View Full Version : Hobbit: Bitwa Pięciu Armi
No to rozpoczynamy rozmowę o trzecim i ostatnim filmie serii Hobbita, kto czytał książkę ten wie kto zginie itp więc nie będę tu spoilerował, trailer można było zobaczyć na comic-conie, ale oficjalnie podobno ma się pojawić 5 sierpnia i trwać 1:48, więc wrzucę go tu na pewno, tak więc zaczynamy posty o treści "Nie mogę się doczekać tego filmu" i inne, co do Pustkowia Smauga ma być jeszcze wersja reżyserska (syn. rozszerzona) poszerzona o dodatkowe 25 min scen.
Ja słyszałem że u nas dopiero w listopadze;)
Mam nadzieje że zrobia go jeszcze lepiej niż 2 cześć:)
Sasha Rookslayer
27-07-2014, 22:11
Ja słyszałem że u nas dopiero w listopadze;)
W grudniu będzie dopiero u nas, a nie w listopadzie.
Sam również oglądałem wszystkie poprzednie części owego filmu, więc zapewne i tę obejrzę. :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=705268596175415
Macie tu 15 sekundowy teaser, nowy teaser trailer podobno będzie jeszcze dzisiaj
Pełen trailer!!
ZSzeFFsKEt4
Pikej v69
28-07-2014, 22:40
Trailery jak zwykle fajne, w praktyce to już różnie bywa. Z checią obejrzę.
Sokol from West
29-07-2014, 09:36
Trailery jak zwykle fajne, w praktyce to już różnie bywa. Z checią obejrzę.
Podbijam!
Mam nadzieję, że będzie to najlepsza część i się nikt nie zawiedzie. Druga część jak dla mnie była fajna, więc nie pozostaje nic innego jak tylko napisać "Nie mogę się doczekać" xD!
Co do trailera - fajny ;)
Właśnie co wróciłem z maratonu. Powiem krótko - nie zachwyciła mnie ostatnia część - owa bitwa. Nie było najgorzej ale jakoś ta część podobała mi się najmniej ze wszystkich.
koreczeq
01-03-2016, 21:00
Trylogią "Władca pierścieni" Peter Jackson udowodnił, że nie taki Tolkien straszny jak go malują. "Hobbit" z kolei jest dowodem na to, że nawet powtarzać można się z klasą. Stawka całego konfliktu jest w "Bitwie..." niewielka (przynajmniej w porównaniu do apokaliptycznego finału "Powrotu króla"), a jednak skala ostatniego aktu imponuje – trudno sobie wyobrazić lepszą uwerturę do "Władcy pierścieni".
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.