PDA

View Full Version : Potwory Rook Main

Man Rookgard
24-08-2014, 19:12
Witam.
Moja propozycja jest taka aby wprowadźić na rook i main potwory takie jak Rook Composer oraz MAin Composer.Proponuje dodać jakiś room i tam by sie respiły, każdy gracz co chce tam wejść musi mieć level np rook 100level main 500level.
Rook Composer oraz Main Composer respiły by sie co restart aby wejść tam musisz przejść przez drzwi z odpowiednim levelem bedzie można walczyć,zdobywać exp i loot taki jak klej nuty % na misje do npc Ahmed Martwy Terrorysta.

Sasha Rookslayer
24-08-2014, 19:19
Ja pierdole.. Po co gościu wróciłeś na to forum? Weź w ogóle tu nic nie pisz, będzie najlepiej.

#t
Composery to najazdowe potwory, które są raz albo kilka razy na miesiąc.. Specjalnie zostały zrobione pod najazd. Nie, nie i jeszcze raz nie! Wyjdź.

Bogs
24-08-2014, 19:42
tża

przez dzwi

Jesteś koniem. Kup książki, wkrótce wolne ci się skończy :)

@top
Jestem na nie. To jest mobek (o ile wiesz co to znaczy) najazdowy, wiec niech tak zostanie.

Sorc Aka Siochacz
24-08-2014, 20:16
Jestem na TAK, oczywiście można byłoby go przerobić, a dać nowy najazdowy czy to trudno zrobić ?
Podobno exp za niego jest nie wielki, to by można było zmniejszyć, a nutki z niego dać do 13%, myślę, że by starczyło, a resztę lootu przerobić.

Dideek
25-08-2014, 08:26
Są to potwory najazdowe, jestem na nie.

drako12
25-08-2014, 09:59
Bez Sensu nie po to Squid wymyslal te misje tak jak to powiedzial zeby ich nie zrobic w tyg xDD ludzie beda przychodzic noob charami na mc i beda miec w ch** nutek i zaraz to zrobia XDDD
JEstem na nie !!

Rinson
25-08-2014, 10:07
Zła propozycja - odrzucam.
Pozdrawiam i zamykam.