PDA

View Full Version : Lagi, część III.

Sasha Rookslayer
23-08-2014, 21:52
Witam, nadal codziennie na serwerze występuje przerwa w połączeniu z serwerem gry, tzn. lag.
Mieliście zresetować maszynę, mieliście sprawdzić czy ktoś atakuje serwer APO.
Jeżeli reset maszyny nie zadziałał, nikt nie atakuje serwera to weźcie się bardziej do roboty..
Bo ostatnim czasy nie da się w ogóle wyjść na polowania.

@edit
Temat zrobiłem, ponieważ poległem na mrówce przez te śmieszne zacinanie się serwera..
http://i62.tinypic.com/2mqrb4y.png
Co chwile zgoń, a za sle nie zwrócicie, nawet chociażby to była wasza wina.
Jestem oburzony niniejsza sytuacją.

Mam nadzieje, że w końcu coś z tym zrobicie.

Z poważaniem,
Sasha.

@3down

Ja też padam co chwilę na nilach o normalnym pvp nie wspominając i jakoś nie robię z tego wielkiego HALO. Na rl tibi też są aktualnie freezy i nikt nie rozpacza.
Gościu, ale Ty nic nie tracisz jak padasz. No sorry, może 100cc stracisz, wielkie mi hallo. Nawet tutaj mi takich rzeczy nie wypisuj, bo ośmieszasz się. Ciekawe co byś pisał, jakbyś tracił po 40kcc, bo ja tyle tracę przy takim zgonie.

Wyjdź z domu na jakieś polowanie chociażby do sklepu, lol?
Grasz dłużej ode mnie, więc Ty wyjdź z nory, lol?

@5down

Wysłałem temat do Mortiisa. Uzyskałem odpowiedź, że skoro padłeś na mrówce to oznacza, że sam serwer działał w czasie laggów prawidłowo, bo potwór lagga nie miał i Cię zabił. Po prostu musiałeś stracić połączenie z winy swojego operatora lub naszego dostawcy.

Czy ja napisałem, że Wasz serwer nie działał w czasie lagga? Po prostu był lag, kick.. Zalogowałem i zgon, proste. Wasz dostawca się nie sprawdza. To nie była wina mojego operatora, ponieważ w czasie laga sporo osób zapytało się na GC: "lag, co za lagi..". Każdy wie, że są laggi, więc czas najwyższy coś z tym zrobić.

Hio
24-08-2014, 10:30
Sasha dorośnij co ty widzisz w tym serwerze? Myślisz, że znalezienie osoby atakującej jest tak łatwe, w sumie się nie dziwie, że pewnie zmienili w serwie na gorszy internet bo z czego mają to zapłacić? Za smsy dostają marne parę %(procent) a ze swoich płacić żeby ktoś grał to chyba nie wypada. Kupujcie częściej pacca to zobaczycie efekty :)

@Edit
I proszę ciebie nie zakładaj już więcej tematów bo to robi się nudne :/

#Lordzik#
24-08-2014, 10:46
Świat zatrzymać! Sasha padł na mrówce!
Ja też padam co chwilę na nilach o normalnym pvp nie wspominając i jakoś nie robię z tego wielkiego HALO. Na rl tibi też są aktualnie freezy i nikt nie rozpacza.

Bo ostatnim czasy nie da się w ogóle wyjść na polowania.
Wyjdź z domu na jakieś polowanie chociażby do sklepu, lol?

Też mnie czasami denerwują te lagi, ale nie podnoszę larum.

Może pracują nad tym nie informując o tym nikogo? Co ty jakiś VIP, że wszystko dla ciebie ma być robione?

Rekrut
24-08-2014, 11:20
Lagi ostatnio bardzo utrudniają grę przez co nie da się expić ani pekować. Czy to tak trudno ogarnąć administracji przez co są powodowane lagi i to naprawić??

Erken
24-08-2014, 11:42
chyba te kilkanascie sl'i nie pozbawilo ciebie na skraj bankructwa?

dla mnie tez to jest uciazliwe ale co zrobisz? nic nie zrobisz

Rinson
24-08-2014, 12:01
Wysłałem temat do Mortiisa. Uzyskałem odpowiedź, że skoro padłeś na mrówce to oznacza, że sam serwer działał w czasie laggów prawidłowo, bo potwór lagga nie miał i Cię zabił. Po prostu musiałeś stracić połączenie z winy swojego operatora lub naszego dostawcy.

Tutaj prośba do wszystkich: w momencie gdy są laggi zróbcie test (ping armia.toproste.pl) i wyniki przedstawcie w tym temacie.

Sabziro
24-08-2014, 13:31
Prosze was, nie róbcie z ludzi debili
Serwer ma laga (my i potwory się scinamy) ale czasami po takim lagu zanim klient odzyska płynne połączenie to nie zdążymy się uhnąć/ihnąć/ czy co tam jeszcze a w tym czasie dostaniemy hita lub dwa i gleba albo po prostu exhaust się nabije.. i to nie jest taki lag że tylko 2 sekundy, trwa to chwile dłużej do tego z lekką przerwą przez co w tym czasie np dostaniemy hita ale już uhąć się nie da i wszyscy mają te lagi

@ps na mainie jak ktoś siedzi na nilach albo tinach to mu to rybka czy padnie czy nie, pare sc w tą czy w tą to nic ale jak musi lecieć na drugi koniec mapy albo gra na rooku to już ma się trochę gorzej xD

drako12
25-08-2014, 10:07
Na mainie niema duzych strat przez taki bo to tylko 100cc xD na rooku to juz lipa siedziec potem z 4h zeby wydropic se sla xDD lipa ale tak ogolnie sa lagi i kazdy to widzi tylko jakos administracja tego nie widzi, jak dla mnie lagi sie zaczely dopiero jak wprowadziliscie pvpe event i jest tak az do teraz -.-