kornikowy
17-08-2014, 22:53
Witam!!
Taka mała informacja.
--------------------------------------------------------------------------
Informacja: Ten domek nie jest mój tylko kolegi nazwa kolegi to Master Lucas i chce sprzedać ten domek w Capital City, więc oferty domku pisać do niego w sprawie domku, a nie do mnie. Dobra teraz reszta.
-------------------------------------------------------------------------
Ten domek ma 2 pietra jedno piętro i jedno na dole domek znajduje się w Capital City poziom { -1 } domek ma 63 sqm., nazwa domku ,, Underground Street II ''. Domek można zobaczyć jak się idzie od Temple << potem /\ i są schody schodzisz po schodach i pisze: Widzisz drzwi,Underground Street II,. Master Lucas jest właścicielem tego domu.[/COLOR]
Wszelkie kombinacje items'ów z kasą przedział { kcc } 300 kcc = 30 uc. do 500 kcc = 50 uc. items'ów różnych kombinacji. Lub składać WŁASNE oferty.
ITEMS'y za które można wymienić domek.
- Hota + Kaptur + Szaman Mask, Pandemonium Armor, Klapy, Silver Wand + Golden Bolt + Magic Maca + M axe, Burning Heart.
Jak chcesz to możesz wymienić te ITEMS'y które napisałem na górze /\ za DOMEK lub kupić domek za 300 kcc = 30 uc. do 500 kcc = 50 uc. items'ów różnych kombinacji.
-----------------------------------------------------
Oferty składać pod Postem lub w grze: Master Lucas.
-------------------------------------------------------
Informacja!:
Master Lucas prosi o kupieniu tego domku jak najszybciej.
--------------------------------------------------------
WAŻNA INFORMACJA!!!!
Informacja: Ten post napisał TREPQ za Master Lucasa.
MASTER LUCAS TO NIE MOJA POSTAĆ JAK BY COŚ.
Moje postacie to: Trepq i Romik drut.
---------------------------------------------------------
Trochę się rozpisałem.
Taka mała informacja.
--------------------------------------------------------------------------
Informacja: Ten domek nie jest mój tylko kolegi nazwa kolegi to Master Lucas i chce sprzedać ten domek w Capital City, więc oferty domku pisać do niego w sprawie domku, a nie do mnie. Dobra teraz reszta.
-------------------------------------------------------------------------
Ten domek ma 2 pietra jedno piętro i jedno na dole domek znajduje się w Capital City poziom { -1 } domek ma 63 sqm., nazwa domku ,, Underground Street II ''. Domek można zobaczyć jak się idzie od Temple << potem /\ i są schody schodzisz po schodach i pisze: Widzisz drzwi,Underground Street II,. Master Lucas jest właścicielem tego domu.[/COLOR]
Wszelkie kombinacje items'ów z kasą przedział { kcc } 300 kcc = 30 uc. do 500 kcc = 50 uc. items'ów różnych kombinacji. Lub składać WŁASNE oferty.
ITEMS'y za które można wymienić domek.
- Hota + Kaptur + Szaman Mask, Pandemonium Armor, Klapy, Silver Wand + Golden Bolt + Magic Maca + M axe, Burning Heart.
Jak chcesz to możesz wymienić te ITEMS'y które napisałem na górze /\ za DOMEK lub kupić domek za 300 kcc = 30 uc. do 500 kcc = 50 uc. items'ów różnych kombinacji.
-----------------------------------------------------
Oferty składać pod Postem lub w grze: Master Lucas.
-------------------------------------------------------
Informacja!:
Master Lucas prosi o kupieniu tego domku jak najszybciej.
--------------------------------------------------------
WAŻNA INFORMACJA!!!!
Informacja: Ten post napisał TREPQ za Master Lucasa.
MASTER LUCAS TO NIE MOJA POSTAĆ JAK BY COŚ.
Moje postacie to: Trepq i Romik drut.
---------------------------------------------------------
Trochę się rozpisałem.