PDA

View Full Version : Wasze propozycje odnośnie nowych zmian na serwerze.

Sasha Rookslayer
07-07-2014, 13:52
Witam, jak wiadomo. Santano powrócił na stare śmiecie..

Od razu przejdę do sedna sprawy. W tym temacie możecie wypisywać co chcielibyście ujrzeć w nadchodzącej aktualizacji, za kilka/ kilkanaście dni..

Santano napisał:

13:31 Santano: Jesli ktos z Was ma jakis pomysl, czego aktualnie trzeba na serwerze. Prosze o RRV. (Moge pozno odpisac, jesli bedzie duzo wiadomosci, ale kazdemu odpisze)

Od siebie dodam, że chciałbym ujrzeć wzór na atak broni. Dokładnie chodzi o to, aby z broni było widać różnice pomiędzy atakami, bo jak na razie nie widać jej w ogóle. Tyle samo walisz z k axe jak z f axe.. tyle samo walisz z f axe jak z sca. (chodzi o Rookgard)

Sondy nie dodaje, ponieważ jest to zbiór wszystkich propozycji.

Sendox
07-07-2014, 13:57
Moim zdaniem powinien dokończyć aktualizację z !quest .
Misji aktualnie jest 76 - jeśli nie dasz rady dobić do 100 misji dodać po prostu kilka nowych . Bardzo podobała mi się ta aktualizacja, która zastała dodana dnia 17.07.2012 r. i nadal nie jest dokończona :D

RefreshV2
07-07-2014, 14:02
mi się widzi takie coś: misja grupowa, odbudowa chaty pewnego starego maga. misja na 6 osób, kazdy uderza kilofem i lopata po kilkaset razy. nagroda dla poszczególnych profesji: rp/ek - dokument, który można użyć tylko w domku wywoluje trainer shootera (1) na stałe, dla ms/ed - zamiana hp na man, np. sork ma 20k hp i 40 k many, po tej misji bedzie mial mozliwosc zmiany na okreslony czas (30 minut) hp na mane, czyli będzie miał 40k hp, 20k many. 1 uzycie takiego czegos jest darmowe, kolejne beda kosztowac troche, tak aby pozbyc sie kcc z serwa

merranek
07-07-2014, 14:02
Moim zdaniem powinien dokończyć aktualizację z !quest .
Misji aktualnie jest 76 - jeśli nie dasz rady dobić do 100 misji dodać po prostu kilka nowych . Bardzo podobała mi się ta aktualizacja, która zastała dodana dnia 17.07.2012 r. i nadal nie jest dokończona :D

tak zgadzam sie te misje "quest" byl na miare tego otsa , tak jak i dao czy misje do uw

te nowe to katastrofa :D

'Boonek'
07-07-2014, 14:21
Moim zdaniem to sie warnik nalezy, w dziale propozycje robic temat do propozycji? co za ***** idiotyzm

#t balans

Sokol from West
07-07-2014, 14:23
Liczę, że Santano coś sensownego wymyśli, a nie tak jak Squid(ILOŚĆ). Bardzo chciałbym zobaczyć quest, który wymaga dużo myślenia, robi się go dość długo(nie tak jak te misje ostatnie, znacznie mniej). Najlepiej jakby czegoś od nas wymagał, a nie tylko przynieść, zabij, zbierz, zjedz czy wypij. Liczę na jakąś rewolucją, no i mam nadzieję, że ten BALANS w końcu zostanie poprawiony. Także mnie cieszy fakt, że wrócił Santano chociaż na trochę ;)

#Lordzik#
07-07-2014, 17:58
Sześć prostych liter - B A L A N S.
To by na początek wystarczyło.

Achuy
07-07-2014, 18:02
Cześć, myślałem nad balansem co nie? Bo to pierwsza sprawa, pewnie większości wiadomo że nikt nie umie tego zrobić. Druga sprawa wywalenie Eklerqa- nic nie robi, sam boci a jeszcze komuś cytuje regulamin, przecież on i tak nic nie robi to po co jest?
PS: Dobrze ze Santano wrócił bo Squid nie ogarnia :(.

1#Edit:
Oczekuje jakiegoś questa grupowego, TRUDNEGO a nie takiego 3dniowego :).

Rekrut
08-07-2014, 12:16
Pierwsze co chciał bym zobaczyć to uptade na MAINIE OCZYWIŚCIE. Coś w stylu misji jak do uw. również mogli by dodać misje z !quest do 100 i może do tego jakąś nagrodę na koniec? :)

Czarodziej Xardax
08-07-2014, 12:57
Balans - to priorytet!
dopilnowalnie by nie powstaly juz misje z zbieraniem przedmiotow - jest ich juz wiele. lub misje typu - zbierz 50 x klapy : OOOO
odnowienie starych miejsc - konkursy z projektowaniem?\
nowe respy? moby? - to powinno przyciagnac graczy

KaZeK
08-07-2014, 15:41
Przede wszystkim jest to balans, na drugim miejscu stawiałbym poprawienie skryptu na atak broni żeby skille dawały tyle ile należy. Jakieś questy pokroju Ultimate Weapon.

Fire Ziut
08-07-2014, 16:11
Te propozycje już były, ale się powtórzę.

- Balans
- Większa zależność hitów w stosunku do posiadanych skilli oraz widoczna różnica pomiędzy hitami z np. Knight Axe, a SCA.
- Misje !quest do 100 i na końcu jakiś quest główny.
- Dodatkowy Quest za wykonanie 100 misji z !quest i 100 nowych. (20 misji, jedną można wykonywać co 10 misji wykonanych (zsumowanych) z wcześniej napisanych, 10/200, 20/200 itp. Z główną bardzo trudną misją na końcu.
-Quest typu InQ, PoI.
-Taki dla 3k lvl (Cracki, Returnedy, Doom Caster, Ward, nowe mooby)