View Full Version : Wasze propozycje odnośnie nowych zmian na serwerze.
Sasha Rookslayer
07-07-2014, 13:52
Witam, jak wiadomo. Santano powrócił na stare śmiecie..
Od razu przejdę do sedna sprawy. W tym temacie możecie wypisywać co chcielibyście ujrzeć w nadchodzącej aktualizacji, za kilka/ kilkanaście dni..
Santano napisał:
13:31 Santano: Jesli ktos z Was ma jakis pomysl, czego aktualnie trzeba na serwerze. Prosze o RRV. (Moge pozno odpisac, jesli bedzie duzo wiadomosci, ale kazdemu odpisze)
Od siebie dodam, że chciałbym ujrzeć wzór na atak broni. Dokładnie chodzi o to, aby z broni było widać różnice pomiędzy atakami, bo jak na razie nie widać jej w ogóle. Tyle samo walisz z k axe jak z f axe.. tyle samo walisz z f axe jak z sca. (chodzi o Rookgard)
Sondy nie dodaje, ponieważ jest to zbiór wszystkich propozycji.
Moim zdaniem powinien dokończyć aktualizację z !quest .
Misji aktualnie jest 76 - jeśli nie dasz rady dobić do 100 misji dodać po prostu kilka nowych . Bardzo podobała mi się ta aktualizacja, która zastała dodana dnia 17.07.2012 r. i nadal nie jest dokończona :D
RefreshV2
07-07-2014, 14:02
mi się widzi takie coś: misja grupowa, odbudowa chaty pewnego starego maga. misja na 6 osób, kazdy uderza kilofem i lopata po kilkaset razy. nagroda dla poszczególnych profesji: rp/ek - dokument, który można użyć tylko w domku wywoluje trainer shootera (1) na stałe, dla ms/ed - zamiana hp na man, np. sork ma 20k hp i 40 k many, po tej misji bedzie mial mozliwosc zmiany na okreslony czas (30 minut) hp na mane, czyli będzie miał 40k hp, 20k many. 1 uzycie takiego czegos jest darmowe, kolejne beda kosztowac troche, tak aby pozbyc sie kcc z serwa
merranek
07-07-2014, 14:02
Moim zdaniem powinien dokończyć aktualizację z !quest .
Misji aktualnie jest 76 - jeśli nie dasz rady dobić do 100 misji dodać po prostu kilka nowych . Bardzo podobała mi się ta aktualizacja, która zastała dodana dnia 17.07.2012 r. i nadal nie jest dokończona :D
tak zgadzam sie te misje "quest" byl na miare tego otsa , tak jak i dao czy misje do uw
te nowe to katastrofa :D
'Boonek'
07-07-2014, 14:21
Moim zdaniem to sie warnik nalezy, w dziale propozycje robic temat do propozycji? co za ***** idiotyzm
#t balans
Sokol from West
07-07-2014, 14:23
Liczę, że Santano coś sensownego wymyśli, a nie tak jak Squid(ILOŚĆ). Bardzo chciałbym zobaczyć quest, który wymaga dużo myślenia, robi się go dość długo(nie tak jak te misje ostatnie, znacznie mniej). Najlepiej jakby czegoś od nas wymagał, a nie tylko przynieść, zabij, zbierz, zjedz czy wypij. Liczę na jakąś rewolucją, no i mam nadzieję, że ten BALANS w końcu zostanie poprawiony. Także mnie cieszy fakt, że wrócił Santano chociaż na trochę ;)
#Lordzik#
07-07-2014, 17:58
Sześć prostych liter - B A L A N S.
To by na początek wystarczyło.
Cześć, myślałem nad balansem co nie? Bo to pierwsza sprawa, pewnie większości wiadomo że nikt nie umie tego zrobić. Druga sprawa wywalenie Eklerqa- nic nie robi, sam boci a jeszcze komuś cytuje regulamin, przecież on i tak nic nie robi to po co jest?
PS: Dobrze ze Santano wrócił bo Squid nie ogarnia :(.
1#Edit:
Oczekuje jakiegoś questa grupowego, TRUDNEGO a nie takiego 3dniowego :).
Pierwsze co chciał bym zobaczyć to uptade na MAINIE OCZYWIŚCIE. Coś w stylu misji jak do uw. również mogli by dodać misje z !quest do 100 i może do tego jakąś nagrodę na koniec? :)
Czarodziej Xardax
08-07-2014, 12:57
Balans - to priorytet!
dopilnowalnie by nie powstaly juz misje z zbieraniem przedmiotow - jest ich juz wiele. lub misje typu - zbierz 50 x klapy : OOOO
odnowienie starych miejsc - konkursy z projektowaniem?\
nowe respy? moby? - to powinno przyciagnac graczy
Przede wszystkim jest to balans, na drugim miejscu stawiałbym poprawienie skryptu na atak broni żeby skille dawały tyle ile należy. Jakieś questy pokroju Ultimate Weapon.
Fire Ziut
08-07-2014, 16:11
Te propozycje już były, ale się powtórzę.
- Balans
- Większa zależność hitów w stosunku do posiadanych skilli oraz widoczna różnica pomiędzy hitami z np. Knight Axe, a SCA.
- Misje !quest do 100 i na końcu jakiś quest główny.
- Dodatkowy Quest za wykonanie 100 misji z !quest i 100 nowych. (20 misji, jedną można wykonywać co 10 misji wykonanych (zsumowanych) z wcześniej napisanych, 10/200, 20/200 itp. Z główną bardzo trudną misją na końcu.
-Quest typu InQ, PoI.
-Taki dla 3k lvl (Cracki, Returnedy, Doom Caster, Ward, nowe mooby)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.