Zaloguj się

View Full Version : Przypomnienie hasla. Ban za nic.

Knugi
02-07-2014, 07:53
Witam, nie podoba mi się to że trzeba znać nick postaci aby odzyskać hasło.
Ja znam tylko login a hasła i nicku nie. Więc jak odzyskać swoje hasło?

Druga sprawa. Dostałem Bana za nic !?
Używam waszego klienta czystego bez niczego. o 6 robiłem porządki w depo i jak skończyłem to stałem przy depo i powiedziałem dla swojego brata aby naciskał F6 (pokazałem mu który to klawisz i naciskał) bo tam mam "utevo gran lux" brat ma 7 lat i czytać jeszcze do końca nie potrafi. Ja poszedłem do kuchni, bo zgłodniałem zrobiłem sobie kanapkę przyszedłem aby pójść na lucky rata bo sobie misje wziąłem. Przyszedłem brat naciska ten klawisz patrze na ekran mam dwa powiadomienia aby coś napisać, ale jak mój brat nie umie czytać tylko sobie klikał w ten klawisz to dla niego bez różnicy, bo i tak się nim opiekowałem. No i dostałem tego bana od admina "Eklerq". Także pytam, dlaczego ?

Domcio Old
02-07-2014, 08:14
Nikomu nie udowodnisz, że akurat w tej chwili klikał Twój brat. Mógłby to być równie dobrze bot. Skąd taki GM ma wiedzieć, że tam siedzi Twój 7 letni brat, który nie umie czytać czy po prostu program wspomagający grę. Podsumowując nie było reakcji z Twojej strony, a treniłeś mlvl, więc należy się ban.;o

PS. Ten temat powinieneś napisać w dziale skargi&odwołania.

..:KoMBoj:..
02-07-2014, 08:17
beka jak rzeka

jak podasz e-mail, lub rk to odzyskasz konto, a z samego loginu to nic :) nawet nicku nie znasz, pozdrowienia

a co do bana to może podasz jeszcze jak jest powód tego bana? bo za free to pewnie by nie dostał, zresztą do tego jest specjalny dział skargi&odwołania

#Lordzik#
02-07-2014, 08:19
Na przyszłość trzeba zapamiętywać nicki albo wyrabiać rkey'a...
Zresztą co to za strata 37 lvl na faccu. Dziś wbijesz taki sam.
Trzeba przewidywać przyszłość. Ile byś stracił przez nie klikanie podczas pobytu w kuchni, 10%?...

Polecam włączyć myślenie, GM nie będzie czekał aż ty sobie wrócisz.

Knugi
02-07-2014, 08:20
Jak już pisałem nie używam wspomagaczy, bo po co? Tylko psują "magię" gry...

#A czego się czepiasz gdzie to napisałem? Mi chodziło o te dwie rzeczy a nie chce mi się dwóch tematów pisać.

Rinson
02-07-2014, 08:21
To nie nasz problem, że dajesz bratu grać swoją postacią. Eklerq podjął słuszną decyzję, bo nie odpisałeś. Nie mamy pewności czy to był bot czy brat. Z resztą udostępniłeś konto bratu wtedy, więc powinieneś dostać jeszcze +300h za sharing.

Co do odzyskania konta, to wyślij maila na pomoc*********.pl i podaj wszystko co wiesz/pamiętasz o postaci, to może uda się pomóc.
Pozdrawiam & zamykam.