Zaloguj się

View Full Version : Meshe...

Plendil
09-07-2014, 15:22
Witam. Tak jak w tytule chodzi tu o mobka zwanego: Mesh. Jak wiadomo nie od dziś, jest to zapomniany i nieopłacalny resp od dawna np. przez wprowadzenie Pitilessów czy też Brave Witch. Moja propozycja polega na zamianie mobka lub wykorzystanie terenu na coś innego, na co to nie wiem ale może macie inne propozycje. To takie przypomnienie co do Meshów :)

zii_twardziel
09-07-2014, 15:28
Tam się kiedyś fajnie expiło takim 500ms, ale na dzisiejsze standardy resp jest po prostu słaby. Można wykonać taki sam zabieg jak z bally.

KaZeK
09-07-2014, 15:30
Nie każdy respawn musi przynosić zadowalający efekt, na mapie muszą znajdować się również spawny które po prostu są. Jestem na nie.

Sasha Rookslayer
09-07-2014, 15:33
To nie te czasy, że grało po 400 osób i 98% potworów było pozajmowanych. Są teraz takie czasy, że gra po 70 osób i jest jeszcze więcej nowych potworów.. Z tego 40% potworów na 100% biją gracze? Tak już jest, że dużo potworów pójdzie w zapomnienie.. Takie są realia, nic z tym nie zrobisz. Sorry, ale jestem na nie.

#Lordzik#
09-07-2014, 15:38
Jeżeli podążać twoim tokiem rozumowania to trzeba byłoby zrobić coś z ponad połową respów na APO a to jest chyba nielogiczne przy tej ilości aktualnie grających osób.

Jestem na NIE.

Rekrut
09-07-2014, 18:09
Można by było je zmienić żeby dało się na nich podbić szybciej lvl jak np. na Brave Witch. Coś żeby szybko dobijać ten 1k lvl

Jestem na tak!