View Full Version : "This is the end..." - poprawa systemu !
Siema !
Jako iż wiele osób krytykuje aktualizację, którą dodał Squid piszę propozycję, która powinna na 100% wejść w życie serwera.
Moim zdaniem aktualizacja może i ma trochę przesadzone liczby i tak dalej ale na serwerze aż roi się od klejnutek ! Jak większość wie niedawno na forum przeszła propozycja na łączenie właśnie tych itemów ( http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=125124 ) lecz co z tego - jeśli nadal nie będziemy wiedzieli kiedy ich użyć ? Gracz, który wykonuje misję jako pierwszy bądź nie ma kontaktu z innymi, którzy wykonują aktualizację musi dawać klejnutki zupełnie w ciemno ... Zazwyczaj daje się podobną ilość % ( ok. 30-40 % ) lecz gdy z taką ilością trafimy na ciężką misję i tak będziemy robić ją tygodniami !!! Wychodzę z propozycją - by klejnutki było można używać po wyświetleniu się treści zadania - lecz jeszcze przed rozpoczęciem jego wykonywania . Gdyby wprowadzono taką możliwość każdy gracz na spokojnie mógłby przemyśleć ile % ma dać w zależności od tego ile czasu będzie chciał na misję poświęcić. Uważam że zmotywowało by to graczy do szybszego wykonywania misji - by nie czekać na kogoś kto powie nam co jest dalej. Być może aktualizacja przyciągnie także kilku nowych graczy, którzy wykonywali misję w ciemno bez pomocy innych .
Proszę o rozważenie mojej propozycji i w przypadku dużej ilości głosów na TAK wprowadzenie jej w życie serwera w jak najszybszym czasie.
Pozdrawiam,
Don Ja
Jestem na nie, to jest jedna z trudności aktualizacji.
KK, thx, bb.
Jeśli nadal będziesz żył w takim przekonaniu to poważnie Twój czas który poświęciłeś na stworzenie tej aktualizacji pójdzie się je*ać , bo nikt już nie będzie jej robił :<
Zauważ jaka to jest trudność ... niektórzy gracze na początku spieszyli się z misjami i robili je sami - dawali mało nutek aż pewnego dnia natknęli się na misję nr. 5 ( 6 k fire swordów ) i zapomnieli o Twojej aktualizacji :)
PS. Z ankiety jak na razie jednoznacznie wynika : gracze - na tak , Squid - na nie. Czy tylko ja widzę tutaj coś dziwnego ? :D
KK, thx, bb.
Sokol from West
07-07-2014, 00:03
Jak najbardziej na TAK!
Powinno to być wprowadzone już na samym początku, znacznie by to ułatwiło wykonywanie misji + nie robiło by się ich tyle czasu. Jak wiadomo, większość daje nutki które w sumie wynoszą 50%+, a następnie dowiaduje się, że nie warto było ich użyć.
KK, thx, bb.
Beka? XD Serio nie rozumiesz, że przegiąłeś z ilością. Może pora otworzyć oczy, a najlepiej weź się za robienie misji. Chętnie ujrzę Twoją osobę, podczas zbierania fs'ów, ape fur czy też wbijania souli. Obstawiam, że polegniesz już na fs'ach :(.
Ja jestem pozytywnie na to postawiony, mysle ze pomysl z laczeniem klejnutek i samym uzywaniem ich "po wybraniu misji" jest dobry i powinien przejsc.
zii_twardziel
07-07-2014, 00:54
KK, thx, bb.
Ja nie wiem czy Ty jesteś głupi czy tylko takiego udajesz? Co to za trudność dojebać misje typu zbierz 6k fsów i mieć w dupie poważny update przez kolejne pół roku? Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale takie updaty tylko zniechęcają do dalszej gry tutaj... Miało być tyle innowacji w misjach, a pojawiło się więcej monotonności. Chyba nie o takie nowości nam chodziło? Zamiast zrobić po 5 misji u 5ciu npc, które byłyby trudne w wykonaniu, ale nie dlatego, że musisz zebrać te ''6k fsów'' tylko pomyśleć jak od chuja zrobić dana misje(łamigłówki). Wątpie by ktokolwiek rzucił poradnikiem do takiego questu bo sam dość by się natrudził by żądać zapłaty za rozwiązanie. Działa to w dwie strony: skoro zabuliłem tyle hajsu to czemu mam zdradzić innym o co chodzi? Przestań być taki arogancki wobec graczy. Podobno jesteś otwarty na propozycje odnośnie następnego update w takim razie dlaczego w tym przypadku się nie zgadzasz? Czy to tak wiele zmieni? ***** NIE SONDZE albo zmień ilość wymaganych przedmiotów/potworów/... do zabicia czy zebrania albo sam zrób sobie kilka misji mądralo
@top
Jestem jak najbardziej na tak. Misje są na tyle dojebane, że rekompensata w takiej postaci jest na miejscu i powinna ona zostać wprowadzona.
Jak najbardziej na tak ...
Właśnie pomagam w misji na swordy, zbieramy już długooo a jest dopiero 1600/4600 mądre? nie SONDZE. Rzygam już tymi swordami.. a nagroda za zebranie? 1 sc XD nawet nie chce mi się myśleć co będzie w kolejnych zadaniach
Alfons Senior
07-07-2014, 01:31
Kolejny nie wypał ;]
Fire Ziut
07-07-2014, 06:40
Jak najbardziej jestem na tak. Sam wpakowałem się w jedzenie krewetek bo myślałem, że coś szybkiego, a tu misja na 2 miesiące... :mad: Jedna 2 miechy, to ja się pytam ile czasu zajmie zrobienie stu? :confused:
True & Blue
07-07-2014, 06:54
A najbardziej mnie smieszy slepota administracji :D 90% osob z tego co widze narzeka na aktualizacje i sklada propozycje a Ci maja to i tak w dupie :)
KK, thx, bb.
Z takim podejsciem to Tobie podziekuja niedlugo :>
@Jestem za wprowadzeniem zmiany
#Lordzik#
07-07-2014, 08:26
Oczywiście, że tak, ale co z tego skoro administracja wyłączyła swoje "muski"?
Zresztą jak ma być dobrze, skoro Marecki aka Squid student drugiego roku a może już zdał na trzeci ma takie rzeczy w informacjach na facebooku...
http://i58.tinypic.com/1268w49.jpg
Sasha Rookslayer
07-07-2014, 09:11
Wątpie by ktokolwiek rzucił poradnikiem do takiego questu bo sam dość by się natrudził by żądać zapłaty za rozwiązanie
Spokojnie, ja już robię poradnik na bieżąco, aktualnie 17 misji! :D
#t
Quest raczej o[party jest na tym i polega na tym, aby KlejNuty brać przed misją, aby nie zrobić misji od razu, tylko w ciemno.. Trafisz na trudną misję, zyskasz na tym. Trafisz na łatwą, stracisz.. Chyba na tym to jest oparte, aby nie było zbyt łatwo. Tak czy siak, liczby są przesadzone..
Wolałbym, aby losowo to jakoś działało, że raz można wziąć nutki po misji, a raz nie można. Zaznaczyłem tak.
@down
Możliwe.
RefreshV2
07-07-2014, 09:27
Spokojnie, ja już robię poradnik na bieżąco, aktualnie 17 misji! :D
Może i robisz ten poradnik ale na rook. Na main nikt się tego nie podejmie.
'Boonek'
07-07-2014, 09:35
Jak dla mnie to te cale nutki i misje na zbieranie 6k fire swordow (lub podobne jej) sa smieszne i zenujace jednoczesnie, to nie update a zapychacz niczym jebany paczek, zapchasz ryj ale sie nim nie najesz
/jestem na nie - poniewaz wg. mnie te nutki nie maja prawa bytu na apo
Anonimowy
07-07-2014, 09:48
W ciągu dalszym pojawia się kwestia rozróżnienia trzech pojęć, mianowicie nudność, trudność i monotonność. Do tego dodałbym klapki na oczach :D
Jestem oczywiście na tak, choć lepiej żeby nie wyświetlała się wstępna liczba, żeby nikt nie zszedł na zawał xD
Niech ci bedzie, jestem na tak.
PS: Squid sie nie liczy bo to przeciez nie gracz :)
Jak najbardziej na tak ...
Właśnie pomagam w misji na swordy, zbieramy już długooo a jest dopiero 1600/4600 mądre? nie SONDZE. Rzygam już tymi swordami.. a nagroda za zebranie? 1 sc XD nawet nie chce mi się myśleć co będzie w kolejnych zadaniach
Gdybym Ci napisal od razu bys sie na nie wyjebal xDDDD
#
Lepiej byloby zmniejszyc liczby tych itemow niz wprowadzac cos takiego ;D
Ale Wy nadal nie rozumiecie, że trudnością tego questa jest właśnie monotonia? :D Odpadło już wiele osób i to mnie bardzo cieszy bo nareszcie będzie jakiś rare item na serwerze! Jedyne co jest rare do tej pory to korona bo była możliwość zdobycia tylko jednej.
Nie będę zmieniał kolejności bo to wbrew pozorom rozsypka całego systemu a żeby przepisać go ponownie to zajmie dość dużo czasu (który wolę poświęcić na np. dopisanie potworów do automatycznych najazdów aby nie były same bossy) ;) Liczb też nie mam zamiaru zmieniać bo na tym polega istota, że wysokie poziomy dostają misje z dużą ilością, niskie z mniejszą ;)
Najprostszym rozwiązaniem będzie używanie wielu klejnutek przed zadaniem którego treści nie znacie ;)
Wy byście chcieli zawsze ułatwienia wszystkiego a później się dziwicie, że najtrudniejszy quest na serwerze 3k ek robi solo...
Sokol from West
07-07-2014, 13:45
Ale Wy nadal nie rozumiecie, że trudnością tego questa jest właśnie monotonia? :D Odpadło już wiele osób i to mnie bardzo cieszy bo nareszcie będzie jakiś rare item na serwerze! Jedyne co jest rare do tej pory to korona bo była możliwość zdobycia tylko jednej.
Cieszy Cię to? XDDDD O *****, padłem XD Zdejmij te klapki z oczu, a następnie wdaj się z nami w dyskusje.
Nie będę zmieniał kolejności bo to wbrew pozorom rozsypka całego systemu a żeby przepisać go ponownie to zajmie dość dużo czasu (który wolę poświęcić na np. dopisanie potworów do automatycznych najazdów aby nie były same bossy) ;) Liczb też nie mam zamiaru zmieniać bo na tym polega istota, że wysokie poziomy dostają misje z dużą ilością, niskie z mniejszą ;)
Spoko, ale może trzeba było myśleć o tym wcześniej, a nie kiedy każdy hejtuje. Powtórzę po raz kolejny, zapraszam do robienia misji. Chcę zobaczyć ile zdołasz zrobić KOZAKU.
Najprostszym rozwiązaniem będzie używanie wielu klejnutek przed zadaniem którego treści nie znacie ;)
Beka z tego co piszesz. Skąd taki 500 lvl ma wziąc nutki po 10%? Może czekać, aż łaskawie zrobicie najazd z compresorem(czy jak mu tam), a następnie zbierać przez miesiąc, dwa czy trzy? HEHEHE?
Wy byście chcieli zawsze ułatwienia wszystkiego a później się dziwicie, że najtrudniejszy quest na serwerze 3k ek robi solo...
No, no. W tej bajce były smoki? Przecież Ty też brałeś udział w ostatnich upach, więc mogłeś na to zwrócić uwagę?
13:29 Santano: Mam dla Was (nie)mily komunikat.
13:29 Santano: Wracam na APO. Przynajmniej na czas wakacji.
13:30 Santano: Zdalem sesje, moge wracac.
13:31 Santano: Jesli ktos z Was ma jakis pomysl, czego aktualnie trzeba na serwerze. Prosze o RRV. (Moge pozno odpisac, jesli bedzie duzo wiadomosci, ale kazdemu odpisze)
13:44 Santano: Dobra, ide programowac :)
13:44 Santano: Zeby Wam cos w tym tygodniu wprowadzic
Squid jakoś nie przekonujesz nikogo tą swoją monotonią i trudnością :)
Jak napisałem wyżej Santano powrócił !!! Pachnie mi już nowym upem :)
I tak ogółem mówiąc mam takie odczucie że po wprowadzeniu aktualizacji przez Santano aktualizacja Squida najpierw odejdzie w cień a następnie w zapomnienie :)
Ciebie cieszy jak najmniejsza ilość osób robiących upa ? xDD
Ciekawa logika na przyciągnięcie graczy, serio ! :D
PS. Squid mam jeszcze jedno pytanie. Wytłumacz mi wynik sondy ( TAK - 24 , NIE - 2 )
Czy tylko Ty i Boonek ( który nawet nie ruszył Twojego zajebistego upa ) macie rację ? xDD
Squid chce mieć po prostu więcej czasu na następne rzeczy :D Bo zanim ktoś zrobi to misje (za 5 lat) może już zdąży wymyślić ten rare item XD
Mi tam to wisi bo jestem kilkanaście misji za innymi, więc znam już 10 do przodu i zbieram sobie itemki ;)
Z drugiej strony jak ktoś chce być najlepszy i mieć najwięcej misji, to musi mieć najtrudniej. Przecierasz szlaki, pomęcz się trochę ;p
RefreshV2
07-07-2014, 13:56
założę się, że squid nie wytrzymałby juz po 2-3 misjach, gdyby miał chara bez full eq itp... i sam by to robil
założę się, że squid nie wytrzymałby juz po 2-3 misjach, gdyby miał chara bez full eq itp... i sam by to robil
W tych misja full eq nie ma znaczenia, nie znasz sie to nie pierdol glupot. Powinienes dostac warna za nabijanie postow.
#
Nie opowiem sie ani za ani przeciw, ja bym to inaczej rozwiazal
Zdecydowane tak...
mam do wykopania z 2k scarabów i juz mi sie nie che tego robic a to chyba raptem 3 misja
O swordach nie wspomnie (BEKA)
Sasha Rookslayer
07-08-2014, 23:36
Sorry za odświeżanie tematów, ale zostanie coś zmienione odnośnie tej aktualizacji? Jedną misje robię już równy miesiąc i nie mogę jej skończyć, chyba nie na tym to polega..
Druga sprawa to rekompensata za czekanie na naprawę misji. Nie dość, że styczniowa aktualizacja została wprowadzona z półrocznym opóźnieniem to na dodatek 90% misji jest zbugowanych, a na naprawę trzeba czekać po kilkanaście dni.. No ludzie, bez przesady.
Cały serwer widzi, że coś nie jest grane z tymi misjami, a Administracja nic nie widzi.. Co Wy ***** klapki macie na oczach?
Róbcie sami sobie misje, jeżeli tacy mądrzy jesteście.
@edit
Po co stworzyłeś potwora o nazwie Composer, z którego wypada KlejNuta, aby go tworzyć raz na miesiąc? Beka.
@edit2
Ja się pytam gdzie są automatyczne najazdy na Rookgardzie, które rzekomo wprowadzone zostały 1 czerwca? XDDDDDDDD
@edit3
Robisz questa monotonnego? Nie no oki.
Gdzie te dopisywanie nowych potworów do automatycznych najazdów? Bo coś tego nie widać (niby masz czas).
@edit4
Każdy, nawet początkujący gracz może zakończyć wszystkie misje jako pierwszy - wszyscy bowiem mają równe szanse
W tej bajce były smoki? Czerwone czy zielone?
Pisałeś, że nawet 1 poziom zrobi misje, a do 12 misji trzeba 80 poziom, oki.
I jak tu robić misje, skoro wszystkie są prawie zbugowane, a na naprawę trzeba czekać tygodniami? XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tym bardziej, że niektóre misje robi się miesiąc, nie no oki. 100 misji zrobimy w 2031 roku. XDDDDDDDDDDDD
BEKA
KK, thx, bb.
I pogadane... Cały quest to jedna wielka trudność. Jak myślisz, jaki procent graczy zrobi ten quest do końca? 1%? 2?
#top
Jestem jak najbardziej na tak. Tak w ogóle, to można by zrobić możliwość używania klejnutek o wartości np. 75% :]
I pogadane... Cały quest to jedna wielka trudność. Jak myślisz, jaki procent graczy zrobi ten quest do końca? 1%? 2?
#top
Jestem jak najbardziej na tak. Tak w ogóle, to można by zrobić możliwość używania klejnutek o wartości np. 75% :]
Pierwszą rzeczą którą powinni zrobić to naprawa ponad 90% misji !
Ten up już przeszedł do historii pod względem bugów oraz jego "stopnia trudności" ... Na naprawę misji którą aktualnie posiadam czekam już 19 dni - oczywiście Squid stwierdził że to tylko literówka ale zostanie wprowadzona razem z upem Santano . Jednego ani drugiego na razie nie widać... Rekompensaty za czekanie pewnie też nie będzie bo co to kogo obchodzi... Moja propozycja 33:7 ( 82,5 % na TAK ) została odrzucona tak jakby wszystko każdemu pasowało a szczególnie administracji :) Róbcie tak dalej ! Zainteresowanie aktualizacją na pewno wzrośnie ! :)
# Sokol
x 2
Na mainie robi to Don Ja i Sokoleq a na rooku Sasza? Beka! Przecież nikomu się tego nie chce robić i nie będzie nikt robił tak monotonnych misji! Osobiście doszedłem do kopania skarabów i tyle. Nie zamierzam spędzić 10h kopiąc jakieś skaraby.
Jestem na tak! Propozycją przeszła więc powinni coś z tym zrobić!
Sokol from West
08-08-2014, 07:36
Sorry za odświeżanie tematów, ale zostanie coś zmienione odnośnie tej aktualizacji? Jedną misje robię już równy miesiąc i nie mogę jej skończyć, chyba nie na tym to polega..
Kiedyś się doczekamy!(Kiedyś, w odległej przyszłości!)
Druga sprawa to rekompensata za czekanie na naprawę misji. Nie dość, że styczniowa aktualizacja została wprowadzona z półrocznym opóźnieniem to na dodatek 90% misji jest zbugowanych, a na naprawę trzeba czekać po kilkanaście dni.. No ludzie, bez przesady.
Tutaj napiszę, że jest to kpina, gdyż już przy pierwszej zbugowanej misji na main, dostałem jedną misję "done" i wychodzę z zapytaniem, dlaczego tak mało?!!?!!?!? Jak dla mnie to jest śmieszne(czekałem 8 dni, inni teraz czekają po kilka tygodni).
Cały serwer widzi, że coś nie jest grane z tymi misjami, a Administracja nic nie widzi.. Co Wy ***** klapki macie na oczach?
Róbcie sami sobie misje, jeżeli tacy mądrzy jesteście.
Najwidoczniej tak jest, że niektórzy mają klapki na oczach.
@edit
Po co stworzyłeś potwora o nazwie Composer, z którego wypada KlejNuta, aby go tworzyć raz na miesiąc? Beka.
Teraz pragnę przypomnieć słowa Squida - "Przecież nikt wam nie broni, żeby zbierać nutki na misje". Więc ja się pytam, ile czasu mam zbierać te nutki(więcej %)? Rok, dwa czy może nawet trzy?
@edit2
Ja się pytam gdzie są automatyczne najazdy na Rookgardzie, które rzekomo wprowadzone zostały 1 czerwca? XDDDDDDDD
No nie widzisz, jakie genialne najazdy są?! Jak mogłeś tego nie zauważyć? :D Może serwery się pomyliły i na teście je wrzucili :D
@edit3
Robisz questa monotonnego? Nie no oki.
Gdzie te dopisywanie nowych potworów do automatycznych najazdów? Bo coś tego nie widać (niby masz czas).
Quest monotonny ma też swoje granice, jak już kiedyś pisałem - gdyby nawet była połowa tych ilości co teraz to i tak byśmy go w chuj czasu robili.
@edit4
W tej bajce były smoki? Czerwone czy zielone?
Pisałeś, że nawet 1 poziom zrobi misje, a do 12 misji trzeba 80 poziom, oki.
Z tego mam największa beke :D Przecież na main jest to samo. Zadam pytanie - Czy Mesha ubije 1 lvl'em? Nie sądzę.
I jak tu robić misje, skoro wszystkie są prawie zbugowane, a na naprawę trzeba czekać tygodniami? XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tym bardziej, że niektóre misje robi się miesiąc, nie no oki. 100 misji zrobimy w 2031 roku. XDDDDDDDDDDDD
BEKA
To takie małe przypuszczenia. Ja wróże, że misje zrobimy w 2050 roku(potwierdzone info ;D).
Pierwszą rzeczą którą powinni zrobić to naprawa ponad 90% misji !
Ten up już przeszedł do historii pod względem bugów oraz jego "stopnia trudności" ... Na naprawę misji którą aktualnie posiadam czekam już kilkanaście dni - oczywiście Squid stwierdził że to tylko literówka ale zostanie wprowadzona razem z upem Santano . Jednego ani drugiego na razie nie widać... Rekompensaty za czekanie pewnie też nie będzie bo co to kogo obchodzi... Moja propozycja 33:7 ( 82,5 % na TAK ) została odrzucona tak jakby wszystko każdemu pasowało a szczególnie administracji :) Róbcie tak dalej ! Zainteresowanie aktualizacją na pewno wzrośnie ! :)
Oczywiście, że Twoja propozycja była wręcz idealna, ale oni jak zwykle nie widzą sensu jej dodawać. Don, jakie tu jest zainteresowanie tą aktualizacją? Zauważ, że tylko Ty i ja robiliśmy te misje najdłużej, a reszta poległa gdzieś po drodze. Przecież to jest śmieszne.
Na mainie robi to Don Ja i Sokoleq a na rooku Sasza? Beka! Przecież nikomu się tego nie chce robić i nie będzie nikt robił tak monotonnych misji! Osobiście doszedłem do kopania skarabów i tyle. Nie zamierzam spędzić 10h kopiąc jakieś skaraby.
Jestem na tak! Propozycją przeszła więc powinni coś z tym zrobić!
Uwierz mi Arek, że kopanie Scarabów to jest pikuś w porównaniu do innych misji. Dopiero później zobaczysz, co się wyprawia. Pierwszą taką misją są fs'y(sam je zbierałem 3-4 dni po 8h), a dalej są jeszcze gorsze :D
Jak dla mnie to najgorszy upek w historii *****nie widziałem gorszego). Gdzie jest nim zainteresowanie? Sorry, ale takie misje to by gimnazjalista wymyślił(Mowa o pierwszych 17 misjach na Main). Mogłeś się bardziej postarać.
Kolejna kwestia to taka, że wbiłem prawie 1000 level, a jeszcze nie skończyłem(robię ją ogólnie 3 tygodnie +). Co jest w tym najśmieszniejsze? Squid napisał mi, że wbije 2000 level, nim skończę misje. Wyprowadzam Cię drogi adminie z błędu, gdyż zapewne wbije 3000. Robię misję expiąc, a jak policzyłem to skończę ją na 1000 leveli i co dalej? Poczekam sobie, aż naprawicie kolejną misję? Wbiłem prawie 600 lvl'i robiąc tą misję(tyle będzie na 1k) i jeszcze jej nie zrobiłem. Obstawiam, że będą jeszcze misje, żeby coś zabić. Znów się pomyliłeś Squid ;) Udowodnie Ci, że wbije 2000 i pewnie będę miał z 50 misji "done".
Co do monotonności misji już pisałem, jak dla mnie to jest kpina. Bronisz się, że to jest cała trudność questa, więc ja się pytam do której misji Ty doszedłeś? Obstawiam, że poległeś na smokach(zbieraniu fs'ów). Dalej nie dałeś rady ;)
Zrób tyle misji co ja z Donem, wtedy wdawaj się z nami w dyskusje.
Może w końcu się ktoś wypowie z administracji? Czy znów nam napiszecie, że to my płaczemy(co będzie wręcz zabawne). Błędy, które pojawiają się w misjach powinny być naprawiana od razu, bez żadnego czekania na jakieś większe wydarzenie.
Może w końcu ktoś z administracji się wypowie?
@Czekam na upka Santano, gdyż mam nadzieję, że nie będzie on taki nudny ;)
PokerowyKoc
09-08-2014, 14:57
Liczb też nie mam zamiaru zmieniać bo na tym polega istota, że wysokie poziomy dostają misje z dużą ilością, niskie z mniejszą
co ty pieprzysz facet ? ja na 163 lvl na rooku dostalem misje żeby uzbierać 10000 jagód. To co jak ktos ma np 500 lvl to ile musiał ich uzbierać sto tysięcy ?
Zaznaczyłem TAK choć jak dla mnie to bez różnicy co z tym zrobią, ale liczby mogłyby być mniejsze ;P
Domcio Old
09-08-2014, 22:49
Nie wprowadzają aktualizacji- źle. Wprowadzą aktualizacje- źle. Wprowadzą questa który robi się w 2 dni- źle. Wprowadzą questa dłuższego- źle. Ludzie zastanówcie się co wy chcecie;/. Chcieliście długiego questa to macie;o. Najlepiej jakby zamknęli ten server w pi*du i by nie było więcej płaczu.
@t
Co to do propozycji jestem na nie. Tak jak pisałem u góry chcieliście długiego questa to teraz się męczcie z wykonaniem.
Questy to dodatek do gry i nikt nie każe wam ich wykonywać.:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.