PDA

View Full Version : Laggi

Sasha Rookslayer
06-08-2014, 20:28
Witam,
wielu z Was prawdopodobnie doświadczyło już takiej sytuacji: Jesteś na polowaniu i nagle twoja postać przestaje się ruszać, wszystko wokół zastyga. Po chwili bohater przeskakuje i wszytko wraca do normy lub zostajesz wylogowany.
Ostatnim czasy na serwerze występują bardzo potężne laggi. Kilka razy dziennie zacina grę, jestem oburzony zaistniałą sytuacją.

Freezy, kicki, no co to ma być? Ja jako nałogowy gracz tego serwera siedzę po kilkadziesiąt godzin dziennie, expie, dorabiam Was, kupuje pacc a Wy co? Nie dbacie o mnie..

Moje pytanie brzmi, dlaczego dalej są te laggi? Ludzie są oburzeni!

Turook
06-08-2014, 20:59
Jak tam Sasha wakacje? Wyjechales nad rzeke koło temple?

#
Co to "laggi"?
Może ktoś DDOS'uje server jak ja kiedyś ^^

Sir Krystian
06-08-2014, 21:26
Freezy, kicki, no co to ma być? Ja jako nałogowy gracz tego serwera siedzę po kilkadziesiąt godzin dziennie, expie, dorabiam Was, kupuje pacc a Wy co? Nie dbacie o mnie..
SKOPIOWAŁEŚ ;c

@ Co do lagów:
-pojawiły się chyba po wprowadzeniu eventu (nie wiem czy to cos wspolnego ma)
-Później pojawił się atakujący Adrian
-Teraz nie ma Adriana a serwer dalej lagguje?

Jestem ciekaw czy próbują działać w tym kierunku coś ;/

Pikej v69
06-08-2014, 22:57
Również to u siebie zaobserwowałem, nie ma jak grać, a sponsora na sl na rooku nie ma... :( Może w końcu to ogarną..

Sokol from West
06-08-2014, 23:12
@Turok
Te Twoje marne prowokacje nawet nie są fajne. Może skończ z tym, bo sam się ośmieszasz? Ciągle się powtarzasz :/

@t

To jest jakaś kpina, takie lagi przy 45 osobach online? No bez przesady. Od godziny 19(od tej byłem online), może max. z 30min było okej. Tak to ciągle są lagi, potrafiło mnie wywalić, a ile razy padłem nie chce mi się liczyć. Może pora to ogarnąć, a nie czekać na jakiś cud? Początkowo myślałem, że to wina mojego neta, ale później zaczął się spam na game-chacie i już było wiadomo czyja to wina.

Zróbcie coś z tym, bo przecież nie da się grać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD . . . ;)

Rekrut
07-08-2014, 00:26
Sam kupuję pacca na 3 postacie miesięcznie i co? nie da się grać! Dobrze, że lagi ma cały serwer to na lagu potwory ni biją bo był by ded za dedem -.-

Wardziu
ja raz rano o 10 wbiłem i wszyscy mieli lagi a było 10 online -.-

#T

Weźcie to w końcu ogarnijcie bo serio robi się już to denerwujące i nie do zniesienia -.-

Rinson
08-08-2014, 09:36
Rozmawiałem z Mortiisem na ten temat. Postaramy się zrobić kopie bezpieczeństwa serwera i zrestartować maszynę, na której stoi serwer. Może to coś pomoże.
Pozdrawiam!