View Full Version : Bug - Magic Bunny Slippers Quest
Moja postać ma nick Lord Choza
Otóż po wbiciu 680 lvla i zrobieniu wszystkich 4 questów aby wyrobić klucz "You see a crystal key (Key:0).It weighs 1.0 " poszedłem go wyrobić po czym chciałem iść do final rooma .
Niestety tu zaczęły się schody , klikam ppm na klucz i potem lpm na drzwi lub use with na klucz i potem lpm na drzwi lecz klucz w żaden sposób nie chce zadziałać .
Pewien gracz wziął mój klucz i normalnie nim przeszedł przez drzwi a moja postać mimo próby innego klucza dalej nie mogła wejść za drzwi.
Proszę o naprawienie problemu jeżeli istnieje lub jeżeli nie - wytłumaczeni mi na czym polega .
Jeżeli kupiłeś postać to mogą być zrobione klapy ponieważ mogła być rookowana postać i dlatego nie możesz przejść przez drzwi polecam sprawdzić w quest logu :)
Franek Pall
15-08-2014, 00:35
Jeżeli kupiłeś postać to mogą być zrobione klapy ponieważ mogła być rookowana postać i dlatego nie możesz przejść przez drzwi polecam sprawdzić w quest logu :)
Skoro zrobil klucz to jakim cudem moze miec wykonane klapki??
Postać nie była kupiona na allegro , quest nie został zrobiony wcześniej a lvl nie zostały zbite .
Normalnie jak pisałem wbiłem lvl , zrobiłem questy potem klucz ale nie mogę nim przejść przez drzwi - nie wyświetla się nic.
Sprawdź w Quest Logu czy postać ma wykonane klapki i daj znać.
Sprawdź w Quest Logu czy postać ma wykonane klapki i daj znać.
Postać nie ma wykonanych klapów
Ernestus
15-08-2014, 12:05
sam musisz ten klucz zrobic nie wystarczy zrobic questow na ciacho orb itp ... musisz isc na wyspe i "wyklepac" klucz bo kupiony nie zadziala ;))
Palldino
15-08-2014, 12:23
Moja postać ma nick Lord Choza
Otóż po wbiciu 680 lvla i zrobieniu wszystkich 4 questów aby wyrobić klucz "You see a crystal key (Key:0).It weighs 1.0 " poszedłem go wyrobić po czym chciałem iść do final rooma .
Niestety tu zaczęły się schody , klikam ppm na klucz i potem lpm na drzwi lub use with na klucz i potem lpm na drzwi lecz klucz w żaden sposób nie chce zadziałać .
Pewien gracz wziął mój klucz i normalnie nim przeszedł przez drzwi a moja postać mimo próby innego klucza dalej nie mogła wejść za drzwi.
Proszę o naprawienie problemu jeżeli istnieje lub jeżeli nie - wytłumaczeni mi na czym polega .
swoim kluczem sprobuj wejsc? co za typ xD wiadomo ze nie mozna uzyc czyjegos kluczyka bo wtedy misje nie bylyby potrzebne ;p
swoim kluczem sprobuj wejsc? co za typ xD wiadomo ze nie mozna uzyc czyjegos kluczyka bo wtedy misje nie bylyby potrzebne ;p
Jemu chodziło o to, że wydaje mu się, że zrobił misje ale wejść nie może. To działa na takiej zasadzie, że klucz nie jest przypisany do gracza. Ja mogę sobie kupić klucz od kogoś i normalnie nim wejdę jeśli mam zrobione misje.
#
Skleiłeś te 4 itemy z questów w klucz na tej wyspie na która możesz wejść poprzez zapalanie pochodni?
#
A w quest logu sprawdzałeś?
napisałem że klucz zrobiłem i nie mogę wejść ANI MOIM KLUCZEM ANI ŻADNYM INNYM , nie mogę wejść 2 raz żeby zrobić drugi klucz jak nie wierzycie mogę wrzucić filmiki
#up
tak skleiłem 4 itemki w klucz na tej wyspie
@edit
Macie ss'a z quest loga :
http://i60.tinypic.com/9rlz7d.jpg
Zgłoszę do Mortiisa. Sprawdzi wszystko i zobaczymy co będzie.
Coś dziwnego się stało , dowiedziałem się że inny gracz który tydzień temu mógł wejść na klapy a teraz nie może , poszedłem sprawdzić i teraz normalnie mogę wejść/wyjść . Mam nadzieje że bug nie powróci :D
@edit
co do tego gracza który nie mógł wejść wczoraj - dziś wszedł normalnie.
Problem został rozwiązany.
Pozdrawiam!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.