View Full Version : Zapowiedź nowego update, informacje + mini event
Witam! Za kilka dni rozpoczynam prace nad kolejnym Update, który planowany jest wstępnie na wrzesień.
Poprzedni Update był przygotowany tylko i wyłącznie dla graczy z Mainlandu - teraz nie mogę zapomnieć o Rookgardzie. W związku z tym przygotowałem projekt, który pozwoli Wam zdecydować, jak duża część kolejnego Update będzie dla Maina, a jak duża będzie dla Rooka!
Oto sumaryczna statystyka liczby godzin spędzonej przez Was w grze od północy dnia dzisiejszego:
http://www.armia.toproste.pl/adminpanel/eventgraph.php?a=eventtime
Na podstawie tej statystyki zgodnie z rachunkiem matematyki - proporcji, ustalimy jaki procent czasu przy Update będzie przeznaczony na Main, a jaki na Rookgard! Tak więc mobilizujcie się i grajcie więcej, aby móc lepiej korzystać z nadchodzącego Update!
Po przejrzeniu statystyk byłem bardzo zaskoczony poświęceniem wielu z Was co do gry na naszym serwerze. Niektórym od początku sierpnia w grze udało się spędzić nawet 190 godzin!
W związku z tym uznałem, że do tej pory docenialiśmy graczy, którzy potrafią szybko zdobywać poziomy, rozwiązywać zagadki, bić się z innymi, czy też graczy, którzy mają ogromną wiedzę. Docenialiśmy też szczęście w loteriach (btw. niedługo będzie miała miejsce kolejna loteria!). Nie doceniliśmy jednak tych, którzy sporą część swojego życia wiążą z APO - za to im dziękujemy.
Dla 10 graczy, którzy od północy dnia dzisiejszego, końca miesiąca, spędzą na serwerze APO najwięcej czasu - przewidziane są nagrody. W związku z tym zaostrzone będą kontrole botów. Ban za używanie botów nie wymagających spędzania czasu przy komputerze - wiąże się z dyskwalifikacją. Osoby, które nie chcą brać udziału w konkursie, a ich nazwa postaci widoczna jest na poniższej liście - proszone są o zgłoszenie się do mnie. Zostaną wyłączone z rozgrywki.
http://www.armia.toproste.pl/adminpanel/eventgraph2.php?a=eventplayer
Jakie nagrody? Dowiecie się niedługo!
wykresy aktualizowane są automatycznie co 15 minut
Co więcej - w tym tygodniu otwarta zostanie Wyspa Eventowa, a najpóźniej w przyszłym dodany zostanie Quest Annihilator III!
Zapraszam i życzę miłej gry!
Żeipap Polak
19-08-2014, 19:57
Dla 10 graczy, którzy od północy dnia dzisiejszego, końca miesiąca, spędzą na serwerze APO najwięcej czasu - przewidziane są nagrody. W związku z tym zaostrzone będą kontrole botów. Ban za używanie botów nie wymagających spędzania czasu przy komputerze - wiąże się z dyskwalifikacją. Osoby, które nie chcą brać udziału w konkursie, a ich nazwa postaci widoczna jest na poniższej liście - proszone są o zgłoszenie się do mnie. Zostaną wyłączone z rozgrywki.
Grubciu ma teraz motywacje aby grać nie po 10h, ale nawet 20!
#Topic
Gratuluję pomysłów, ale serio już nie macie co dodawać na ten zamulony od funkcji, questów, itemów itd serwerze.
HF & GL
Zajebisty pomysł z tyymi wykresami. Sasza będzie na pewno top 1 :D
Ciekaw jestem jakie będą nagrody ;)
#Lordzik#
19-08-2014, 20:01
Znowu w pewien sposób "przymuszacie" do siedzenia przy kompie, heh ^^.
Takie jeszcze oddzielne dwa pytanka:
1. Co z tym balansem, o którym rozmawialiśmy (Lord Pih here).
2. Czy na tej nowej wyspie eventowej będą jakieś respy dla profesji magicznych?
Prosiłbym o odpowiedź na nie Santano :)
Mi sie tam podoba ;] Ale trocha beka ze jest tam moj nick ale z przyjemnoscia troche pomaniacze ;D
Zarexoholik?
19-08-2014, 20:01
Właśnie akcje typu spędzenie wakacji przed komputerem to coś potrzebnego, serio! Nie lepiej poprawić balans, który jest kalectwem? Na APO liczy się tylko zabawa pvp, reszta to nudy i przewidywalne dodatki. A te moby do szybszego expienia to już w ogóle samobój. ;S
Znowu w pewien sposób "przymuszacie" do siedzenia przy kompie, heh ^^.
Takie jeszcze oddzielne dwa pytanka:
1. Co z tym balansem, o którym rozmawialiśmy (Lord Pih here).
2. Czy na ten nowej wyspie eventowej będą jakieś respy dla profesji magicznych?
Prosiłbym o odpowiedź na nie Santano :)
Nie przymuszamy, to jest marketing :D
1. Informacje poszły do Mortiisa, będziemy testować i starać się zrobić jakieś zmiany - dość drobne.
2. Na wyspie eventowej docelowo nie będzie respów - później zostanie dodany teleport - nagroda - dla osób, które odblokują wszystkie teleporty.
Będzie można tam zdobywać przedmioty, teleporty, a w późniejszym czasie nowe możliwości. Respy dla profesji magicznej zostaną dodane. Postaramy się to zrobić początkiem września, a może i wcześniej. Zależy od mappera.
Właśnie akcje typu spędzenie wakacji przed komputerem to coś potrzebnego, serio! Nie lepiej poprawić balans, który jest kalectwem? Na APO liczy się tylko zabawa pvp, reszta to nudy i przewidywalne dodatki. A te moby do szybszego expienia to już w ogóle samobój. ;S
To nie jest akcja typu "spędzenie wakacji przed komputerem". To nie musi być nawet motywacja do gry. To jest chęć nagrodzenia graczy, którzy stale poświęcają swój czas na APO.
Nad balansem będziemy myśleć - myślę, że jeszcze w sierpniu będą jakieś zmiany.
#Lordzik#
19-08-2014, 20:07
1. Informacje poszły do Mortiisa, będziemy testować i starać się zrobić jakieś zmiany - dość drobne.
Dość drobne tzn.? Jeżeli to ma być osłabienie uw u ek'a o kilka % to szkoda waszego czasu.
Pisałeś, że weźmiecie kilku graczy do testowania, ponieważ ty nie znasz się na profesjach, więc jak to jest?
Dość drobne tzn.? Jeżeli to ma być osłabienie uw u ek'a o kilka % to szkoda waszego czasu.
Drobne zmiany w wielu aspektach. Pozwól nam coś zmienić, a dopiero później komentuj. :)
Pisałeś, że weźmiecie kilku graczy do testowania, ponieważ ty nie znasz się na profesjach, więc jak to jest?
Pih niewiem na co ci ten balans jak sam widzialem jak ubijales eki z poziomem 2.6k??? po prostu chcialbys jak dla mnie edem bloczyc questy tak to rozumiem XDD
#down
Prawda Boli w oczy??, poprostu nie chce ci sie troche pomyslec to padasz proste??
#down
grac nie umiesz, dobra szkoda mi slow na cb bayo ;]
#Lordzik#
19-08-2014, 20:10
Pih niewiem na co ci ten balans jak sam widzialem jak ubijales eki z poziomem 2.6k??? po prostu chcialbys jak dla mnie edem bloczyc questy tak to rozumiem XDD
No zabijałem fest udało mi się Assasina zabić raz czy dwa przy czym on mnie bez większego wysiłku klepie jak chce.
Piszesz tylko i wyłącznie dlatego, że masz aktualnie ek'a i chcesz abyś miał jak najlepiej i najłatwiej, lol?
edit#
up@ Pomyśleć nad czym? Każdy kto nie gra ek widzi, że jest coś nie tak.
kobusznik
19-08-2014, 20:16
Noo to mi się podoba przynajmniej coś zaczyna się dziać. Bravo dla ekipy. :D
YYyyy tzn Santano.
Sokol from West
19-08-2014, 20:21
Czy tak ma być, że ja 2200 ed'em bije tyle z uw, co 1200 ek? Ba! On bije nawet więcej, bo jego hity dochodziły do 3.4-3.5k, a moje do max 3.1k? XD Przecież to jest śmieszne.
To jest aktualny balans, nie będę wspominał co się dzieje na wyższych poziomach.
@t
Trochę śmiesznie, bo wygląda to jak reklama, by każdy grał więcej xD Czekam na jakiś nowy, większy update i poprawę misji Squida. Również na te respy dla ms/ed :P
P.s Kiedy Squid wraca? :o
hunterkula
19-08-2014, 20:28
Ciekawy pomysł z tym eventem. Zobaczymy kto jest mistrzem w maniaczeniu.
Cieszą też zapowiedzi nowych questów.
\/ tylko czas online się liczy. Możesz tylko stać.
Boski Zigolo
19-08-2014, 20:51
Czy trzeba expić czy można tylko stać w temple nabijając sobie godziny?
Czy tak ma być, że ja 2200 ed'em bije tyle z uw, co 1200 ek? Ba! On bije nawet więcej, bo jego hity dochodziły do 3.4-3.5k, a moje do max 3.1k? XD Przecież to jest śmieszne.
To jest aktualny balans, nie będę wspominał co się dzieje na wyższych poziomach.
Co to za balans przy którym ja (1.3k rp) biję z czaru tyle co 800 ed/ms?! To skandal! (Proszę Cie, nie porównuj w ten sposób.)
Pisałem to przy propozycji hitów z uw, pisałem później przy propozycji balansu, ale ok, napiszę jeszcze raz. Ek nie powinien zadawać obrażeń magicznych z broni.
#topic
Moim zdaniem nagradzanie osób, które spędzają najwięcej czasu na serwerze to błąd, ale przynajmniej widać, że zaczynacie się interesować serwerem. ;) Takie pytanko, do testowania balansu będziecie 'zapraszac' graczy z głównego serwera?
co wolisz XD, jest napisane najwiecej godzin spedzonych to chyba raczej tak mozna
#edit
JESTEM TAM, POPROSZE O KOMENTARZE: 'GZ ZYCIA'
Colinovsky
19-08-2014, 21:11
Połowa osób z topki online, która aktualnie jest, to afki w trainerach. :P Więc nie trzeba expić, wystarczy że jesteś online. A to może każdy :D Żeby mieć 100h online nie trzeba maniaczyć wbrew pozorom. Wystarczy być przy komputerze raz na 20 minut i przeciągnąć dźwignie w trainerach albo poruszyć się poza nimi. Nikt wam nie każe spędzać wakacji przed komputerem. :D Postać sobie może stać sama, tylko warunek jest taki, że ma być bez botów, tak jak to Santano napisał. Bot = dyskwalifikacja.
Co do balansu, to też coś dodam. Jak dla mnie to nieporozumienie, że Ek, który jest RYCERZEM i został zaprojektowany pierwotnie żeby bić z BLISKA bije więcej NA ODLEGŁOŚĆ od postaci DYSTANSOWYCH... Ms/ed/rp byli od początku tworzeni do tego, by bić z dystansu, czyż nie? Ek zawsze bił więcej od nich, ale MUSIAŁ podejść. Teraz bije więcej i to z daleka. Gdzie sens? Całe to UW jest z leksza nieporozumieniem, dlatego właśnie że jest dla wszystkich profesji. Od zawsze było kilka itemów tak, że każda profa używała innego (ms/ed oczywiście to samo, traktuje to jak jedną profe, bo wielkich różnic nie ma) i było idealnie, a przynajmniej tak, jak to Tibia miała wyglądać. Rycerz bije z miecza/toporu/obucha z bliska, paladyn strzela z dystansu, czarodziej/druid używa różdżek do ataku z dystansu. Po co to było zmieniane, tego nie pojmę. :P
merranek
19-08-2014, 23:06
a co , z poprawka potwora o naziwe "Crack" , hity nadal te same , expa wiecej one nie daja
czy bedzie widoczna poprawa?
Rozumiem, że zażywanie w miejscach prywatnych trunków typu piwo, wino, rum po których postać sama nam się porusza nie będzie 'podchodziło' pod używanie programów wspomagających ?
@t
Fajnie, że ciągle się coś dzieje jak jest Santano. Ciekawe jak długo to potrwa :)
Może przez takie mini eventy liczba osób na serwerze się powiększy.
Sasha Rookslayer
20-08-2014, 03:13
Myślałem, że Santano znowu wyjechał na "Majorkę", a tu taki psikus. Cieszy mnie fakt, że coś planujesz dodania na Rookgard.
Może pierw poprawicie wzór na atak broni? Oraz zrobicie coś ze statystykami, aby było widać różnice? Dużo to da w życie serwera.
Oraz poprawicie misje Squida..
Jakbyś coś chciał wiedzieć (a wiem, że masz małe pojęcie o Rookgardzie) to możesz pisać, zawsze pomogę.
Czekam na nowości.
@edit
Co z najadami w ogóle? XD
Wiadomo nie od dziś main to wyspa królów! Tam będą największe aktualizacje a takie tyci tyci dla Sashy i jego sfory (pozdrawiam tutaj szasze, trup zielony). Co do samego 'eventu' to bardziej w pozytywnym kierunku.
Takie pytanie do Ciebie Santano - jak długo jeszcze będziesz pracował nad aktualizacjami? Tj. kiedy robisz 'cumbak' na uczelnie?
Τettmeier
20-08-2014, 07:38
Jestem bardzo zadowolony z faktu iż na APO się wreszcie coś dzieje i zastanawiam się nad kupnem PACC nawet.
Wszystko fajnie ale czy mi sie wydaje czy namawiacie nas do siedzenia przy APO 24h na 7?
Gram ek i widze że ta profesje jest najlepsza ale jak taki 2k+ ed/ms ma full eq (a ja nie mam) to nie mam nawet możliwości aby się uleczyć!
FAJNIE ŻE JEST NANTSAO i coś sie dzieje
Takie pytanie do Ciebie Santano - jak długo jeszcze będziesz pracował nad aktualizacjami? Tj. kiedy robisz 'cumbak' na uczelnie?
Planuję cały czas pracować - w roku akademickim po prostu trochę mniej. Mam nadzieję, że coś ruszy i będzie Was więcej :)
..:KoMBoj:..
20-08-2014, 12:57
balans dla ed, bo to jest porażka
Zwiększyłem liczbę osób na wykresach, żeby rywalizacja była ciekawsza. :D Nadal 10 pierwszych miejsc otrzymuje nagrody - to się nie zmienia.
Bardzo się ciesze, ze coś robicie, za to macie dużego plusa, ale zajmijcie się też rzeczami niedokończonymi. Mam na myśli
-misje !quest - miało ich być 100, jest niecałe 80
-automatyczne najazdy (teraz ciągle widuje creatory i świętego Piotra na sky, nic więcej), na rooku także
-najważniejsze - balans.
Pozdrawiam.
Skoro w podanych przez was proporcjach chcecie dzielić rook oraz main to czy nie warto postąpić w ten sam sposób z przyznawaniem nagród dla graczy ? Podzielić ich na tych main, oraz rook. W tym momencie duża liczba osób przesiaduje temple main i probuje wbić się do top10 wyłącznie dla nagrody, a w tym wszystkim chodzi jeszcze o wielkość przyszłych update.
Sasha Rookslayer
20-08-2014, 16:37
Wiecie dlaczego nie pokazuje mi kto ile siedzi online? Tylko ciągle mam to:
:confused::confused::confused:
#Santano
Odpisz na moje pytania, thx.
@down
Dzięki. Pytanie są następujące:
Zrobicie w końcu wzór na atak broni (Chodzi o to, aby nie biło się tyle samo z sca/ d axe, co z k axe..
poprawienie statystyk (chodzi o skille, aby one w końcu coś dawały),
dodanie automatycznych najazdów na Rookgard,
poprawienie misji Squida.
#Santano
Odpisz na moje pytania, thx.
Widocznie Twoja przeglądarka trzyma stary obrazek w pamięci cache. Odśwież stronę czyszcząc cache i powinien się załadować nowy.
Ctrl + F5 w Firefoxie, nie wiem jak w innych.
Na które pytania konkretnie?
Domcio Old
20-08-2014, 17:10
Jak dla mnie Santano zawsze miał najlepsze pomysły na server i wprowadzał najlepsze up'y. Wielki plus dla ekipy. Czekamy na następne urozmaicenia.:)
Wejdź w ten link (http://www.armia.toproste.pl/adminpanel/eventgraph2.php?a=eventplayer) i odśwież stronę :)
zii_twardziel
20-08-2014, 19:25
Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie i będę w stanie utrzymać obecną pozycję do końca miesiąca dominując nad Wami jak zawsze.
Bardzo mi się podoba taka forma eventu jak najbardziej propsuję.
@edit
Czekam na informacje odnośnie nagród no i mam nadzieję, że przemęczenie będzie tego warte. :)
Colinovsky
20-08-2014, 20:24
Santano, mógłbyś napisać co myślisz o tym, co napisałem wcześniej? Zamieszczam cytat, żeby nie było niejasności o co mi chodzi.
Co do balansu, to też coś dodam. Jak dla mnie to nieporozumienie, że Ek, który jest RYCERZEM i został zaprojektowany pierwotnie żeby bić z BLISKA bije więcej NA ODLEGŁOŚĆ od postaci DYSTANSOWYCH... Ms/ed/rp byli od początku tworzeni do tego, by bić z dystansu, czyż nie? Ek zawsze bił więcej od nich, ale MUSIAŁ podejść. Teraz bije więcej i to z daleka. Gdzie sens? Całe to UW jest z leksza nieporozumieniem, dlatego właśnie że jest dla wszystkich profesji. Od zawsze było kilka itemów tak, że każda profa używała innego (ms/ed oczywiście to samo, traktuje to jak jedną profe, bo wielkich różnic nie ma) i było idealnie, a przynajmniej tak, jak to Tibia miała wyglądać. Rycerz bije z miecza/toporu/obucha z bliska, paladyn strzela z dystansu, czarodziej/druid używa różdżek do ataku z dystansu. Po co to było zmieniane, tego nie pojmę. :P
Jestem ciekaw co powiesz na ten temat, może nieco wyjaśnisz. :D
@up
Aktualnie przebywając w stanie ostrej nietrzeźwości jestem w stanie tylko powiedzieć, iż dobrze mówisz. Pracujemy nad balansem. Balansem - który nie zniszczy rycerza, a jednocześnie pozwoli innym profesjom być z tym rycerzem na równi. Sprawdziłem statystyki graczy: grających rycerzy jest prawie tyle, co wszystkich innych profesji na Mainie - a to zły znak. Postaramy się zrobić krok w kierunku równości profesji. Jak nam to wyjdzie - sami ocenicie, ewentualnie zaproponujecie kolejne zmiany.
Colinovsky
20-08-2014, 23:13
grających rycerzy jest prawie tyle, co wszystkich innych profesji na Mainie - a to zły znak
Cieszy mnie, że tak uważasz. Mam tylko nadzieje że to nie tylko z powodu "ostrej nietrzeźwości" :D Liczę że do świetności wrócą także pozostałe profesje, bo nie ma co się oszukiwać, ek aktualnie MA przewagę i dlatego grających tą profesją jest tak wielu.
Poczekamy, zobaczymy. Liczę, że gracze z głównego serwera zostaną zaproszeni do testów. :]
@up
Aktualnie przebywając w stanie ostrej nietrzeźwości jestem w stanie tylko powiedzieć, iż dobrze mówisz. Pracujemy nad balansem. Balansem - który nie zniszczy rycerza, a jednocześnie pozwoli innym profesjom być z tym rycerzem na równi. Sprawdziłem statystyki graczy: grających rycerzy jest prawie tyle, co wszystkich innych profesji na Mainie - a to zły znak. Postaramy się zrobić krok w kierunku równości profesji. Jak nam to wyjdzie - sami ocenicie, ewentualnie zaproponujecie kolejne zmiany.
O jebany, podziwiam Cie :D najebany, a jeszcze pisze poprawnie, a co najlepsze wstawia przecinki :D
[Santano] Pisałem to 10 minut...
Licze na to, że uporacie sie z tym balansem jak najszybciej.
Widzę dużo osób odeszło z apo, myślę, że dobrym krokiem będzie wrócić po tej przerwie. Witam APO :)
Troche smieszne z tym online;d Ale coz zrobic, kazdy jakos probuje zachecic graczy;) Oby tak dalej:> Czekam na loterie i kolejne upki;d Duzo sie dzieje ostatnio;)
zii_twardziel
21-08-2014, 22:18
Santano dałbyś rade jakoś na szybkości ogarnąć te nagrody w konkursie online? Jak wiemy prowadzę, ale nie wiem czy aby na pewno mi się to opłaca. Nie oczekuję nagród takich jak na loteriadach, ale fajnie by było wiedzieć na czym stoję.
Santano dałbyś rade jakoś na szybkości ogarnąć te nagrody w konkursie online? Jak wiemy prowadzę, ale nie wiem czy aby na pewno mi się to opłaca. Nie oczekuję nagród takich jak na loteriadach, ale fajnie by było wiedzieć na czym stoję.
Lista nagród będzie na 100% w tym tygodniu.
Może dzisiaj, może jutro, może w niedzielę.
@Edit
Zresztą, niech stracę: wstępna lista nagród; MOŻE ULEC ZMIANIE
1. 5k event points, 15 dni pacc, shaman mask, +1 mlvl (dla profesji magicznej), +1 skill dowolnej umiejętności ataku (paladyn/knight), 3 premium lottery tickets (przydatne w nadchodzącej loterii), możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
2. 4.5k event points, 14 dni pacc, cursed cowl, burning heart, +2 poziomy doświadczenia, 2 premium lottery tickets, możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
3. 4k event points, 13 dni pacc, brooches, pandemonium armor, +1 poziom doświadczenia, premium lottery ticket, możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
4. 3.5k event points, 12 dni pacc, magic bunny slippers, +1 poziom doświadczenia, 7 lottery tickets
5. 3k event points, 11 dni pacc, golden bolt, +1 poziom doświadczenia, 6 lottery tickets
6. 2.5k event points, 10 dni pacc, pandemonium armor, ripper lance, 5 lottery tickets
7. 2k event points, 9 dni pacc, burning heart, crystal wand, 4 lottery tickets
8. 1.5k event points, 8 dni pacc, sapphire legs, 3 lottery tickets
9. 1k event points, 7 dni pacc, magic sapphire helmet, 2 lottery tickets
10. 0.5k event points, 6 dni pacc, 1 ultimate coin, eagle shield, lottery ticket
Oo z tego co widze najlepiej byc w pierwszej trojce :D jedyne co mi sie podoba to ze mozna se item nazwac ;DD ale i tak fajne nagrody ;D
#down
Wlasnie a co z rookiem??:D
Colinovsky
22-08-2014, 17:54
Oo z tego co widze najlepiej byc w pierwszej trojce :D
Odkrywca :D
Od 5 miejsca nagrody są całkiem okej, powalczę ;>
1. 5k event points, 15 dni pacc, shaman mask, +1 mlvl (dla profesji magicznej), +1 skill dowolnej umiejętności ataku (paladyn/knight), 3 premium lottery tickets (przydatne w nadchodzącej loterii), możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
2. 4.5k event points, 14 dni pacc, cursed cowl, burning heart, +2 poziomy doświadczenia, 2 premium lottery tickets, możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
3. 4k event points, 13 dni pacc, brooches, pandemonium armor, +1 poziom doświadczenia, premium lottery ticket, możliwość dowolnego nazwania przedmiotu
4. 3.5k event points, 12 dni pacc, magic bunny slippers, +1 poziom doświadczenia, 7 lottery tickets
5. 3k event points, 11 dni pacc, golden bolt, +1 poziom doświadczenia, 6 lottery tickets
6. 2.5k event points, 10 dni pacc, pandemonium armor, ripper lance, 5 lottery tickets
7. 2k event points, 9 dni pacc, burning heart, crystal wand, 4 lottery tickets
8. 1.5k event points, 8 dni pacc, sapphire legs, 3 lottery tickets
9. 1k event points, 7 dni pacc, magic sapphire helmet, 2 lottery tickets
10. 0.5k event points, 6 dni pacc, 1 ultimate coin, eagle shield, lottery ticket
Liczę, że ktoś z rooka wygra jedną z nagród :D
kobusznik
22-08-2014, 22:21
No to chyba lepiej jak by nagrody uległy zmianie, bo to trochę śmieszne no może pierwsze 3 miejsca okej, no ale reszta to przesada ludzie już ledwo na oczy widzą bo graja 20 godzin dziennie, oczekując pewnie na lepsze nagrody.
Wiecie że to nagrody za EVENT a nie za godziny online? xD
To jest właśnie ten event. Kto najwięcej przesiedzi na apo - wygrywa.
#edit
To także jest nagroda.
dla mnie smieszne jest to ze taki don ja siedzi po 20 h i czeka az wygra jakies glupie itemki XDD
nagrody są słabe według mnie.
dla mnie smieszne jest to ze taki don ja siedzi po 20 h i czeka az wygra jakies glupie itemki XDD
nagrody są słabe według mnie.
Przeciez napisal santano ze te nagrody moga ulec zmianie -.-
Ciekawe nagrody. Ten premium lottery ticket bedzie do jakiejs oddzielnej puli nagrod czy bedzie po prostu sie liczyl jak 10 zwyklych lottery ticketow?
Żeipap Polak
23-08-2014, 10:25
Nagrody według mnie trochę przesadzone. Przypominam, że to jest event na największego no-life'a na serwerze, więc nie wiem czemu tak dobre nagrody daliście za pierwsze 3 miejsca. Jeżeli komuś by nie zależało, to by nie afkował tyle na bocie.
Sasha Rookslayer
23-08-2014, 14:04
Jak na razie widzę dwóch kandydatów z wyspy Rookgard na zajęcie minimum 10 miejsca w tym "czasowym evencie", więc myślę, że również nagrody dla ludzi z Rookgardu zostaną podane. :)
Nie pierdol Zarex, że nie przyznasz iż reset jest najlepszym rozwiązaniem na reanimację serwera.. Nie jesteś chyba aż tak przywiązany do dobytku jakiego się dorobiłeś ..
Nie pierdol Zarex, że nie przyznasz iż reset jest najlepszym rozwiązaniem na reanimację serwera.. Nie jesteś chyba aż tak przywiązany do dobytku jakiego się dorobiłeś ..
Reset charów po tylu latach działania serwa, gdzie ludzie wydali po xxxx zł na kasę, postacie? To gwóźdź do trumny, a nie reanimacja.
Kiedyś, gdzieś Mortiis pisał że ta opcja nie wchodzi w grę więc żadnego resetu nie będzie.
Ps fajna ta wyspa eventowa tylko szkoda że punktów nie mam xD
Ps2 czekamy na balans podobno do 2 tygodni dacie rade, zobaczymy..
kobusznik
29-08-2014, 21:50
Fajnie by było jak by chociaż o te 1k pkt eventowych podnieść dla każdego z top 10
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.