Zaloguj się

View Full Version : Old Wizard - mała zmiana.

#Lordzik#
31-07-2014, 10:45
Jak wiadomo NPC Old Wizard czasami wchodzi w miejsce zaznaczone na zdjęciu czerwonym okręgiem i blokuje w ten sposób wyjście z jego "chatki".

http://i57.tinypic.com/25jfssn.jpg

Wychodzę więc z propozycją zablokowania tego NPC, aby nie chodził po całym domku tylko stał w jednym miejscu lub chodził na max. 2-3 sqm.

Jest to mała zmiana, która pozwoli zaoszczędzić czasami parę cennych sekund.

Splaxor
31-07-2014, 10:47
Myślę, że wystarczyło to zgłosić jako bug. Na pewno zostanie to naprawione. Od razu podeślę temat gdzie trzeba.

..:Too Get:..
Może i mała zmiana, ale myślę, że można by było to zmienić, ponieważ czasami trzeba czekać nawet do minuty aż NPC raczy wyjść i nas wypuścić.

Min.taL
Jeśli to aż tak przeszkadza, że blokuje wyjście na te parę sek to ja jestem na tak.

Rekrut
31-07-2014, 11:05
Może i mała zmiana, ale myślę, że można by było to zmienić, ponieważ czasami trzeba czekać nawet do minuty aż NPC raczy wyjść i nas wypuścić.

Szok! Aż minute musimy czekać

#t
Jak Cie tam zblokuje to idz i padnij na returned. Proste rozwiązanie?

Jestem na nie, śmieszna propozycja

Goatee
31-07-2014, 11:55
Tak samo jest u NPC Popi na Tiquandzie. Też potrafi zablokować wejście. Moim zdaniem zbędna propozycja. Ta minuta cie nie zbawi. Lepiej zabrali by się za porządne rzeczy a nie za takie głupoty. Jestem na NIE.

Sasha Rookslayer
31-07-2014, 14:03
Tak samo czasem Zinab (NPC od ihów na Rookgardzie), wejdzie w miejsce, gdzie dostajemy się do owego NPC przez teleport na Rook Quescie. Również trzeba czekać po kilka minut nawet, aby ruszył się dziad, bo blokuje nas i przejść się nie da dalej!

Jeżeli to zostanie zmienione, to proszę również o zmianę tego NPC Zinaba. Tak czy siak, dla mnie nie ma to problemu, szkoda czasu na takie błahe rzeczy. Nie.