PDA

View Full Version : Lagi/Maraton/WTF?

Sir Krystian
19-07-2014, 11:23
Witam.
Jestem oburzony zaistniałą sytuacją.Odkąd wrócił Santano pojawiały się lagi ale dało się grać jakoś.Od wczoraj te lagi są takie wkur*****e że nie da się gracć..
Freezy,kicki, no co to ma być? Ja jako nałogowy gracz tego serwera siedze po 14h dziennie expie,dorabiam was kupuje pacc a Wy co? Nie dbacie o mnie.. Padam przez wasze lagi i freezy rujnujecie mi marzenia..My jako stała liczba 30 graczy jesteśmy oburzeni.. My cierpimy a rekompensaty żadnej.. ;(

Druga Sprawa
Ostatni maraton?
20. "Kwadrans MARATONU XX" odbędzie się dnia 11.05.2014r. o godz. 13:30 - 13:45
Minęły ponad dwa miesiące a maratonu nie ma ;/ Nic nie ma oprócz lagów.
Piszę w imieniu wiernych 30 graczy tego serwera.

Z poważaniem
Jarosław Mudzyn Elite.

RefreshV2
19-07-2014, 11:25
dokładnie, lagi takie że głowę urywa, nie da się grać, maratonów nie ma ...
pozdrawiam jarosławie mudzynie!

Żeipap Polak
19-07-2014, 11:29
Zalogowałem wczoraj na swoją postać chcąc pocisnąć kilka osób mające wakacje (czyt. gimbusów) na kanale Game-Chat. Jednak po zalogowaniu zwiesiła mi się postać, pomyślałem na początku, że to mój internet z biedronki, jednak... Odziwo to nie internet, a serwer miał lagi jak cholera, przez co mnie wylogowało. Nie chciało mi się już logować na ten nudny serwer, straciliście jednego gracza wczoraj.

Też jestem oburzony tymi lagami, freezami, brakiem maratonów.

gwnstopro
19-07-2014, 11:39
Tak prawda, lagi są, maratonu nie ma, co się dziwić jak mają wyjebane. Maraton powinien być jutro, chodz i tak mam to w dupie. Pozdrawiam

Old Kule
19-07-2014, 11:53
Co chwile jakieś freezy/lagi to fakt..
Wiele osób przez to odchodzi z serwera!

Domcio Old
19-07-2014, 12:04
Też jak ostatnio zalogowałem miałem lagi, ale nie takie straszne. Może znów coś w serverowni się dzieje jak kiedyś? Co do maratonu to tak jak obiecali powinni robić je przynajmniej co 2 miechy, ale jak widać znów to olali;/

Sasha Rookslayer
19-07-2014, 12:50
Lagi są odkąd został wprowadzony pvp event (proszę nawet nie mówić, że tak nie jest). Sam jestem oburzony, bo niekiedy tak lagguje, że postać się nie może ruszyć przez 5 minut!

Co do Maratonów, nie rozumiem Administracji czemu jej nie chce zrobić, czemu nie chcą zrobić loterii czy też innych urozmaiceń na serwerze..

Navest
19-07-2014, 13:05
Lagi są, to fakt.

Popołudniowa sobota, wakacje i 50 osób, beka XD

Sasha! Znam odpowiedź!

Nie chce im się - są wakacje (wiem, że się zdziwiłeś hehe)

Rinson
19-07-2014, 13:49
W kwestii lagów, też to dzisiaj zauważyłem i zgłosiłem to do Mortiisa. Uzyskałem jedynie odpowiedź, że pewnie ktoś atakuje serwer APO.
Co do maratonu: od kilku dni próbuję jakoś dogadać datę. Możliwe, że niedługo już będzie news i maraton (nie będę pisał czy będzie to w tym czy w następnym tygodniu, bo nie chcę podawać terminu a później z przyczyn losowych nie wywiązać się z obietnicy).
Odnośnie loterii, też w wolnych chwilach planuję ją. Kiedy będzie? Zobaczymy, nagrody są w fazie ustalania, aby nie było płaczu typu 'wprowadzacie kolejne kcc na serwer'.

Czarodziej Xardax
20-07-2014, 00:50
W kwestii lagów, też to dzisiaj zauważyłem i zgłosiłem to do Mortiisa. Uzyskałem jedynie odpowiedź, że pewnie ktoś atakuje serwer APO.
Co do maratonu: od kilku dni próbuję jakoś dogadać datę. Możliwe, że niedługo już będzie news i maraton (nie będę pisał czy będzie to w tym czy w następnym tygodniu, bo nie chcę podawać terminu a później z przyczyn losowych nie wywiązać się z obietnicy).
Odnośnie loterii, też w wolnych chwilach planuję ją. Kiedy będzie? Zobaczymy, nagrody są w fazie ustalania, aby nie było płaczu typu 'wprowadzacie kolejne kcc na serwer'.

Dobrymi nagrodanmi byl by dostep do TP ktore planujecie dodac za pkt z eventu pvp : )

Min.taL
20-07-2014, 01:20
Sam jestem obudzony

??

Skoro piszecie, że jest 30 osób to dobrze. Lato i w ogóle, rok temu było z 60, więc może administracja dba, byście korzystali z wakacji i niszczą wam server, ja rok temu zrobiłem coś, co odmieniło moje życie. Poprzez małą liczbą ludzi sięgnąłem po narkotyki, od wtedy już wiedziałem, że mogłem od dziecka wydawać na narkotyki niż na te pacci w rl tibii jak i na apo. Wam też radzę to samo. Najlepszy jest krokodyl

Sokol from West
20-07-2014, 01:30
Co do Maratonów, nie rozumiem Administracji czemu jej nie chce zrobić, czemu nie chcą zrobić loterii czy też innych urozmaiceń na serwerze..

Loteria? Chyba teraz za dużo wymagasz :D Jak dobrze pamiętam, loterie cieszyły się największym powodzeniem na tym serwie, a później zniknęły ;d.

Dobrymi nagrodanmi byl by dostep do TP ktore planujecie dodac za pkt z eventu pvp : )

Dobry pomysł, tylko niech te godziny zmienią, bo porażka.

??

Skoro piszecie, że jest 30 osób to dobrze. Lato i w ogóle, rok temu było z 60, więc może administracja dba, byście korzystali z wakacji i niszczą wam server, ja rok temu zrobiłem coś, co odmieniło moje życie. Poprzez małą liczbą ludzi sięgnąłem po narkotyki, od wtedy już wiedziałem, że mogłem od dziecka wydawać na narkotyki niż na te pacci w rl tibii jak i na apo. Wam też radzę to samo. Najlepszy jest krokodyl

Chwalisz się czy żalisz? Idź ćpać dalej. Powodzenia!

Co do ilości osób, to nawet 30 nie było rok temu : /

@t

Sam się dziwiłem ostatnio, co mam takie lagi. Myślałem, że to wina mojego neta, ale później zauważyłem, że to serwera. Mogliby to naprawić ;)

Rekrut
20-07-2014, 10:37
Kiedyś pisałem raport im gm napisał ze lagi nie są z winy serwera a tu się okazuje że każdy ma lagi. Grać się nie da-.- lagi są częste i trwają nawet 20 sekund! Każdy chce żeby na serwerze grało więcej osób ale wtedy by były takie lagi, że tylko można by było stać i się nie ruszać

Co do maratonu to śmiech troszkę bo żeby nie usiąść raz w miesiącu i nie zrobić to masakra.

Rinson
20-07-2014, 11:50
Co do maratonu to śmiech troszkę bo żeby nie usiąść raz w miesiącu i nie zrobić to masakra.
No tak, tylko, że maratony z założenia miały być co 2 miesiące lub rzadziej :) Może od razu raz w tygodniu?

Sir Krystian
20-07-2014, 13:23
No tak, tylko, że maratony z założenia miały być co 2 miesiące lub rzadziej :) Może od razu raz w tygodniu?

Nawet raz w tygodniu nie przyciągnęło by stałej liczby 100 osób..
Santano zajmuje się updatem okey.. Ale zróbcie coś z laggami,loterią,maratonem ;p

Seyhado
21-07-2014, 10:52
od kiedy zostal wprowadzony ten smieszny i niepotrzebny event pvp sa lagi..
jesli tak dalej ma wygladac powrot santano na apo to powodzenia :D

Sir Krystian
22-07-2014, 21:00
Dobra sprawa lagów wyjaśniona można raczej zamknąć. Lagi to wina Pana Adriana Pasciaka (Tak jedziemy po niego) ;) Do zamknięcia.

merranek
24-07-2014, 15:46
widze ze lagi nie tylko mnie dotykaja.... i to jednak nie wina mojego internetu

lagi wystepują nadal nawet pvp nie mozna robic , moze ogarniecie je?? expic na maratonie z takimi lagami?? troszke porazka , lagi wystepuja na servie non stop bez zadnych przerw :C

Rinson
25-07-2014, 08:22
Ja wczoraj rozmawiałem z Mortiisem w momencie laggów. Sprawdzał kiedy był ostatni atak i okazało się, że było to dzień wcześniej. Na chwilę obecną nie wiem co może być przyczyną laggów. Postaramy się jednak znaleźć przyczynę i naprawić cały problem. W końcu my też chcielibyśmy mieć płynną grę :)
Zamykam.