View Full Version : A może test serwer?
Siemanko
Co Wy na to, żeby otworzyć test serwer dla wszystkich graczy na chociażby dwa dni? Bardzo dawno nie było tego typu zabawy więc może warto spróbować ;)
Dołączam sondę i proszę o wypowiedź jakiegoś administratora czy istnieje taka opcja.
'Boonek'
09-07-2014, 09:49
Ta, ale zeby mozna bylo tam zrobic nowa postac i zeby byl jak nowy server (pusty). Co da 2 dniowa zabawa skoro wielu graczy (jak np ja) sprzedalo swoje postacie czekajac 10 lat na balans?
Jestem na nie. Po co Ci test serwer, aby ogarnąć nowe rzeczy, a następnie od razu je wykonać na głównym serwerze? Jak sama nazwa mówi, test serwer jest do testowania nowości, tak aby nie było żadnych błędów przy wprowadzaniu ich na główny..
Jeżeli Administracja będzie chciała to go udostępni. Powinni to zrobić przy balansie postaci, który możliwe, że wprowadzą niebawem.
Jaki ty jestes czlowieku glupi, wiadomo ze osoba z rookgardu nie bedzie chciala testa, bo po co, zeby dalej bic minotaury?XD
Napisales, ze:
TEST SERVER JAK SAMA NAZWA MÓWI jest do testowania
NOWOSCI TAK ABY NIE BYLO ZADNYCH BLEDOW - no to ja cie teraz uswiadomie iz w nazwie "test server" nie ma nic o "nowosciach" oraz o celu tychze testow, a tymbardziej o tym kto ma to testowac... :/
Na Rl Tibi przed wiekszymi update'ami Cipsoft specjalnie odpala test servery po to aby gracze mogli sie zaznajomic z NOWOSCIAMI oraz sie POBAWIC POSTACIA BEZ KONSEKWENCJI - wiesz? no nie wiesz :/
Jesli juz chcesz wiedziec to autorowi tematu chodzi raczej o ta 2 opcje, czyli zabawe postaciami, beztroskie zabijanie lub pvp enfo jak kiedys - teraz rozumiesz?
Sasha Rookslayer
09-07-2014, 09:54
Jestem na nie. Po co Ci test serwer, aby ogarnąć nowe rzeczy, a następnie od razu je wykonać na głównym serwerze? Jak sama nazwa mówi, test serwer jest do testowania nowości, tak aby nie było żadnych błędów przy wprowadzaniu ich na główny..
Jeżeli Administracja będzie chciała to go udostępni. Powinni to zrobić przy balansie postaci, który możliwe, że wprowadzą niebawem.
Po raz kolejny to powtarzam: test serwer jest serwerem do testów a nie do zabawy. Jeżeli będzie potrzebna pomoc większej ilości osób do testów to z pewnością Was o tym poinformujemy i otworzymy testowy serwer dla wszystkich.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.