PDA

View Full Version : [Rookgard] Automatyczne najazdy.

Sasha Rookslayer
07-07-2014, 13:59
Witam, jak wiadomo 1 czerwca Squid dodał na serwer automatyczne najazdy..

Oprócz misji dodaliśmy również rekompensatę - są to automatyczne najazdy. Informację o najeździe dostaniecie w grze kilka(naście) minut po restarcie. Jeżeli spodoba się Wam taka forma najazdów to przygotujemy ich dla Was więcej! Obecnie jest zaprogramowane 5 najazdów (2 na rooku, 3 na mainie).

Ja się pytam gdzie te "2 najazdy" na Rookgardzie? XDDD

Sorry, ale Squid olewasz mnie, nie odpisujesz odnośnie najazdów, więc postanowiłem zrobić temat.

Jestem ciekaw co ludzie o tym myślą o takim olewaniu.

Sendox
07-07-2014, 14:12
Ogólnie ta aktualizacja chyba polega na ciśnięciu coraz większej beki z misji na misje :D

Squid na prawde bardzo dużo pisze, a bardzo mało robi : /

Po co to pisanie że są najazdy na rook skoro ich nie ma ? xDDD

Nie wiem czy to widzicie ale Squid jest przez pół roku niby aktywny na serwerze i robi jedną aktualizację na kilka osób.

Wbija Santano - którego nie widać przez ponad pół roku wbija na wakacje i od razu aktualizacja !

Czyli jednak aktualizację można zrobić w chwilę ? :O
Z historii można wywnioskować że będzie to aktualizacja, która zadowoli na pewno większą liczbę osób niż ta Squida .

#t

Może Santano pomoże w najazdach i ogarnie coś więcej niż 1-2 potwory najazdowe :D
Bo widać że Squid zupełnie nie poradził sobie z tym zadaniem : /

No nie powiem, ciekawe, ciekawe jest to co piszesz. Ale nie będę Ci uzmysławiał jak daleko tkwisz w błędzie ;)

Teraz zarówno ja jak i Santano mamy o wiele więcej czasu więc najbliższy czas będzie obfity w nowości ;)

Czemu nie ? Skoro nie potrafię zrozumieć swoich błędów zawartych w tym tekście - wskaż mi je, proszę :)

Fajnie, nowości itd. może będzie można porobić coś ciekawszego niż zbieranie przez xxx godzin danego itemu :)

'Boonek'
07-07-2014, 14:33
#t Moze i mialy byc najazdy, ale zapewne twoj maly mozg nie pojmuje, ze takie cos na starym kliencie tibi jest bardzo ciezkie do zrobiania, moze maja jakies klopoty? Jestes taki madry i wygadany to napisz sam skrypty i podeslij squidowi PRZECIEZ TO ZADEN PROBLEM C'NIE?!

Squid
07-07-2014, 14:46
Ogólnie ta aktualizacja chyba polega na ciśnięciu coraz większej beki z misji na misje :D

Squid na prawde bardzo dużo pisze, a bardzo mało robi : /

Po co to pisanie że są najazdy na rook skoro ich nie ma ? xDDD

Nie wiem czy to widzicie ale Squid jest przez pół roku niby aktywny na serwerze i robi jedną aktualizację na kilka osób.

Wbija Santano - którego nie widać przez ponad pół roku wbija na wakacje i od razu aktualizacja !

Czyli jednak aktualizację można zrobić w chwilę ? :O
Z historii można wywnioskować że będzie to aktualizacja, która zadowoli na pewno większą liczbę osób niż ta Squida .

#t

Może Santano pomoże w najazdach i ogarnie coś więcej niż 1-2 potwory najazdowe :D
Bo widać że Squid zupełnie nie poradził sobie z tym zadaniem : /
No nie powiem, ciekawe, ciekawe jest to co piszesz. Ale nie będę Ci uzmysławiał jak daleko tkwisz w błędzie ;)

Teraz zarówno ja jak i Santano mamy o wiele więcej czasu więc najbliższy czas będzie obfity w nowości ;)

Sasha Rookslayer
07-07-2014, 14:57

Lepiej nie obiecuj.. Dalej mi nie odpisałeś dlaczego nie ma najazdów albo inaczej.. Kiedy zamierzasz je dodać?

Jeżeli uważasz ten post za nabijanie to edytuj moją wypowiedź do pierwszego postu.

Waldek von Rook
16-07-2014, 16:16
Obiecanki cacanki . Do dnia dzisiejszego brak NAJAZDÓW

Jak zaczyna grać wiecej ludzi to wy robicie tak , żeby ludzi było coraz mniej . !