View Full Version : Mini update 01.07.14r.
W dniu dzisiejszym na serwer została wgrana drobna aktualizacja która obejmuje:
- Kolejny fragment wyspy Tropicano - postanowiliśmy rozbić drugą część aktualizacji z tą wyspą na mniejsze aktualizacje, tak abyście nie czekali zbyt długo. Mamy nadzieję, że znalezienie nowego fragmentu nie zajmie Wam zbyt długo a misje nie okażą się zbyt trudne.
- Aktualizację Quest Loga.
- Kilka mniejszych zmian typu poprawienie run HMM wypadających z Minotaur Mage czy poprawienie tekstu dotyczącego ilości % expa otrzymanych z napojów z motyli oraz ostatnio dodanych misji.
Kolejne zmiany już niebawem!
Pozdrawiamy, Ekipa APO.
@edit
Do nowych NPC dodaliśmy już przedmioty oraz możliwość handlowania z nimi :)
O proszę udało się;) Gratuluję ! Czekamy na następne uptadki xd
#Niżej
NIe było Mortiisa to jak mieli dodać?
Szkoda tylko, że nie zdążyłeś w czerwcu jak obiecywałeś XDDDDD
#
Jutro ban zejdzie to popatrzę sobie co tam dodaliście. Może zdarzę zanim dostane kolejnego ;]
[Squid] Update był gotowy tylko nie było komu go wgrać :D Kolejne postaram się już z wyprzedzeniem dodawać :P
zobaczymy na ile starczy wam zapalu do pracy hehe;)
Ten temacik to się chyba nadaje bardziej do napisania w drobnych zmianach.
[Squid] Update był gotowy tylko nie było komu go wgrać :D Kolejne postaram się już z wyprzedzeniem dodawać :P
Pewnie się nie wyrobiliście i walisz w luja jak zawsze : )
#
Ale kozaki up, wow, szczena mi opadła!
Sasha Rookslayer
02-07-2014, 01:19
Niepotrzebnie zostawiacie wszystko na ostatnią chwilę, a później się dziwicie, że gracze płaczą, bo nie dotrzymaliście słowa, bo rzekomo Mortiis nie miał internetu, a następnie zachlał pałe tanim winem z biedronki.
W dniu dzisiejszym na serwer została wgrana drobna aktualizacja która obejmuje:
- Kolejny fragment wyspy Tropicano - postanowiliśmy rozbić drugą część aktualizacji z tą wyspą na mniejsze aktualizacje, tak abyście nie czekali zbyt długo. Mamy nadzieję, że znalezienie nowego fragmentu nie zajmie Wam zbyt długo a misje nie okażą się zbyt trudne.
Napisałbyś, że to na Rookgardzie, bo nowe osoby mogą o tym nie wiedzieć, że dana wyspa Tropicano akurat znajduje się na Rooku.
- Kilka mniejszych zmian typu poprawienie run HMM wypadających z Minotaur Mage.
Dobre posunięcie, miałem o tym pisać. :)
Moje pytanie do Ciebie albo do kogoś innego z Ekipy APO.
Może jakaś mała reorganizacja Ekipy APO?
Dokładnie chodzi mi o usunięcie z Ekipy 3 osób:
Kellet - po co ta osoba w ogóle tutaj jeszcze jest. :confused:
Ferrum - to samo co wyżej..
Crayon - a ten to po co? Chyba tylko po to, aby pajacować na tym forum i wypisywać swoje sny.
Druga sprawa to może wprowadzisz swój dawny pomysł z renowacją systemu gildii (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=119657&highlight=gildie)?
Ostatnie pytanie, wprowadziłeś już automatyczne najazdy na wyspę nowicjuszy, które rzekomo wprowadziłeś 1 czerwca?
@edit
Tropicano zwiedzone, nowe tereny całkiem w cipkę, misje też fajne, potwory jeszcze lepsze.
Domcio Old
02-07-2014, 03:48
Widać, że jak narazie nie puszczacie słowa na wiatr:) Tak trzymać, a będzie dobrze. Oby jak najwięcej drobnych zmian i czasami jakiś większy UP by się przydał:)
No udalo sie jest update xDD i niewiem po co byl wgl wczorajszy temat jak wiekszosc wiedziala ze update bedzie jutro xDD
zii_twardziel
02-07-2014, 21:12
Tak ich chwalicie jacy to oni nie są słowni i jakich to słów dotrzymali, a tak na prawdę zostaliście zrobieni w chuja nawet o tym nie wiedząc :confused:
Dla mnie to kolejna porażka... Łatka, która miała zostać dodana po kilku dniach od poprzedniego update została wliczona w update, z jakiej racji? Co, może Mortiisa nie było? :D
Nie wiem jak wygląda sprawa z tropicano, ale jak widać zostało one znów rozłożone na kolejną cześć i znów trzeba czekać. Zero jakiejkolwiek rzetelności z Waszej strony. Mam nadzieję, że jak sasza zrobi poradnik to nie okaże się, że to co dorabialiście kolejny miesiąc było robotą na 2 dni. :cool:
Jedyne czego mogę pogratulować administracji to to, że spóźniliście się tym razem tylko jeden dzień, brawo!
merranek
02-07-2014, 21:35
poprawienie tekstu dotyczącego ilości % expa otrzymanych z napojów z motyli
jak mamy to rozumiec?
Do nowych NPC dodaliśmy już przedmioty oraz możliwość handlowania z nimi :)
co to za npc
- Aktualizację Quest Loga.
Quest na Empire of Shield
Szaman Set
To zostało dodane?
Elite Maniek
02-07-2014, 22:15
Miło że coś się dzieje :)
Oby jak najwięcej :)
Sasha Rookslayer
02-07-2014, 22:15
jak mamy to rozumiec?
Chodzi dokładnie o to, kliknij w ten temat --> KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=125089)
co to za npc
NPC, do którego mamy dostęp po wykonaniu pierwszych kilku misji u Ahmeda. Oferuje on nam przedmioty, które możemy kupować oraz takie przedmioty, które możemy mu sprzedawać.
Szaman Set
To zostało dodane?
No to co widać w Quest Logu to zostało dodane..
Capitan von Rooker
02-07-2014, 23:59
topic
Fajnie że coś się dzieje i Squid stara się o to żeby gracze mieli co robić na serwerze ;)
Graty dla Ekipy a głownie na Squida
Punkt karny za spóźnienie! Co to ma być?!
#t
Oby takie mini aktualizacje zdarzały się częściej i wprowadzały same super rozwiązania ;)
#Lordzik#
03-07-2014, 07:54
Co parę dni przydały by się nawet jakieś kosmetyczne zmiany.
Dobrze chociaż, że zaczęliście w jakiś sposób "działać".
down@ Przecież macie bana za sharing , to na cholerę tu dyskutujesz? XD
Czasami trzeba się czegoś domyślać a nie byś wszystko na gotowe chciał. Użyjcie swoich mózgów. Polecam, często pomaga!
merranek
03-07-2014, 12:16
jak mamy to rozumiec?
co to za npc
Szaman Set
To zostało dodane?
duzo mi to nie mowi , nadal niewiem co zostalo dodane z tymi motylami , dwa u npc nadal niewiemco mozna sprzedawac kupywac itp i po k torej misji sie ma u niego dostep
duzo mi to nie mowi , nadal niewiem co zostalo dodane z tymi motylami , dwa u npc nadal niewiemco mozna sprzedawac kupywac itp i po k torej misji sie ma u niego dostep
Czytajac to stwierdzam, ze jestes umyslowo cofniety od innych.
Sam poszukaj co zostalo dodane i co zmienione, inni jakos ogarniaja.
#
Dobra robota.
o npc itp ale co z tego jak tylko 2 osoby maja dostep
Dobre info xDDDDDDDDDDDDDDDDD
ty umysłowy człowieku , mam bana wiec nie mam jak sprawdzic , wiec skoncz sie dopierdalac małolacie
Po pierwsze to nie nabijaj postów bo 2 posty wyżej masz posta którego mogłeś edytować a po drugie ban zejdzie to wszystko sprawdzisz... w czym tu problem?
#T
Dobrze, że dodali przedmioty do npc itp ale co z tego jak tylko 2 osoby mają dostęp bo misje są tak monotonne, że nikt ich nie robi...
Dementor
05-07-2014, 18:29
Fajnie, że coś robicie i pokazujecie to również graczom, że coś się dzieje. :) Czasami lepiej dodać kilka małych aktualizacji niż jedną dużą. ;) No i wreszcie został uaktualniony quest log. :D Na pewno na plus dla Ekipy. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.