View Full Version : quest na pandemonium armor
RefreshV2
20-06-2014, 11:24
debug na debugu, wise zabilem ciagne za dzwignie - debug, loguje sie, debug i wywalilo mnie do temple... proponuje przebudowac questa albo usunac debugi
przeszedłem się znowu, zabiłem wise pociągnalem za dzwignie i ok, potem aziel vara pociagnal za dzwignie i mi sie ukazalo takie cos na default:
12:55: /
po czym dostalem debuga i tp'neło mnie do temple ...
Sorc Aka Siochacz
20-06-2014, 18:16
Pisałem kiedyś nawet propozycję co do zmiany wyglądu questu, bo tam debug za debugiem był i jest, ale propozycja nawet nie przeszła chociażby z poprawkami czy coś to nic.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=118377
Quest powinien iść do poprawy odkąd ludzie narzekali na występujące tam debugi itp. Ale jak zawsze nasza administracja ma ważniejsze rzeczy do roboty jak wprowadzenie ostatnio questu co robili 6 miesięcy i wprowadzili 13/100 misji co do teraz dopisują.
zii_twardziel
06-07-2014, 08:01
Ja robiąc tego questa kilkukrotnie miałem debuga 2 razy, wydaje mi się, że jak nie używasz ppm/lpm w roomach to debugów nie ma. W moim przypadku wystarczyło poruszać się za pomocą strzałek, ale fakt od niepamiętnych lat ludzie na to narzekają, a nic nie zostało zdziałane. Moim zdaniem umiejscowienie roomów w innych miejscach rozwiązało by problem, a przynajmniej zrobienie ich od nowa.
Byłem ostatnio czyścic questa, biegałem klik map i jakoś debuga nie miałem! Albo naprawili albo wy coś źle robicie xd
Używają botów i/lub modyfikacji klienta i płaczą, że debugi mają... :) Odpal standardowego 7.6 (z oryginalnymi grafikami) bez bota i zobacz, że debuga nie złapiesz ;)
Mogę Wam przenieść tego questa ale po co skoro możecie bota wyłączyć i po problemie? :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.