PDA

View Full Version : Możliwe opóźnienia w odpowiadaniu na maile

Rinson
24-07-2014, 10:07
Uprzejmie informujemy, iż na maile wysłane po niedzieli (20 lipca 2014 r.) odpowiedzi zostaną doręczone później. Niestety z powodu problemu serwera poczty nie można wysłać odpowiedzi.
Za utrudnienia przepraszamy, gdy tylko problemy ustąpią odpowiemy na Wasze maile.
Ekipa APO

'Boonek'
24-07-2014, 23:27
Taki post to powinien zostac napisany w 2006 roku z dopiskiem "do odwolania"

rzecz jasna odwolania do dzis by nie bylo xd

Rekrut
24-07-2014, 23:58
Z 2 lata temu napisałem maila i do tej pory nie dostałem odpowiedzi XD Dobrze, że teraz w ogóle ktoś się tym zajął i o tym informuje graczy

Rinson
25-07-2014, 08:16
Od końca stycznia regularnie odpisuję na maile. Nie sięgamy do starych spraw, więc jak ktoś nadal ma jakiś problem to może pisać. Odpowiedź dostanie po rozwiązaniu problemów.

@'Boonek'
Nie wprowadzaj innych w błąd.

Sasha Rookslayer
25-07-2014, 10:00
To samo napisałem kilkanaście miesięcy temu maila i do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi. Ciągle jakieś problemy z mailem..
Napiszę jeszcze raz, mam nadzieje, że uzyskam odpowiedź.

Codziennie przeglądasz maila? Tylko Ty masz do niego dostęp? Odpisz.

[Rinson] Jak wspomniałem wcześniej odpisuję tylko na maile wysłane w styczniu tego roku i dalej. Jeżeli masz problem - napisz, jak rozwiążemy problem z wysyłaniem odpowiedzi to postaram się odpowiedzieć na maile (może nie uzyskasz pierwszego dnia odpowiedzi, zależy ile się tego zgromadzi). Maila sprawdzam codziennie. Ma do niego dostęp jeszcze na pewno Mortiis, a czy Santano to pewny nie jestem. Z resztą zajmuje się On teraz aktualizacją.

Rinson
25-07-2014, 12:30
Problem został rozwiązany. Odpowiedzi możecie spodziewać się w ciągu kilku dni.