View Full Version : Korupcja
Rafal944
20-08-2014, 20:43
[20/08/2014 10:02] Rinson -> Labelizer was banished because of Dzielenie konta. <<<<< i unban ocb????? Ten gracz na nob postaci hio mial bana za cave bota rowniez unban ! Moze ktos wyjasni z adm? Co przelewy na konto wplywaja ?? Ktory bierze w kieszen jak Polscy politycy???
Żeipap Polak
20-08-2014, 20:47
Napisałeś to zbyt chaotycznie ziomuś, więc skrócę Twój płacz.
Chodzi o to, że niejaki Labelizer aka Hakka wielkie gówno został wczoraj zbanowany za dzielenie konta, a raczej pomyłki w sprawdzaniu IP nie ma. Dziś postać została odbanowana. W niedalekiej przeszłości osoba ta została zbanowana na inną postać za cave bota (delete) i dostała unbana, czego regulamin zabrania (łamiecie własny regulamin do chuja XD).
Autor wyżej pyta kto dostał w łapę i się podjarał dwoma dyszkami dając unbana na postać Labelizer?
#edit
Czytającym oraz adminom chciałem ukrócić mękę, nie musicie dziękować :D
HAHA GOWNO WIECIE a piszecie, bana dostalem na labe za dzielenie konta ale wytlumaczylem wszytko bo korzystam z dwoch modemow cepy/ dwa inne nety.
PS PONOC DALEM W LAPE czy to prawda? :/
Boski Zigolo Team, dobrze ze do niego naleze!! rekrut wielka stopa
Mój kolega kiedyś też dostał bana za dzielenie konta. Z 2 różnych ip zdobywał doświadczenie tylko dlatego, że na pc miał normalnego neta a na lapku jakiś internet mobilny ;] Uważasz, że to też shar jeśli udowodnił swoją niewinność? Może hakka też to udowodnił ;c
Boski Zigolo
20-08-2014, 20:54
Jeden net - jedno ip niezależnie ile jest modemów/routerów.
Ale z drugiej strony dobrze że UB dostałeś Boski Zigolo Team jest przeciw banowaniu graczy.
zii_twardziel
20-08-2014, 20:58
HAHA GOWNO WIECIE a piszecie, bana dostalem na labe za dzielenie konta ale wytlumaczylem wszytko bo korzystam z dwoch modemow cepy/ dwa inne nety.
Boski Zigolo Team, dobrze ze do niego naleze!!
To i tak nie wyjaśnia dlaczego został Ci zdjęty ban za cave bota. Tłumaczenie będzie takie jak zawsze - pomyłka przy wlepianiu bana :)
Mnie to nawet nie interesuje bo tak czy siak żaden pary z gęby nie puści, a do góry(Mortiis, Tygrys) to i tak nie dotrze, a Santano chyba nawet za takie sprawy się nie zabiera, wnioskuje po moich prośbach.
Boski Zigolo Team, dobrze ze do niego naleze!! rekrut wielka stopa
trzymajmy sie razem to nie zginiemy ziomgy, najlepsza gildia na apo od czasów krs
a tak na serio to co oni tutaj robia to sie w glowie nie miesci ok
Gracz udowodnił Santano, że nie dzielił konta więc został odbanowany.
Co do gracza Hio - pokażcie mi, gdzie i kiedy dostał bana za cave bota? Bo ja na intergamingu widzę tylko za używanie macro/botów.
Zamykam.
Byłem stroną tej rozmowy, więc mam prawo ją opublikować. Cenzura dotyczy nazw dostawców internetu. Tego nie powinienem udostępniać.
http://i.imgur.com/GHVKott.png
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.