PDA

View Full Version : Event PVP...

Nevari
24-08-2014, 13:11
Siema. Pisze na temat eventu pvp, ponieważ jakimś dziwnym trafem mam zajebistego pecha (2x na Valde 'miał' odbyc sie event, nie zostal przesuniety, przelozony NIC)

W dodatku... Mial odbyc sie event pvp 151-300, przerzuciłem EQ : biore sie za zapisy...
http://i58.tinypic.com/nxrj2r.jpg

Tutaj jeszcze rozmowa z rinsonem... (Tyle nie widzialem Mortiisa, ze pojebalem z Vinoxem :o)
http://i61.tinypic.com/2uyhwgl.jpg

I tu jeszcze grozby xD
http://i61.tinypic.com/rrt7hf.jpg

Mam wyjebane na ten event, chodzi mi o fakt, zeby te zapisy jakos 'lepiej zorganizowac'. Jak jest dana godzina, dany dzien - to wchodzcie... 2x bylem 2x nie bylo (dziwne, ze 1,8k+ zazwyczaj odbywaja sie zawsze i punktualnie).

Btw. Nie rob ze mnie debila.

Edit. Po pojawieniu sie komunikatu, wrocilem tylko z eventowych do depo i przerzucilem EQ co moglo trwac maks minute... :))

Sam Rinson sie zarzekal, ze komunikat 12;45 i 12;50 zapisy! A o 12;50 brak miejsc:>

@Ziomeros - Akurat Twojej wypowiedzi wyczekiwalem lizodupie;d
5 minut na zapisy, po 4 zamykane, pozdrawiam. :*

Btw. co to za okazja, nabicie posta na 4um?:D

@Zii Twiardzeil - Bedac w kiblu wymysl, jak mialem dolaczyc na event. Daje 150kcc za dobry pomysl, srajac nie majac dostepu do klawiatury - Zii pewnie z obsrana dupa by nie przeoczyc by wyskoczyl. Ale procz latania z obsrana dupa do komputera, znasz?:>

Ziomeros
24-08-2014, 13:17
Nie płacz.

~Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami, Black Boss.

#
Nie mogłem przegapić takiej okazji. I tak nie płacz. Liczyć nie potrafisz, a na ekipę się skarżysz.
Nie. Zobacz od kiedy mam konto i ile mam postów. Nie jestem nabijaczem postów. To była mistyczna przepowiednia.

zii_twardziel
24-08-2014, 13:36
No to sobie miej wyjebane, kogo obchodzi Twój płacz... ;( Gdybyś trochę pomyślał nie miałbyś problemu z dołączeniem do eventu.

PS
za dużo mazurka :(

Rekrut
24-08-2014, 13:47
O jej a co Ci z tego pvp eventu? Przecież to nic nie daje a Ty tak spinasz i zakładasz tematy jak by nie było ważniejszych rzeczy, serio!

Ziomeros
24-08-2014, 13:48
Skoro byłeś na kiblu i defekowałeś, to jak miałeś dołączyć?
Cichaczem przyznałeś się, że nie byłeś przy komputerze w tym czasie. Temat do zamknięcia. Autor robi sobie z nas jaja. Z nas wszystkich, łącznie z ekipą.

Nevari
24-08-2014, 14:03
Skoro byłeś na kiblu i defekowałeś, to jak miałeś dołączyć?
Cichaczem przyznałeś się, że nie byłeś przy komputerze w tym czasie. Temat do zamknięcia. Autor robi sobie z nas jaja. Z nas wszystkich, łącznie z ekipą.

Stary jak masz mi pisac takie bzdety, to wez sobie odpusc... Jaja sobie z kogos robie? Rinson JAJA robi sobie z graczy a nie na odwrót pajacu. Ile eventów sie odbyło? Połowa? Bo nie wchodzi, bo sie spóźni, bo przełoży, bo go nie było...

Grajac na tym serwerze od poczatku tych 'eventow pvp' wzialem udzial w jednym, bo 2 byly 'przesuniete' na NIGDY.

@Rekrut - Mi chodzi o kwestie Rinsona, że robi ze mnie debila wmawiając mi, że po mojej stronie leży błąd. Dobra byłem w kiblu, nie mogłem co minute pisac !join. Ale 5 minut, to 5 minut Rinson. ;)

Sasha Rookslayer
24-08-2014, 14:13
Przecież zawsze po 5 minutach jest zapis, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia, że nie było żadnego komunikatu.

Nie zorientowałeś się, kiedy dokładnie jest event i przepadło uczestnictwo Twojej osoby w nim. Twoja wina, tylko twoja, nikogo innego..

Po drugie, nic nie straciłeś.. Chyba, że zależy Ci na eventowych punktach.
Po trzecie, wracaj na Mazurka chłopcze, jeżeli mylisz Mortiisa z Vinoxem. XDD

Rinson
25-08-2014, 10:04
Po pierwsze: nie było na screenie żadnej groźby, przedstawiłem Ci identyczną sytuację (prawie) jak Ty mi.
Po drugie: włączę komunikat o evencie np. o 12:00, cofnę zegarek na Windowsie do 11:30, przeloguję na postać wpiszę !join i napiszę temat z płaczem, że "gm to chuj bo ustawia sobie event i mi nie dał wejść". Chcesz mieć 100% pewności, że trafisz na event? Mały poradnik: kliknij na pasku zadań w godzinę dwa razy, kliknij "czas z internetu" i zaktualizuj tam sobie zegarek klikając w przycisk.
Po trzecie: miałeś źle ustawiony zegarek na komputerze i nie chcesz się nawet do tego przyznać, takiej myśli do siebie nie dopuszczasz. No bo jak by inaczej mogło wejść 7 osób na event a Ty jeden biedny nie? Ja nawet bym nie mógł areny zapełnić jak nie minie czas.
Po czwarte: zapisy zawsze były możliwe dokładnie 5 minut po upłynięciu czasu od momentu pojawienia się komunikatu. Nie da się tego przeskoczyć.
Po piąte: chcesz automatyczne eventy? Napisz do Santano, bo On się zajmuje programowaniem między innymi tego eventu. Ja też bym chciał, Mortiis też.
Po szóste: temat uważam za wyjaśniony, jak widać ze swoim stanowiskiem zostałeś sam. To było widać wtedy, gdy wypłakiwałeś się na Game-Chacie i widać to teraz.