Zaloguj się

View Full Version : [Mainland] Master Luca sprzedaje domek w Capital City! Nazwa domku: ,, Underground Street II ''.

kornikowy
17-08-2014, 22:53
Witam!!

Taka mała informacja.
--------------------------------------------------------------------------
Informacja: Ten domek nie jest mój tylko kolegi nazwa kolegi to Master Lucas i chce sprzedać ten domek w Capital City, więc oferty domku pisać do niego w sprawie domku, a nie do mnie. Dobra teraz reszta.
-------------------------------------------------------------------------
Ten domek ma 2 pietra jedno piętro i jedno na dole domek znajduje się w Capital City poziom { -1 } domek ma 63 sqm., nazwa domku ,, Underground Street II ''. Domek można zobaczyć jak się idzie od Temple << potem /\ i są schody schodzisz po schodach i pisze: Widzisz drzwi,Underground Street II,. Master Lucas jest właścicielem tego domu.[/COLOR]

Wszelkie kombinacje items'ów z kasą przedział { kcc } 300 kcc = 30 uc. do 500 kcc = 50 uc. items'ów różnych kombinacji. Lub składać WŁASNE oferty.

ITEMS'y za które można wymienić domek.

- Hota + Kaptur + Szaman Mask, Pandemonium Armor, Klapy, Silver Wand + Golden Bolt + Magic Maca + M axe, Burning Heart.

Jak chcesz to możesz wymienić te ITEMS'y które napisałem na górze /\ za DOMEK lub kupić domek za 300 kcc = 30 uc. do 500 kcc = 50 uc. items'ów różnych kombinacji.

-----------------------------------------------------

Oferty składać pod Postem lub w grze: Master Lucas.

-------------------------------------------------------
Informacja!:

Master Lucas prosi o kupieniu tego domku jak najszybciej.
--------------------------------------------------------

WAŻNA INFORMACJA!!!!

Informacja: Ten post napisał TREPQ za Master Lucasa.

MASTER LUCAS TO NIE MOJA POSTAĆ JAK BY COŚ.

Moje postacie to: Trepq i Romik drut.

---------------------------------------------------------

Trochę się rozpisałem.

Nevari
21-08-2014, 21:53
Jak jest sie kretynem, to sie nie potrafi wyjasnic o co chodzi. Wez usun to i napisz jeszcze raz, zeby bylo wiadomo o co biega.

Btw. Po ch*j podajesz swój nick, jak do Lucasa mają się kontaktowac?

/ top

Dam 100kcc

Fobia
22-08-2014, 16:04
Dam za domek 15 uc :)

kornikowy
22-08-2014, 19:42
DOMEK SPRZEDANY!! Nick który kupił domek to: Dramaticco.

Więc wszelkie OFERTY JUŻ NIE AKTUALNE.

Temat do ZAMKNIĘCIA. POZDRAWIAM.