View Full Version : Tetris vs Kaen [HOT]
Zarexoholik?
12-08-2014, 11:03
Tutaj Tetris:
https://soundcloud.com/te-tris_flyorfly/te-tris-vox-populi-kaen-diss
Sasha Rookslayer
12-08-2014, 11:49
Zajebać diss na kaena na bicie eminema? Kaen go zje. :)
zii_twardziel
12-08-2014, 12:21
O czym Ty w ogóle prawisz? Dlaczego miałby go zjadać? Tobie tylko jedno w głowie :|
@top
liczę bardzo, że Tet zakończy ''karierę'' Kaena
Obyś trollował. :D
Zabawna sytuacja, wynik przesądzony zanim doszło jeszcze do starcia
Obyś trollował. :D
Zabawna sytuacja, wynik przesądzony zanim doszło jeszcze do starcia
on nie trolluje, zauważyłem, że nagle sasha stał się raperem (poprostu nie ma o niczym pojęcia, ale zauważył, że można fajnie posta nabić)
fajnie, że bez zbędnego gadania na fejsbukach rzucił kawałek, kaen nie odpowie, a jak odpowie to i tak nic wielkiego nie zrobi (dla normalnego odbiorcy, podkreślam normalnego
Mopsu_Lechista
12-08-2014, 20:45
Tet znokautował już w tym momencie Kałena...
Zarexoholik?
13-08-2014, 11:48
Tutaj Kaen:
https://www.youtube.com/watch?v=rnUt1rQf4hA&feature=youtu.be
Sasha Rookslayer
13-08-2014, 13:47
Myliłem się, Tetris zjadł Kaena. :( Myślałem, że Kaen poleci również ładnie jak Tetris. :(
Myliłem się, Tetris zjadł Kaena. :( Myślałem, że Kaen poleci również ładnie jak Tetris. :(
niby jak to możliwe jak ten łak jest na poziomie ludzi z 50 wyświetleniami i 49 minusami. widziałeś jego fanbase? w sumie to co ja Ci bede tłumaczył x D
normalnie, wiadomo, że nagrał gówno, bo nic lepszego nie jest w stanie
tetris 2:0 kałen
pozdrawiam cieplutko
#edit
dowiedziałem się że w sobote gra w moim miescie koncert, mam isc odwolac jak pener tej swini z wwa? XD
Free'Hada
13-08-2014, 14:19
kałen selfdiss, 2:0 mordy
Kto to ten kałen, bo nie znam :confused:
KaeN to polski raper wzorowany na Eminemie a wszyscy mówią ze on to ksero Eminema a tak naprawde nie jest bo eminem nie mial czarnej maski ani bialej tylko maski potworów ma :) mysle ze KaeN bardziej wygral ponieważ z tego co czytalem to Frodo dzwonil do niego i się tłumaczył za tetrisa :)KaeN 1 tetris 0 :)
KaeN to polski raper wzorowany na Eminemie a wszyscy mówią ze on to ksero Eminema a tak naprawde nie jest bo eminem nie mial czarnej maski ani bialej tylko maski potworów ma :) mysle ze KaeN bardziej wygral ponieważ z tego co czytalem to Frodo dzwonil do niego i się tłumaczył za tetrisa :)KaeN 1 tetris 0 :)
o ***** serio? :D:D:D MYSLE ZE KAEN BARDZIEJ WYGRAL xDDDDDDD
czym niby wygrał kaen, powiedz prosze, bo to ważne. ba, wypunktuj
KaeN przegrał podwójnie odpowiadając Tetrisowi. ;) Tacy ludzie nie powinni podnosić sobie poprzeczki jadąc po fristajlowcach.
o ***** serio? :D:D:D MYSLE ZE KAEN BARDZIEJ WYGRAL xDDDDDDD
KaeN nie potrafił, to jego gimbfan też nie będzie. :DDD
KaeN przegrał podwójnie odpowiadając Tetrisowi. ;) Tacy ludzie nie powinni podnosić sobie poprzeczki jadąc po fristajlowcach.
KaeN nie potrafił, to jego gimbfan też nie będzie. :DDD
o ***** serio? MYSLE ZE KAEN BARDZIEJ WYGRAL xDDDDDDD
Dlaczego KaeN wygrał ponieważ Te-Tris nawet nie odpowiedział na jego odpowiedz a KaeN odpowiedział i moim zdaniem wygrał po drugi każdy ocenia według siebie proste każdy ma swoje zdanie :) nie mam zamiaru sie spinac z wami i nie bede nabijać postów ;)
'Boonek'
16-08-2014, 17:56
Nwm jak dla mnei to chuj nie diss, tetris czy jak mu tam jedynie powiedzial to co wszyscy wczesniej juz wiedzieli, a kaen odpowiedzial - nagral mu wiekszy fejm
dzieki
caly ten beef od początku był wygrany przez kaena, nie wiem co tetris sobie myslal zdissował mainstreamowego mocnego zawodnika chyba tylko po to zeby sie wybic na fejmie kaena, zenujace
Vernereq
17-08-2014, 00:15
caly ten beef od początku był wygrany przez kaena, nie wiem co tetris sobie myslal zdissował mainstreamowego mocnego zawodnika chyba tylko po to zeby sie wybic na fejmie kaena, zenujace
potwierdzam slowa midiego na chatboxie
Wawa Król
17-08-2014, 01:35
eldo pozamiatał nie ma mocnych pozdro dla prawilnych dziękuje
Tetris chcial sie po prostu wybic na fejmie Kaena nagrywajac ten diss ;]
Nie wiem po co on to wgl nagrywał chyba wiadomo od razu że KaeN jest zwycięzcą bo nie jest kserem Eminema tylko raperem który sie na nim wzrouje... I jest nr 2 w prosto
Kałen największe gówno, które sie wybiło i trafiło do PROSTO. Co w nim ludzie widzą? *****, jak można tego słuchać
WIadome, że kaen z góry był przegrany.
Rafal944
17-08-2014, 16:51
Kaena stac na cos lepszego :) Tetris obecnie lepiej od Kaena . Krolowie dissu moim zdaniem CHADA,RYSIU i KALI ;)
"...GRRRRRRRRRR ! Super Sayian !!"
kozak wers :D
@Kaen zjadł słabiaka, świetne podejście, dużo dystansu do siebie, a tet ? każdy wie, że finał wbw2004 był ustawiony. chciał się wypierdolić na mejstrim, ale kaen odepchnął tą drabinę
Jak dla mnie to diss Kaena jest w chuj lepszy. Typ dobrze rapuje więc co wy od niego chcecie? Zazdrościcie ?:D
Tumanbuga
18-08-2014, 22:42
Beka przecież z tych beefów, co by kto nie nagrał i tak faktardy będą pierdolić, że łak wygrał, fanbejs Kaena w większości wiadomo jaki jest... Ten beef jest dodatkowo słaby przez jęczenie tego typa, jest asłuchalny. Btw. w beefach nie ma wygranych, każda strona ma swoich niezniszczalnych fanatyków i nawet jakby Tet nagrał gówno (co nie ma prawa się stać) to i tak będzie dla wielu #1, elo.
Pazdzioszek
21-08-2014, 12:42
Nwm jak dla mnei to chuj nie diss, tetris czy jak mu tam jedynie powiedzial to co wszyscy wczesniej juz wiedzieli, a kaen odpowiedzial - nagral mu wiekszy fejm
dzieki
BONEK TY TROLU xd
Nie wierze w ludzi którzy nie znają Tetrisa a jarają się tym pajacem Kałenem xd Pozdro dla ludzi którzy uwazaja Kaena za mainstremowca a Tetrisa za noł nejma ,no cholera. Tetris nawijał jak Kaen jeszcze o Eminemie nie słyszał więc co to za porównania nie kto inny jak Kaen się tutaj spruł i skończył epicko z chujem w dupie jak to sam określił ,dziękuje dobranoc.
Midq ,Totti no leże z was xd
Możecie mówić co chcecie i tak wygrał na razie Tet ,a Gimbejs Kaena i tak będzie płakał ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.