View Full Version : Czarna kupa na ekranie
Siema. Mam na ekranie czarną kupę, przez którą ledwo co przedostaje się tibijskie światło
tutaj pacz na kupe (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t35.0-12/10614702_678233545597211_275257543_o.jpg?oh=5e27f0 c6be62e9fc569ba839521e7a8f&oe=53EDF25F&__gda__=1408067522_00168fda80956cfb6c754d718cba470 5)
Jak to naprawić?
@down down
nie mogę kliknąć na show light effects gdyyż ponieważ mam szare i się nie da
#topic
Zmieniałeś sterowniki karty graficznej?
Nie, nie zmieniałem nic ;l
Ja mam to od ponad roku, ale nie przeszkadzało mi, bo miałem light hacka, ale teraz by się przydał już normalny obraz :D
Sasha Rookslayer
13-08-2014, 23:16
W kliencie tibii options --> graphics --> advanced weź dx9, włącz "show light effects" lub wgraj sobie jakiś lighthack co rozwiąże problem.
Opcje --> grafika ---> Advanced (zaawansowane) i zaznasz Show Light Effects -----> OK
Np.
~#*Nalesniczek Zla*#~
14-08-2014, 10:46
Mam ten sam problem.
Również nie mogę kliknąć na show light effects gdyyż ponieważ mam szare i się nie da ;<
Problem pojawił się wczoraj ;<
W kliencie tibii options --> graphics --> advanced weź dx9, włącz "show light effects" lub wgraj sobie jakiś lighthack co rozwiąże problem.
Opcje --> grafika ---> Advanced (zaawansowane) i zaznasz Show Light Effects -----> OK
Np.
DX9 w Tibii 7.6, powodzenia.
#topic
Zmieniałeś sterowniki karty graficznej?
#topic
A jaka karta graficzna? Na nowszych radeonach (HD 7xxx) i na geforcach jest problem z grafiką w tibii.
Miałem kiedyś takie coś i to była wina karty graficznej ale jak wlaczalem utevo gran lux to normalnie nie bylo az tak dużo tego w niektórych miejscach bylo ;) wiec proponuje zmienic karte graficzna
Miałem kiedyś takie coś i to była wina karty graficznej ale jak wlaczalem utevo gran lux to normalnie nie bylo az tak dużo tego w niektórych miejscach bylo ;) wiec proponuje zmienic karte graficzna
Właśnie mam nową w miarę, bo wymieniałem kompa i od tamtej pory tak mam, ale nie będę wymieniał karty na słabszą, żeby w tibie grać xd
Kiedyś mi ktoś mówił co zrobić, ale zapomniałem ;/
Właśnie mam nową w miarę, bo wymieniałem kompa i od tamtej pory tak mam, ale nie będę wymieniał karty na słabszą, żeby w tibie grać xd
Kiedyś mi ktoś mówił co zrobić, ale zapomniałem ;/
Możesz jedynie przerobić clienta [lighthack]. Tygrys kiedyś pisał, że w takich sytuacjach można używać lh, ale nie w botach. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.