View Full Version : [Forum] Możliwość dania reputa bezpośrednio z chatboxa
Azbestowy Człowiek
27-07-2014, 22:39
Otóż dziś podczas rutynowego przeglądu wiadomości napotkałem na masakrę. No wiecie, jeden forumowicz zrównał z ziemią drugiego za pomocą celnej riposty. I tutaj zaczyna się moja prośba i propozycja zarazem. Proszę o możliwość dodania przycisku do dodawania punktów reputacji przy nicku danej osoby na chatboxie. Po prostu czasami napisać 'ło, aleś mu powiedział, dobrze mu tak' to tak jak nie napisać nic.
Ewentualnie jeśli reputy do czatboxa mają się jak jeż do sosny, to w takim razie proponuję wprowadzenie jakiegoś systemu okejek. Na razie jest ramka z top spamerami cb, jednakże jak ciekawie wyglądałoby okienko w którym wyświetlałaby się jakość tych postów a nie ich ilość.
Sasha Rookslayer
27-07-2014, 22:59
Gościu, ale powiedz mi w ogóle po co Ci ta reputacja? Abyś jej coraz więcej dostawał za chujowe tematy, które robisz? :confused::confused:
Jakie okejki, ramki? O czym Ty gościu wypisujesz, znowu się szaleju najadłeś?
Jestem nie, nie i jeszcze raz nie. Repruty dajesz osobom, które coś piszą w danym temacie (post), a nie to, co kto pisze na "strefie luzu", czt. chatbox..
Gościu, ale powiedz mi w ogóle po co Ci ta reputacja? Abyś jej coraz więcej dostawał za chujowe tematy, które robisz? :confused::confused:
Jakie okejki, ramki? O czym Ty gościu wypisujesz, znowu się szaleju najadłeś?
Jestem nie, nie i jeszcze raz nie. Repruty dajesz osobom, które coś piszą w danym temacie (post), a nie to, co kto pisze na "strefie luzu", czt. chatbox..
niby czemu nie, oddzielna reputacja na chatboxie była by fajna tylko wtedy jakbyśmy mieli jakiś ranking czy coś, ale jak wiadomo na forum jest z reguły tak, że kolega da koledze i w tym momencie wszystko traci sens, także rownież jestem na nie =d
#temat
Mogli by dodać do reputacji jakieś nowe gwiazdki jak ktoś ma już full reputacje ale to na czatbooxie też było by fajną sprawą i zaznaczam TAK
Widzę mój post na chatboxie tak Ci się spodobał, że aż temat zrobiłeś, ciekaw jestem, czy ktoś kiedykolwiek wpłynął tak na Ciebie jednym postem, że aż temat założyłeś i zastanawiam się, czy mogę sobie z kartki papieru zrobić jakieś trofeum azbestowe
Co do tematu, ja jestem neutralny
Zarexoholik?
28-07-2014, 11:33
Tutaj znajomi by sobie punktowali, ludzie by prosili się o to jak o punkty reputacji, czy o komenty w temacie. Jestem na nie.
#Lordzik#
28-07-2014, 11:37
Przecież ta reputacja nic nie pokazuje. Na co ona jeszcze jest to nie wiem.
Jestem na NIE.
Mi to jest na prawdę obojętne, ale zaznaczyłem tak dla beki.
Sokol from West
28-07-2014, 15:30
Nie, bo po co? Dobrze niektórzy piszą, że (cytuje Zarexa) "Tutaj znajomi by sobie punktowali, ludzie by prosili się o to jak o punkty reputacji, czy o komenty w temacie.".
Zresztą co wam z tych reputów, jak to i tak o niczym nie świadczy?!
Zbędna propozycja ;)
zii_twardziel
29-07-2014, 21:27
Co z tego, że koledzy dawaliby sobie te reputy czy tam okejki? Można zrobić takie samo zabezpieczenie jak ze zwykłymi reputami za posty i w jakimś stopniu to zminimalizuje takie właśnie sytuacje. Ważne żeby coś się tu zaczęło dziać, a to dobry pomysł i uważam, że warto poświęcić mu trochę uwagi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.