View Full Version : tytoń
ostatnio kupiłem sobie zestawik:
-tytoń mackbaren (smak exotic - chujowy, a następnie winogronowy - super) + teraz red bull wanilia (imo spoko)
-filterki slim mascotte
-bletki ocb 100 te jasne (wegetariańskie)
kręci ktoś sobie szlugi? ja kupiłem w sumie z nudów, żeby się nauczyć kręcić i w sumie jestem zadowolony. maszynki nie chce, bo fajnie mi się kręci szluga i robie to już w sumie w sekunde
polecacie jakieś bletki/tytonie?
Jak byłem w Londynie, to szkoda mi było hajsu na zwykłe szlugi, bo prawie 10funtów paczka kosztowała.
Kupowałem tytoń Golden Virginia - najlepszy tytoń jaki kiedykolwiek paliłem. I normalnie kręciłem fajeczki, a nie nabijałem w tutki jak to w Polsce popularnie robią ludzie. Bletki - OCB najlepsze i do blantów i do papierosów :D
Jak lubisz różne smaki, to polecam filterki, które już są ze smakiem mentola :D
#edit
Smakowe tytonie to najgorszy shit jaki może być. I do kręcenia kupuj trochę krótsze te bletki xd Nie setki tylko może 70 xd
Bambucha Rook
16-08-2014, 18:20
kup sobie mascotte bleki krotkie i fajnie sie kreci a tytki ktore palilem to zawsze tej samej firmy co Ty tylko nie exotica :D polecam kawe oraz ice :)
'Boonek'
16-08-2014, 18:33
palenie powoduje potencje i brak dupy
#t kup sobie zwykle najtansze gilzy + najtanszy tyton, bo przECIEZ nikt nie pali skretow dla smaku czy hecy tylko po to by oszczedzic hajs...
a mozliwe ze beda takie chujowe, ze w ogole odechce ci sie palic ^^
polecam e papierosa
Bambucha Rook
16-08-2014, 20:51
Boonek e papieros tez nie jest taki wgl ciekawy patrzac co tam w tych luqiudach jest. Sam palilem e peta i mam na sprzedaz :D
e pet leży na biurku, wkurwia mnie to, że grzałka się tak szybko jebie xD
a kręce z nudów, bo mi zajawka na to wskoczyła. spróbuje tej virgini
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.