Zaloguj się

View Full Version : Ostatnie Aktualizacji

Goatee
21-06-2014, 14:54
Nie lepiej dodać na stronie głównej action log'a zamiast tematu z nowinkami? Coś w ten deseń;
http://i62.tinypic.com/2ufewap.png

Ten temat z małymi nowinkami zaraz pójdzie w niepamięć, każdy zapomni, że tam cokolwiek dopisujecie. A tak na stronie głównej zawsze będą widoczne ostatnie małe zmiany.

#Lordzik#
21-06-2014, 15:00
Przecież częściej się odwiedza to forum niż główną stronę...

Nic takiego nie jest potrzebne, bo przecież te nowinki będą raz na miesiąc, lol.
Jestem na NIE.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
21-06-2014, 15:14
Nie lepiej dodać na stronie głównej action log'a zamiast tematu z nowinkami? Coś w ten deseń;
http://i62.tinypic.com/2ufewap.png

Nie.

Ten temat z małymi nowinkami zaraz pójdzie w niepamięć, każdy zapomni, że tam cokolwiek dopisujecie. A tak na stronie głównej zawsze będą widoczne ostatnie małe zmiany.

Więcej osób wchodzi na forum, niż na stronę główną APO, a o nowych graczach nie ma co mówić, więc lepiej jest jak jest ;)

Okey
21-06-2014, 15:37
changelog jest nieodłączną częścią wszystkich gier, ale nie tibii XD szczerze to bez różnicy, jakby ktoś chcial sobie zobaczyć zmiany to niezależnie gdzie będą to sobie wejdzie xd

zii_twardziel
21-06-2014, 16:05
Ogólnie obojętne mi to czy taki dodatek pojawiłby się na stronie, ale fajny byłoby to mieć. Na pewno da się to ładnie wkomponować w aktualny wygląd strony więc problemu raczej nie ma. Z drugiej strony taki coś stałoby się bezużyteczne jak większość urozmaiceń bo wszyscy wiemy jak to jest z akutalizacjami, nawet najmniejszymi. Raz są, a dziesięć razy ich nie ma XD

gwnstopro
21-06-2014, 16:29
Mogłeś pomyśleć o tym wcześniej, jest temat na forum z nowinkami więc nie ma potrzeby dodawać jeszcze na stronie. Nie

Sasha Rookslayer
21-06-2014, 23:44
Jeżeli Administracja zrobiła specjalny temat na forum, w którym chce dodawać/ wypisywać nowości codziennie, bądź co kilka dni to również powinna być specjalna zakładka na stronie głównej serwera.

Nie wiem jak inni, ale jak patrze na inne serwery to zawsze tylko strona główna, a nie forum. Dlatego jestem jak najbardziej na tak.
Taka tabelka na stronie głównej myślę, że pozytywnie wpłynęłaby na rozwój serwera.

Rinson
22-06-2014, 10:40
Czemu temat pójdzie w niepamięć? Logując się na forum, gdy wpiszemy nowy post w temacie podświetli Ci się forum "nowości" i temat będzie nieprzeczytany, więc widoczna będzie informacja o nowych zmianach.

Jestem na nie, wybacz.

Goatee
22-06-2014, 11:36
Czemu temat pójdzie w niepamięć? Logując się na forum, gdy wpiszemy nowy post w temacie podświetli Ci się forum "nowości" i temat będzie nieprzeczytany, więc widoczna będzie informacja o nowych zmianach.

Jestem na nie, wybacz.

Pamiętaj, że forum ≠ strona główna. Nie każdy zagląda na forum. A przede wszystkim, jak dopiszecie kolejnego posta w tym temacie ten temat nie podskoczy na pierwsze miejsce ;]

'Boonek'
22-06-2014, 13:01
Przecież częściej się odwiedza to forum niż główną stronę...

Nic takiego nie jest potrzebne, bo przecież te nowinki będą raz na miesiąc, lol.
Jestem na NIE.

Nie.

Więcej osób wchodzi na forum, niż na stronę główną APO, a o nowych graczach nie ma co mówić, więc lepiej jest jak jest ;)

Jestem na nie, wybacz.

Gdzie zakladacie postac i zagladacie w pierwszej kolejnosci jako NOWY GRACZ? - Na strone

#t ofc jestem na tak, bo przeciez APO nie jest tylko dla "weteranow" lub jak kto woli "uzaleznionych ludzi"

A tak na marginesie z grajacych osob kazdy widzial glowna a nie kazdy forum wiec ogarnijcie

True & Blue
22-06-2014, 13:24
Zdecydowanie na tak. Malo ktory nowy gracz od razu wchodzi na forum. Mysle ze to by moglo zadzialac. Ale widac mimo iz ludzie tez to zauwazaja Rinson ma to gdzies :)

Yoohi
22-06-2014, 18:52
Jeżeli Administracja zrobiła specjalny temat na forum, w którym chce dodawać/ wypisywać nowości codziennie, bądź co kilka dni to również powinna być specjalna zakładka na stronie głównej serwera.

Nie wiem jak inni, ale jak patrze na inne serwery to zawsze tylko strona główna, a nie forum. Dlatego jestem jak najbardziej na tak.
Taka tabelka na stronie głównej myślę, że pozytywnie wpłynęłaby na rozwój serwera.

Chyba co kilka miesiecy. Jak ktos zaklada konto to chyba najpierw wchodzi na strone głowna

Jestem na tak

Rekrut
23-06-2014, 16:13
Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest. Na forum można sobie wszystko lajtowo znaleźć.

Jestem na nie niestety ;/

deeL `
23-06-2014, 21:12
Po co ?????????????????????????????????? to 1 kwestia
po 2 jeśli to wprowadzą to niech nie zapomną, żeby rok wyświetlało

ʍǝǝʞ aka vimpexx
23-06-2014, 22:30
Gdzie zakladacie postac i zagladacie w pierwszej kolejnosci jako NOWY GRACZ? - Na strone

Gdzie zaglądasz będąc już na APO jakiś czas?
NA FORUM.
Nowych graczy nie ma, więc na chuj na stronie takie coś? :f

A tak na marginesie z grajacych osob kazdy widzial glowna a nie kazdy forum wiec ogarnijcie

Każdy widział główną zmieniając pass przy wycieku danych, innej opcji nie widzę, aby wchodzić na stronę APO :c

Domcio Old
24-06-2014, 01:39
Ludzie częściej wchodzą na forum niż na stronę główną. Zrobili temat w którym piszą o drobnych poprawkach i to powinno wystarczyć. Jestem na nie, zbędna propozycja.

drako12
02-07-2014, 20:25
Mi sie to tam podoba przynajmiej nowi gracze zobacza ze cos takiego jest i beda sobie patrzec xD

rumun
02-07-2014, 20:41
Mi sie to tam podoba przynajmiej nowi gracze zobacza ze cos takiego jest i beda sobie patrzec xD
Nowych graczy nie bedzie i dawno nie bylo ;p

W sumie zbędne takie cos, ale jak maja czas niech zrobia

#arek
co to za problem zrobic nowego chara i prosic o itemy??

Rekrut
03-07-2014, 12:50
Nowych graczy nie bedzie i dawno nie bylo ;p

W sumie zbędne takie cos, ale jak maja czas niech zrobia

Każdego dnia piszą do mnie nowi gracze "dasz coś? jestem tu nowy" więc się mylisz co do tego ;)

Takie coś mogli robić ale kilka lat temu a teraz już na to za późno jest. Często widać w powitaniach nowego gracza więc tak jak jest to wystarczy

Czarodziej Xardax
03-07-2014, 15:12
Bardzo dobra propozycja, w temat trzeba specjalnie wejsc a wchodzac odrazu na strone bedzie wiadomo co sie dzieje.

#Tak