PDA

View Full Version : Automatyczny pvp event.

Sasha Rookslayer
12-08-2014, 18:17
Witam, jestem za wprowadzeniem w życie automatycznego pvp eventu, który jest na wyspie Main. Ręczne prowadzenie tego eventu nie ma sensu, ponieważ co chwile jest zmieniana data/ godzina, gracze nie są poinformowani o zmianach oraz są oburzeni ową sytuacją.

Byłby automatyk, nie byłoby narzekań oraz oburzenia. :)

Rekrut
13-08-2014, 09:22
No dość często są zmiany godzin itp. Automatyczne najazdy były by na czas

#t

Jestem na tak

Rinson
13-08-2014, 09:26
Oczywiście jestem na tak. Już na samym początku trwania eventów wspominałem Santano, żeby zrobić automat do tego. Mortiis również jest za takim rozwiązaniem.

Zarexoholik?
13-08-2014, 12:51
Ręczne organizowanie takich turniejów to przecież katorga, podziwiam że komuś się chce. Oczywiście jestem za automatem, przynajmniej nie będzie odwoływania, czy zmieniania godzin/dni danego eventu.

Sokol from West
13-08-2014, 13:22
Ręczne organizowanie takich turniejów to przecież katorga, podziwiam że komuś się chce. Oczywiście jestem za automatem, przynajmniej nie będzie odwoływania, czy zmieniania godzin/dni danego eventu.

x2

@t

Oczywiście, że jestem na tak. Wtedy można zmienić chyba godziny takich pvp eventów(obecnie uczestniczy w tym mało osób, ze względu na godziny).

KaZeK
20-08-2014, 16:06
Takie PvP Eventy z góry powinny być nastawione na automat, ręczne 'odpalanie' takich zabaw to strata czasu. Jestem za tym, aby Squid (żartuje, Santano) popracował nad tym, aby event w stu procentach był zautomatyzowany.

Colinovsky
20-08-2014, 23:46
Automatyzacja by się przydała, tylko żeby się to przypadkiem nie nałożyło z restartami czy innymi podobnymi automatami. Ostatnio np. podczas eventu pvp została wyświetlona wiadomość, że restart serwera będzie za 5 minut. Akurat udało się ukończyć ten event zanim restart nastąpił, ale bywały takie, że gracze walczyli po 15 minut albo i dłużej, więc wtedy zostałby przerwany. :P Takie rzeczy raczej nie powinny mieć miejsca.. ^^

drako12
21-08-2014, 08:12
Jak dla mnie to ten event juz dawno powinien byc z automatu :D a tak a pro pro mozna godz pozmieniac tych eventach bo moj przedzial ma w sobote o 10.30 i to jest smieszne ;]

JustG
23-08-2014, 10:15
I kolejne odwolane eventy... Pasuje zeby ta opcja weszla w zycie:cool:
Oczywiscie na Tak.

Azielu$
23-08-2014, 10:33
Jestem za. Gdyby event był odpalany automatycznie, wtedy mógłby być częściej.

zii_twardziel
23-08-2014, 15:04
Mam jedno zasadnicze pytanie, co byście zrobili z ludźmi, którzy używaliby botów podczas eventu? :D

Sabziro
24-08-2014, 11:42
Mam jedno zasadnicze pytanie, co byście zrobili z ludźmi, którzy używaliby botów podczas eventu? :D
Nic bo połowa serwera i tak boci xd

#Lordzik#
24-08-2014, 11:59
Oczywiście, że taki automat jest potrzebny.

[płacz] Jednak takie coś będzie miało sens dopiero po balansie, bo tak tylko ek'i nabiją sobie od skurwesyna event pointsów. [/płacz]

Jestem jak najbardziej za!

zii_twardziel
26-08-2014, 14:06
Dlaczego w ciągu dalszym nie został wprowadzony automat? Wiecie co robić z propozycjami, których ludzie nie chcą, ale co z tymi, których chcemy?

Capitan von Rooker
26-08-2014, 15:33
Nie gram na mainie ale myślę że takie rozwiązanie by zadowoliło graczy jestem zdecydowanie na TAK

'Boonek'
26-08-2014, 19:03
Nic bo połowa serwera i tak boci xd

Połowa?xDDDD To juz na prawde chory optymizm xd realnie patrzac stawiam na 95%

#t Ja ogolnie myslalem ze to bedzie od razu automatycznie robione, przeciez to sie w ogole kupy nie trzyma teraz...

Swoja droga wszystkie komentarze za, a mimo tego spory % zaznaczylo nie, ciekawe coz za idioci byli na nie

hunterkula
26-08-2014, 20:58
Myślę, priorytetem ekipy powinno być wprowadzenie tego eventu z automatu.