)

Ktoś II
17-06-2014, 11:18
Pozdrawiam, wasz dzielny bohater, a zarazem autorytet wszystkich ludzi na serwerze APO.

Jak Ty w ogóle nie wstydzisz się tak pisać, przecież tutaj grają też osoby chodzące do gimnazjum... Chciałbyś żeby brali z Ciebie przykład? I Ty mówisz, że jesteś starszy(czyt. mądrzejszy) ode mnie? No sorry gościu ale mając trochę oleju w głowie zastanowiłbyś się nad postem.

Nie napisałem tego tematu złośliwie i nie chce Ci ubliżyć. Jeżeli zrobiło Ci się przykro to sorry. Ocknij się ziomek i zobacz ile masz możliwości poza czterema ścianami pokoju.
Zacznij od małych rzeczy, zobaczysz jaka to przyjemność. Poznaj kolegów w normalnym życiu, nie w Tibii. Poderwij dziewczynę, sam się przekonasz, że to frajda. Bardziej podnieca niż zdobywanie cc w Tibii, mówię Ci.

#edit

W Twoim przypadku jest to niemożliwe, ponieważ patrzysz na innych, a przede wszystkim nie na siebie, więc coś jest z Tobą nie tak.

Gdybym Ci opowiedział co się ze mną działo w ciągu jednego roku, jak człowiek może się zmienić to byś nie uwierzył. Napisałem ten temat, bo wiem jak można zejść na samo dno w ciągu chwili, nawet nie będziesz wiedział kiedy to się stało. A jak się ockniesz, to żeby to naprawić będziesz musiał włożyć więcej siły niż Ci się wydaje.
Ważyłem 72kg, w ciągu 7 miesięcy schudłem jedyne 25kg, co daje wynik 47. Wyglądałem jak szczur, ze zrytą psychiką i początkami schizofrenii. Na szczęście się ogarnąłęm w porę, waże na chwilę obecną 64 i masa nadal rośnie :D. Kumple, których miałem okazali frajerami, którzy nadal pogrążają się i spadają poniżej zera, a myślenie mają na poziomie osób cofniętych w rozwoju.

Sasha Rookslayer
17-06-2014, 11:22
Jak Ty w ogóle nie wstydzisz się tak pisać

Nie, nie wstydzę. To samo mogę zapytać Ciebie, czy Ty nie wstydzisz się pisać swoich marnych postów, które i tak nigdy nic nie wnoszą do danego tematu?

przecież tutaj grają też osoby chodzące do gimnazjum... Chciałbyś żeby brali z Ciebie przykład? I Ty mówisz, że jesteś starszy(czyt. mądrzejszy) ode mnie? No sorry gościu ale mając trochę oleju w głowie zastanowiłbyś się nad postem.

Ja za nich nie decyduje gościu, jak chcą mogą brać przykład. Jak nie chcą, nie muszą, proste. Zapewne jestem starszy od Ciebie oraz mądrzejszy sądząc po tym co wypisujesz.

Nie napisałem tego tematu złośliwie i nie chce Ci ubliżyć. Jeżeli zrobiło Ci się przykro to sorry. Ocknij się ziomek i zobacz ile masz możliwości poza czterema ścianami pokoju.

Ja tam nie wiem czym kierowałeś się pisząc ten temat, więc sam sobie odpowiedz na to pytanie. Chciałeś pewnie zabłysnąć przed tibijczykami, którzy tylko czekają na taki temat, aby przygarnąć Saszy? :)

Zacznij od małych rzeczy, zobaczysz jaka to przyjemność. Poznaj kolegów w normalnym życiu, nie w Tibii. Poderwij dziewczynę, sam się przekonasz, że to frajda. Bardziej podnieca niż zdobywanie cc w Tibii, mówię Ci.

Nie muszę zaczynać od małych rzeczy, bo już zaczynałem od większych i na pewno lepiej wyszedłem na tym niż Ty.

@edit

#edit

Gdybym Ci opowiedział co się ze mną działo w ciągu jednego roku, jak człowiek może się zmienić to byś nie uwierzył. Napisałem ten temat, bo wiem jak można zejść na samo dno w ciągu chwili, nawet nie będziesz wiedział kiedy to się stało. A jak się ockniesz, to żeby to naprawić będziesz musiał włożyć więcej siły niż Ci się wydaje.
Ważyłem 72kg, w ciągu 7 miesięcy schudłem jedyne 25kg, co daje wynik 47. Wyglądałem jak szczur, ze zrytą psychiką i początkami schizofrenii. Na szczęście się ogarnąłęm w porę, waże na chwilę obecną 64 i masa nadal rośnie :D. Kumple, których miałem okazali frajerami, którzy nadal pogrążają się i spadają poniżej zera, a myślenie mają na poziomie osób cofniętych w rozwoju.

Gościu, nie interesują mnie Twoje marne historie wyssane z palca. Aby zejść na samo dno trzeba na to pozwolić, a niestety nie jestem, aż tak zdesperowany jak Ty, aby zejść na dno. Nie potrzebuje włożenia w coś siły, ponieważ już jestem silnym chłopem! :)
Nie moja wina, że się źle odżywiasz. Pewnie nadal wyglądasz jak szczur i się ludzie z Ciebie śmieją.
Na drugi raz dobieraj sobie odpowiedniejszych kolegów, a nie takich, z którymi pijesz tanie wina pod sklepami.

Mogę stwierdzić, że jesteś ofiarą losu, nie masz kolegów i wyglądasz jak szczur.

Pozdrawiam Cię serdecznie,
Twój kompan Sasza.

SedaN*
17-06-2014, 11:25

próbowałem, chujowo :( może w rl życiu grafika lepsza, ale ciężko się wyexpić :mad::mad::mad: sasha nie słuchaj ich, oni już próbują wszystkich sposobów, aby cię w rankingu wyprzedzić

Sasha Rookslayer
17-06-2014, 11:26
sasha nie słuchaj ich, oni już próbują wszystkich sposobów, aby cię w rankingu wyprzedzić

No jasne, że się nie dam!

Anonimowy
17-06-2014, 11:34
Ej to jest jakiś więzień albo świadek koronny, który się ukrywa i expi ciągle bo nie może wyjść z chaty. Ewentualnie jest ofiarą kogoś pokroju Trynkiewicza i ciągle musi przebywać w domu. JEMU NIKT NIE POMORZE

Ktoś II
17-06-2014, 11:42
Jest takie powiedzenie - Jak głupiemu powiesz, że jest głupi to Cię wyśmieje.

Sasha zapamiętaj i powtarzaj codziennie, może kiedyś zrozumiesz przesłanie.

Turook
17-06-2014, 12:01
Uzależnione dziecko nic więcej. Nic mu już nie pomoże niestety.
Pisze że mieszka sam ale rodzice za granicą na niego pracują. Zastanawia mnie tylko c on by zrobił jak by apo padło lub zrobili by reset postaci XD

Dzieckiem to on nie jest, ale uzależniony jak najbardziej.

PS
Jak już kiedyś napisalem

Wyzywasz mnie od dzieciaków, a jesteś tylko 3 lata starszy i do tego gruby oraz bez wykształcenia, pozdrawiam.

Sasha Rookslayer
17-06-2014, 13:16
Jest takie powiedzenie - Jak głupiemu powiesz, że jest głupi to Cię wyśmieje.

Sasha zapamiętaj i powtarzaj codziennie, może kiedyś zrozumiesz przesłanie.

Brakuje argumentów już? :)

Dzieckiem to on nie jest, ale uzależniony jak najbardziej.

PS
Jak już kiedyś napisalem

Wyzywasz mnie od dzieciaków, a jesteś tylko 3 lata starszy i do tego gruby oraz bez wykształcenia, pozdrawiam.

Sorry, ale mam wykształcenie średnie, a Ty podstawowe i to nas różni.
Po drugie, chyba nie widziałeś grubych ludzi gimbazo. :D

Demon
17-06-2014, 13:27
chuj Wam do tego ile gra, bo sami przegraliście tu pewnie niewiele mniej, ale fakt, przecież trzeba się pokazać jaki to ja jestem nie tibijczyk i wytknąć palcem na kogoś innego

Anonimowy
17-06-2014, 13:55
@Demon
Wyjdź Hipokryto, nieraz go jebałeś za to ile gra! Nie ma tu miejsca dla fałszu i obłudy, won!

RefreshV2
17-06-2014, 14:02
jak nie ma co robić to gra, proste.

Grongrin
17-06-2014, 14:08
a ja mam to w dupie (https://www.youtube.com/watch?v=iYTJ52gLHBw&feature=kp)

Demon
17-06-2014, 14:17
@Demon
Wyjdź Hipokryto, nieraz go jebałeś za to ile gra! Nie ma tu miejsca dla fałszu i obłudy, won!
won to możesz sobie do swoich kolegów czy kogo tam masz pisać, nie do mnie

nigdy go nie jebałem za to ile gra tylko za to jakim jest typem człowieka także nie szukaj dziury w całym na siłe, bo i ja zaczne to robić

Arab
17-06-2014, 14:59
To, że dużo siedzi przed komputerem to jest tylko i wyłącznie jego sprawa. Nikt nie ma takiego prawa, aby mówić mu co ma robić. To jego życie, nie wasze, elo.

KaZeK
17-06-2014, 15:17
Udanych łowów tibijskich oraz zacnych nagród z questów.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
17-06-2014, 15:35
Siema

Hello, skądś Cię kojarzę gościu! :D

W tym temacie nie żartuję i piszę całkiem poważnie.

W sumie jak każdy na APO, a szczególnie administracja XDDDD

Jak dobrze wiecie, ludzie uzależniają się od narkotyków, alkoholu, fajek...

Motoryzacji, hh :)

Są też inne przypadki, a ludzie nie pomagają.
Przed chwilą natknąłem się na temat "Sasha life". Oglądam, czytam, oglądam, czytam, z ciekawości wszedłem na intergaming i przeraziła mnie jedna rzecz - Ogólny czas online: 7484 godzin! W przeliczeniu na dni wychodzi prawie 312 dni!!! To nie jest śmieszne...

Zapewne sprawdzałeś jego tylko jedną postać, a dolicz czas z postaci Sasha, First Sasha Rookstayer (jakoś tak, nie znam noname) oraz kilka innych postaci, którymi grał... :) Wyjdzie ponad 2 lata na APO, czas liczony jest od założenia intergamingu, a nie od początku istnienia postaci/serwera.

Wisi mi to co robi ze swoim życiem XD Ja osobiście wstydziłbym się za siebie, gdybym był takim 'Sashą'. Ani to przyjaciół nie ma (oczywiście mowa o życiu, bo w Tibii kilka lizodupów się pewnie znajdzie), ani to nie wyjdzie na impreze, bo gdzie z taką tusza?! Chyba tylko na festyn bałwanów zimą.

Jeżeli On sam nie zauważy, że spierdolił sobie najlepszy czas w życiu, to nie.

Osoba, która jest odizolowana od społeczeństwa, a "zawieszona" jest w internecie po jakimś czasie traci funkcjonalność społeczną, mam na myśli normalne rozmowy z ludźmi, adaptacje, podjęcie jakiejkolwiek pracy, po jakimś czasie pojawia się depresja. U wielu osób powstaje niedowaga, przez co jest zanik mięśni, brak kondycji. U innych 180 stopni inaczej, bo człowiek nabiera tkanki tłuszczowej dzięki czemu ma nadwagę i poważne ryzyko wystąpienia chorób serca, krew staje się gęstsza, można wykitować przy większym, nagłym wysiłku.

Tak.

Podobno zarabiają na puszystego u niemców.

Sasha Rookslayer
17-06-2014, 21:18
Czekam na kolejne ciekawe opowiadania oraz bajki odnośnie mojej osoby.

Słabo się staracie.

Nie kompromituj się już i nie straż za każdego posta na pw że będą warny

Jesteś uzależniony i musisz się z tym pogodzić czy tego chcesz czy nie. I jak dostane warna to mam wyjebane a tobie nic do tego

#niżej/

Ja w ogóle nie daje loga z tibi to nie gram tylko dniami ale też nocami. Ty chyba pojazdu nie widziałeś

No okej, teraz się postarałeś. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hokage
17-06-2014, 21:41
Czekam na kolejne ciekawe opowiadania oraz bajki odnośnie mojej osoby.

Słabo się staracie.

Nie kompromituj się już i nie strasz za każdego posta na pw że będą warny

Jesteś uzależniony i musisz się z tym pogodzić czy tego chcesz czy nie. I jak dostane warna to mam wyjebane a tobie nic do tego

#niżej/

Ja w ogóle nie daje loga z tibi to nie gram tylko dniami ale też nocami. Ty chyba pojazdu nie widziałeś
#scimex
Odezwał się ten którego nie utrzymują rodzice. Chuja o mnie wiesz typie

dziq76plx3
17-06-2014, 22:02
nie straż

http://img.sadistic.pl/pics/ba02a44daba1.jpg

Specjalnie dla Ciebie rekrut, mam nadzieję, że przyda ci się w życiu.

Jesteś uzależniony i musisz się z tym pogodzić czy tego chcesz czy nie

Powiedział koleś co też całymi dniami przesiaduje na APO. Może przypomnij sobie, że jak ktoś po tobie jeździł (np. ja) to płakałeś, że to twoja sprawa czy grasz i ile, więc proszę, stul pysk.

Scimex
18-06-2014, 00:03
Nie kompromituj się już i nie strasz za każdego posta na pw że będą warny

Twój poziom prezentuje sam podpis... a z kogoś się śmiejesz? zobacz na siebie baranie, nie dość że matka na ciebie pracuje to jej nie szanujesz.. siedząc cały dzień w domu i nic nie robiąc "dorosły dzieciaku", wstyd.
Widać na pierwszy rzut oka, że ty i sasza jesteście takiego samego pokroju, szanujcie się nawzajem to daleko dojdziecie HHAHAHAHAH.

@t
Baran? znam tylko kilku na tym forum, już nie muszę wymieniać. Do debila nie przemówisz słowami, tylko patelnią. hej

Azbestowy Człowiek
18-06-2014, 07:31
nie straż

http://ks27729.kimsufi.com/p4/200909/91/46789697.jpg