Zaloguj się

View Full Version : Klejnutki.

Dzikusek
01-07-2014, 21:58
Był już temat z propozycją łączenia KlejNutek. Moja propozycja jest nieco inna, powiedziałbym że rozsądniejsza. Chodzi o to że dwie takie same nutki łączyłyby się w jedną nutke o wyższym( o 1%) procencie. To bedzie dobre dla małych lvli, lootają one te nutki 1..2..3% i co z tym robić jak nikt tego nie chce kupić, a używanie tak małego % do misji jest nieopłacalne.
Na podstawie mojej rozkminy, wpadłem na to jak expiłem na bally, nazbierałem gbp nutek 4% i ułożyło mi się w głowie takie drzewko(schemacik), dodaję go ale jest może nie dla każdego czytelny i jasny :D Nie wyszło do pary le to może i lepiej.
http://i57.tinypic.com/2drvx2f.jpg

Jeśli ogarniacie i wam się to podoba to dajcie okejkę

#edit
Oczywiście łączenie tych nutek kosztowałoby jakieś soule czy coś ale to kwestia ustalenia( jak gracze by woleli) :]

Rekrut
01-07-2014, 22:04
NIe tylko te 4% nutki ale nawet 10% powinno być można jakoś łączyć. Jeśli z choinki z domku można było mieć nutkę 70% to czemu teraz nie można w jakiś sposób takiej zdobyć?

#T

Okej

Sendox
01-07-2014, 22:05
Dość ciekawe i przydatne rozwiązanie, ale w pewnym momencie staje się nieopłacalne :)
Daję okejkę !

NIe tylko te 4% nutki ale nawet 10% powinno być można jakoś łączyć. Jeśli z choinki z domku można było mieć nutkę 70% to czemu teraz nie można w jakiś sposób takiej zdobyć?

#T

Okej

Aha ? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ?
Jemu przecież chodzi o łączenie wszystkich nutek ( podał przykład na 4% ) .
A jeśli Ty chcesz łączyć dwie nutki 69% aby uzyskać 70% to gratuluje logiki :)

Dzikusek
01-07-2014, 22:07
Specjalnie to tak wykminiłem bo przecież 100% by porobili xD i cały pan by poszedł sie.. nooo.

Myterro
01-07-2014, 22:10
daje okejke bardzo prawilny pomysl, czekam na odpowiedz administracji

Dideek
01-07-2014, 22:19
fajny motyw, jestem na tak
ale raczej nikt nie bedzie laczyl wiekszych niz 6% ; d

gwnstopro
01-07-2014, 23:24
Dobra propozycja, przy 25% nutek by zbierać 2.7 fs to lekka przesada , dlatego daję okejkę (y)

Squid
01-07-2014, 23:57
Skoro tak to ok. Ale określam próg maksymalny na 15% żeby nie było zbyt łatwo :D

Temat zamykam, propozycja zostanie wprowadzona przy najbliższych zmianach :)