Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Aktualizacja listy potworów

Shabus.
12-07-2014, 12:29
Witam. Pisze tutaj z pytaniem odnośnie listy potworów na stronie głównej serwera. Chodzi o jej aktualizację ;) Jest dużo potworów, których nie ma na niej, a zostały dodane już dosyć dawno.

Myślę, że wiele osób na tym skorzysta.

Proszę o wypowiedź kogoś z administracji: czy będzie coś takiego i (ew.) kiedy?

#edit
Oczywiście mapa też. Nie wspomniałem o tym, dzięki za przypomnienie chłopaki. Mapka nawet ważniejsza niż potwory chyba ;l

Sasha Rookslayer
12-07-2014, 12:39
Pisałem już o tym z Santano. Napisał mi, że poinformuje o tym Mortiisa, ale jak wiadomo Mortiis niby nie ma internetu, jest za granicą i jeszcze inne problemy ma. <lol2> Więc poczekamy pewnie długo.

Sam chciałbym ujrzeć aktualizacje przedmiotów, potworów, czarów i nie tylko.

@edit
Chciałbym jeszcze ujrzeć zaktualizowaną główną mapę na stronie serwera. Robią ją od 2 lat i skończyć nie mogą. XDD

Rekrut
12-07-2014, 12:43
Nie tylko potwory jak i mapa. Również nie działa jak chcemy wyszukać jakiegoś moba

zii_twardziel
12-07-2014, 14:07
Przecież mapa miała być naprawiona już szmat czasu temu? :confused:

Mi się wydaje, że można poczekać z aktualizacją do następnego update. :) Wprowadzono kilka zmian i nie ma potrzeby zajmowania się tym na obecną chwilę. Są pożyteczniejsze rzeczy, na które można przeznaczyć ten czas.

Achuy
12-07-2014, 14:27
Rinson kiedyś pisał że się tym zajmie przy najszybszej aktualizacji nie wiem czy kłamał jak to dobrze większość potrafi czy coś mu nie idzie ale mapa to podstawa ludzie jak większość graczy nie może wyszukać danych potworów bo mapa stara w ch*y. Może poproście graczy to wam pomogą a nie uważacie że wszystko najlepiej potraficie a i tak nic nie zdziałacie przez najbliższy okres, może niech Santano zajmie się aktualizacja bo mu to dobrze idzie a Squid niech się zajmie mapa bo mu aktualizacja w ogóle nie wychodzi.

@Down

Jasne jasne tylko winny się tłumaczy miałeś zrobić nie zrobiłeś więc się weź za robotę? I nie tłumacz się tym bo ja nie mam dostępu - JAK NIE MASZ, TO SOBIE GO ZAŁATW? ALBO POPROŚ O WRZUCENIE PLIKU, PRZECIEŻ ON WAŻY MNIEJ NIŻ JEDEN MEGABAJT nie rozumiem problemu.

Rinson
12-07-2014, 16:20
Jakich dokładnie potworów Wam brakuje?
Jakich czarów dokładnie brakuje?

Część aktualizacji strony miałem zrobić jakiś miesiąc temu, czyli np. zaktualizować dział "Questy", "Przedmioty", dodać na stronę potwory Rook i Main Composer ale niestety nie mam jak tego zrobić gdyż nie mam dostępu do plików serwera, więc nikogo nie okłamałem i nie miałem takiego zamiaru. O aktualizacji mapy na stronie APO też wspominałem kilka razy, że przydałoby się to zrobić.

Do tego co pisałem, co chciałem zaktualizować mam nawet przygotowane już informacje, co, gdzie i jak trzeba zmienić/poprawić/dodać więc tutaj problemu nie ma. Problemem jest dostęp do plików.

Sasha Rookslayer
12-07-2014, 16:30
Jakich dokładnie potworów Wam brakuje?
Jakich czarów dokładnie brakuje?

[ROOK] Potwory:

Baby Ant
Ant Warrior
Ant Guard
Ant Queen
Ant
Mutated Ant
Rook Composer

[ROOK] Czary:

exani tera rook
adeto mas grav

Część aktualizacji strony miałem zrobić jakiś miesiąc temu, czyli np. zaktualizować dział "Questy", "Przedmioty", dodać na stronę potwory Rook i Main Composer ale niestety nie mam jak tego zrobić gdyż nie mam dostępu do plików serwera, więc nikogo nie okłamałem i nie miałem takiego zamiaru. O aktualizacji mapy na stronie APO też wspominałem kilka razy, że przydałoby się to zrobić.

Do tego co pisałem, co chciałem zaktualizować mam nawet przygotowane już informacje, co, gdzie i jak trzeba zmienić/poprawić/dodać więc tutaj problemu nie ma. Problemem jest dostęp do plików.

O aktualizacji mapy na stronie APO też wspominałem kilka razy, że przydałoby się to zrobić.

Od lat lat piszecie i nie możecie tego zrobić? Gratuluje zaangażowania.
Wszystko macie robić, a efektów nie widać. Tak ciężko ogarnąć Mortiisa na godzinie, dwie? Sorry... Zapomniałem, że Mortiis jest zapracowany 24/7. Beka.

Navest
18-07-2014, 00:02
Tą godzinę dwie wolałbym spędzić z rodziną/przyjaciółmi na boisku/nad wodą.

Dziwie się, że to przez tyle lat jeszcze nie padło, serio.

Jak będzie im się chciało to to zrobią, a jak się nie podoba to nie graj, proste?
To ich serwer i będą robili co będą chcieli.