PDA

View Full Version : Propozycje dot. kosztowności i niebieskich manasów.

bramkarz7
31-07-2014, 19:31
Siemanko!
Proponuję, aby była możliwość sprzedaży wszystkich kosztowności za jednym razem u jubilera (sell all black pearls, sell all xxxx).
Drugą propozycją jest to, aby niebieskie manasy były również na hotkeyach tak jak uhy, czy life fluidy.
Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam! c:

Rekrut
31-07-2014, 19:41
Siemanko!

Drugą propozycją jest to, aby niebieskie manasy były również na hotkeyach tak jak uhy, czy life fluidy.

Jestem za tym ale tylko dla ed, ms,

#Topic

Jestem tylko za manasami

Sasha Rookslayer
31-07-2014, 20:03
Siemanko!
Proponuję, aby była możliwość sprzedaży wszystkich kosztowności za jednym razem u jubilera (sell all black pearls, sell all xxxx).

1. Przecież można wszystkie sprzedawać, ja sam sprzedawałem. O_o
2. Manasy to tylko dodatek. Ręcznie się je manasuje, dlatego że dają bardzo dużo many. Coś za coś, nie sądzisz? :)

Bogs
31-07-2014, 21:04
Manasy - Nie przejdą, pisali tutaj propozycje. Za łatwo by było. Nie chcesz się manasować idź na rooka ;]]
Kosztowności - Ktoś to w ogóle zbiera? Mogłoby być, chociaż mało potrzebne.
Cu

Sokol from West
31-07-2014, 22:27
2. Manasy to tylko dodatek. Ręcznie się je manasuje, dlatego że dają bardzo dużo many. Coś za coś, nie sądzisz? :)

Bardzo mało osób ręcznie się manasuje tymi manasami na APO. Większości nawet hotkey'a nie chce się klikać przy zwykłych manasach, a co tu mówić o niebieskich XD

@t
Niestety, jestem na Nie. Jedna i druga propozycja jest dla mnie zbędna i nie jest godna uwagi.

bramkarz7
31-07-2014, 22:31
Manasy - Nie przejdą, pisali tutaj propozycje. Za łatwo by było. Nie chcesz się manasować idź na rooka ;]]
Kosztowności - Ktoś to w ogóle zbiera? Mogłoby być, chociaż mało potrzebne.
Cu
Ja zbieram - na niższych lvlach każdy grosz się liczy. Wg mnie miałoby to sens, skoro można sprzedać wiele blue robe jednocześnie, itd. :D

Sabziro
01-08-2014, 11:56
Na roku też kosztowności warto zbierać zawsze jakiś grosz wpadnie i może trochę za lf'y/ih'y się zwraca więc czemu nie, bodajże można sprzedawać np sell 100 white pearl ale jak sie ma w bp tego 1000 albo więcj to już czasu schodzi :p chociaż nie jest to jeszcze takie trudne :P

A niebieskie manasy - nie :p

@down - ja zbieram na rooku

@eeeeeeeeee wczas a chyba nie informowali o tym w niewsie lol :O

Dinnedhel
01-08-2014, 12:04
DLA Twojej świadomości niebieskie manasy są już na HOTKEYU komenda to " !m " .... A co do kosztowności to i tak nikt tego " ****** " nie zbiera :D

#Lordzik#
01-08-2014, 12:45
DLA Twojej świadomości niebieskie manasy są już na HOTKEYU komenda to " !m " .... A co do kosztowności to i tak nikt tego " ****** " nie zbiera :D

No jeżeli komenda " !m " jest na niebieskie manasy to gratulacje dla ciebie!

Tak jak już wspomniał Sokół nikt mądry się sam nie manasuje, więc jest to zbędne.

Pierwsza propozycja też zbędna.

Jestem na NIE.

zii_twardziel
01-08-2014, 13:02
Sprzedawanie wszystkich kosztowności jednocześnie - tak, powinno to zostać wprowadzone wraz z możliwością sprzedawania wszystkich mms, mpa itp

Co do niebieskich manasów na hota jestem na nie, dają one zbyt dużo many, a poza tym jest wiele sposobów by obejść konieczność manasowania się ręcznie i każdy wie jakie.

Zarexoholik?
07-08-2014, 16:00
"Kosztowności zbierają może 2 osoby na 100 zalogowane. Jest to całkowita strata czasu, totalnie zbędne. Co do niebieskich manasów - prosze cie, nie ułatwiajmy tak prostej gry. Nic ci się nie stanie jak poświęcisz kilkanaście sekund więcej na manasowanie.