Zaloguj się

View Full Version : Reklama Servera.

Czarodziej Xardax
04-07-2014, 15:19
Witam.
Moze czas pomyslec wkoncu o przyciagnieciu nowych graczy? (bo takich chyba juz nie ma na apo)
Mozna by sie dogadac z jakims innym nowszym otsem
APO promuje ich, Oni promuja APO na swojej stronie.

Sasha Rookslayer
04-07-2014, 15:33
Nowych graczy się nie przyciągnie, ale starych.. No może.
W bazie tego forum znajduje się ponad 20 000 użytkowników, aż się prosi o wysłanie masowej korespondencji na e-mail z reklamą serwerów. Koszty tego rozwiązania wynoszą 0 zł, wystarczy tylko trochę zaangażowania.

Do tego może jakieś 3 dni pacca za darmo dla każdej osoby i może gracze, którzy grali, a już nie grają, powróciliby. :)

Hiragana2.0
04-07-2014, 16:51
To i tak nic nie da. Biegajace 3k lvle pod dp zabijaja urok tej gry.
Sam zaladowalem paca na swoim 1k eku no i po co? Misje na zbieranie 500 double axow albo zabijanie 1k dragow jakos mnie nie kreci zbytnio. Exp jak exp po kij mam expic skoro taniej wychodzi poprostu kupienie nowego chara siedzac tydzien na jakis motylkach czy cos??
Balans pvp moze by cos zmienil a szczegolnie jakis exp stage zeby byly rowne szanse dogonienia tych "koxow" i jakakolwiek rownowaga w tej grze.

Bylbym i tak za wprowadzeniem nowego servera pod nowsza tibie z real mapa z "bonusami" od leniwych adminow....

Bogs
04-07-2014, 16:54
Nowych graczy się nie przyciągnie, ale starych.. No może.
W bazie tego forum znajduje się ponad 20 000 użytkowników, aż się prosi o wysłanie masowej korespondencji na e-mail z reklamą serwerów. Koszty tego rozwiązania wynoszą 0 zł, wystarczy tylko trochę zaangażowania.

Do tego może jakieś 3 dni pacca za darmo dla każdej osoby i może gracze, którzy grali, a już nie grają, powróciliby. :)

Była taka akcja niedawno, może z 1-2 miechy temu. Ci, którzy dawno nie logowali dostali pacc na 20pare dni - jak widać wciąż mało gra.

@top
Reklama nic nie da, wkrótce niektórzy zakupią GTA V. Mamy 2014 rok, komu by się chciało spędzać czas w świecie 2D? :confused: :confused: Są lepsze gry. Nowym graczom szybko tutaj gra się znudzi, nie mają innej postaci z lepszym eq, tylko biegają w robe/turbanie i dostają wciry od innych z lepszym eq. Gdzie tu sens takiej gry? Nie ma. Do tego prosty schemat expa, każdy expi na tym samym, no bez przesady, nudne to po jakimś czasie.

Domcio Old
04-07-2014, 18:40
Niech najpierw zajmą się porządnie serverem, a później dopiero reklamą:O. Co da reklama jeśli osoba która tu wejdzie pogra miesiąc zobaczy, że nic się nie dzieje i wyjdzie stąd;/

ʍǝǝʞ aka vimpexx
04-07-2014, 22:58
Witam.
Moze czas pomyslec wkoncu o przyciagnieciu nowych graczy? (bo takich chyba juz nie ma na apo)

Nie ma i nie będzie póki nie ogarną nowego serwera :)

Mozna by sie dogadac z jakims innym nowszym otsem

Proponowałem kiedyś reklamę (nie ważne jaką) za darmo, jednak jak zwykle mieli wyjebane, więc prosić się nie będę, aby ktoś mi odpisywał :)

APO promuje ich, Oni promuja APO na swojej stronie.

APO promuje ich, ahahhahahhahahahhahah a to dobre.
Co tu APO może wypromować, jak na APO grają sami starzy gracze i raczej nie pójdą na inny serwer, więc wątpie aby jakiś inny serwer chciałby wymienić się bannerami :)

_Topic

Propozycja niby fajna, ale trzeba szukać innych rozwiązań : )
Reklama tutaj mało co pomoże, bo wysokie lvle odpychają od gry.
Widząc jak 3700+ lvl lata na serwerze z expem 5x to sam bym nie zagrał XD

Rekrut
04-07-2014, 23:15
Była taka akcja niedawno, może z 1-2 miechy temu. Ci, którzy dawno nie logowali dostali pacc na 20pare dni - jak widać wciąż mało gra.

Ale nikt nie loguje raczej na maila z jakiejś postaci a tylko tam była informacja pacc i mało kto o tym się dowiedział.

Jak dla mnie to nawet spoko by było jak by zaczęli grać nowi gracze. SPoko by było jak by grało 200 osób online;) Tylko bez lagów i crashów od serwera XD

#T

Jestem na tak!

Achuy
05-07-2014, 11:40
Sasza to już było z tym paccem, wysyłali tym graczom co nie grali na e-maila powiadomienie itp. Przecież nie każdy korzysta z e-maila na którego stoi jego postać.
Myślę ,że to nawet nie pomoże już :/
Ale w sumie można spróbować nawet znam takie ots'y które z chęcią by zareklamowały PODKARPACKI OTS :)

PS: większość graczy odeszła bo administracja wali w chuja :/

Czarodziej Xardax
05-07-2014, 15:42
Najlesza opcja bylo by postawienie nowego serva z obecja mapa i skryptami, tyle ze wprowadzenie braek lvlowych;
1-999 - x5
1000 - 1599 - x4
1600 - 2199 - x3
2200 - xxxx - x2