View Full Version : Cracki - mała zmiana poraz drugi
merranek
12-07-2014, 20:59
By sie nie rozpisywac dodam linka , do tej samej propozycji, dodam takze sąde a wy sie wypowiedzcie
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=121381
dodam ze , jezeli bedzie ponad 75% glosów na tak to owa zmiana zostanie wprowadzona w zycie serwera
gwnstopro
12-07-2014, 22:34
Sprawdzam link i pierwszy komentarz Squida 'nowe respy dla ms/ed pojawią się w lutym' XD. Jestem na tak, wcześniejsza propozycja była dobra , z większością głosów, więc nie ma na co czekać.
SWAGGAFOX
31-08-2014, 12:56
nic nie zmienią , aczkolwiek 3k lvl przybywa na serverze :c
mi się zdaje, że oni zmienili cracki, ALE plik z zamienionym potworem nie został wrzucony na serwer apo.
Z tego co mi wiadomo Cracki zostały poprawione albo będę poprawione także trzeba być cierpliwym
Cierpliwym rok, dwa a może więcej? xD
Sasha Rookslayer
31-08-2014, 15:18
Ciekawe jak zostały zmienione.. Powinni zmniejszyć hity zadawane, zmniejszyć ilość hp i oczywiście poprawić loot.
Ciekawe jak ta zmiana będzie wyglądała i kiedy wjedzie w życie.. XD
Jestem na tak.
zii_twardziel
31-08-2014, 15:34
Przecież w opisie update Santano napisał, że Cracki zostały zmienione na korzyść graczy więc o co chodzi? Znowu puste słowa? Lepiej sobie odpuścić niż męczyć się z tym gównem jak i cała reszta rzeczy, których nie naprawia(eg. balans) XD
Sokol from West
31-08-2014, 15:41
Cracki zostały zmienione na Waszą korzyść.
Jakoś tych zmian nie widać. Co do propozycji - jak najbardziej jestem za. Przecież tam nikt nie siedzi(chyba, że na devilach). Poprawić loot, zmniejszyć hp i oczywiście hity.
SWAGGAFOX
31-08-2014, 15:48
Jakoś tych zmian nie widać. Co do propozycji - jak najbardziej jestem za. Przecież tam nikt nie siedzi(chyba, że na devilach). Poprawić loot, zmniejszyć hp i oczywiście hity.
tak a moby nadal bija tyle samo ile biły
hunterkula
31-08-2014, 16:09
Można nawet osłabic loot tylko żeby mniej biły i miały mniej hp bo narazie zmian nie widać.
Dodam, że tiny mają wpółczynnik exp/hp 8.24 + exp z motyli, nile 17.73 a cracki 5.27
Skoro tamta sonda zdobyła tak wysokie poparcie to wysyłam propozycję do Santano, a temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.