Zaloguj się

View Full Version : Opinia na temat nalotów potworów.

Sasha Rookslayer
15-08-2014, 14:54
Witajcie!

Postanowiłem wyrazić swoją opinię na temat najazdów, które powinny być robione i powinny urozmaicać grę. Niestety ich w ogóle nie ma i moje pytanie i zażalenie brzmi, dlaczego?

Ostatni nalot na Rookgardzie był 11 lipca, więc jest to chyba lekka przesada, co?
Tym bardziej, że Ekipa APO pisała, że wprowadziła automatyczne najazdy na Rookgardzie 1 czerwca, których w ogóle do tej pory nikt nie widział. :confused:

Nie wspomnę już o Composerze, który powinien być co najmniej raz w tygodniu (słowa Squida).

Tak ciężko zrobić raz na tydzień porządny najazd, który będzie trwał co najmniej godzinę na Main'ie oraz na Rookgardzie?

JustG
15-08-2014, 18:29
Jestem zdania, że najazdy są stanowczo za rzadko. Zawsze to jakieś urozmaicenie gry. Ponadto skąd ludzie mają zdobyć wysokie nuty jak nie z composera, który jest tylko na najazdach?

Hollow
15-08-2014, 22:03
A Ty ciagle placzesz...
#
Nie obchodzi mnie czy sa czy nie, na pewno nic ciekawego nie wnosza.

Rekrut
16-08-2014, 07:13
Na mainie też miały być automatyczne najazdy a są tylko czasem i to tylko na sky. Lepiej było jak ktoś je robił moim zdaniem

Słowa puszczone na wiatr

..:Too Get:..
16-08-2014, 10:57
Najazdy automatyczne nie mają nic wspólnego z dawnymi najazdami na APO.

Jest trochę osób w ekipie więc zrobienie choć raz w tygodniu najazdu nie powinno robić problemu.

Erken
16-08-2014, 11:06
raz na 2 tygodnie najazd, ale taki zajebisty ciezko komus zrobic? nie wierze kurde