PDA

View Full Version : skeleton bones v2

RefreshV2
20-07-2014, 21:01
kiedys ze skeletonow lecialy czesto, teraz bardzo bardzo rzadko, nieliczni tą kość posiadają, ten kostium robi się miesiącami. proponuje polepszyc wypadanie tej kosci ze wszystkich szkieletow

Rekrut
20-07-2014, 21:15
Ja robiłem go chyba 2 miesiące i zrobiłem go jako 2 na apo kilka godzin po Don Ja. Spędziłem bardzo dużo godzin na ms czy szkieletach na ank. Pisałem Squidowi żeby zwiększył częstotliwość ale się nie zgodził. Mimo wszystko jestem na tak!

Myterro
20-07-2014, 21:16
znowu placz o jakis itemek do kostiumu w twoim wykonaniu, hahaha. chyba chodzi o to zeby bylo malo tych kostiumow c'nie? nie oczywiscie

Sasha Rookslayer
20-07-2014, 21:25
Jak leciały kości, tak lecą dalej. Gdyby został zmieniony loot zostalibyście poinformowani o tym. Po wprowadzeniu całego eventu z kostiumami było mówione, że kostiumy mają posiadać tylko nieliczni, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia. Ja jestem na nie, sorry. Inni wykonali, Ty również wykonasz.

@down
To, że Squid robi takie misje to każdy już wie. Nic na to nie poradzisz.. :D

RefreshV2
20-07-2014, 22:24
Jak leciały kości, tak lecą dalej. Gdyby został zmieniony loot zostalibyście poinformowani o tym. Po wprowadzeniu całego eventu z kostiumami było mówione, że kostiumy mają posiadać tylko nieliczni, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia. Ja jestem na nie, sorry. Inni wykonali, Ty również wykonasz.

typ wczoraj siedzial nocke na skeleton lordach i lootal dla mnie i niestety nie lotnal zadnej ... sa misje na kostiumy to chce je wykonac, ale jesli squid ma takie wyobrazenia pod wzgledem liczb to sorry bardzo, powinien juz tutaj byc zdegradowany bo zamiast zachecic graczy do robienia misji to on ich niestety zniecheca... taka jest prawda, co ja tam wiem, jeszcze pewnie dzis dostane upomnienie xD

BEKA Z CIEBIE TYPE pozwól, że zacytuję Twój tekst " ten kostium się robi miesiącami " shuashuahshua osobiście zrobiłem go w 3 dni i to w dodatku na rooku :) ? ;o idź się lecz :) a kości lecą jak leciały :)

powiedz mi kiedy robiłeś, zrob sobie postać i wykonaj mi teraz kostium szkieleta w 3 dni, zapraszam

#Pink Floyd
pisałem z santano, mają się naradzić w tej sprawie, nie tylko ja tak twierdze ze bardzo rzadko spadaja

Dinnedhel
21-07-2014, 02:13
BEKA Z CIEBIE TYPE pozwól, że zacytuję Twój tekst " ten kostium się robi miesiącami " shuashuahshua osobiście zrobiłem go w 3 dni i to w dodatku na rooku :) ? ;o idź się lecz :) a kości lecą jak leciały :)

Pink Floyd
21-07-2014, 07:51
Byłbym za, gdybyś w grze nie kłamał, że rozmawiałeś z administratorem i napisał, że zmieni loota.

Jestem na nie, pozdrawiam. ;P

Żeipap Polak
21-07-2014, 10:22
Również jestem na nie. Na każdym kroku chcecie ułatwienia, a przecież ten kostium to tylko dodatek, nie spada Ci item, to po prostu tego kostiumu nie zrobisz, zrób inny.