PDA

View Full Version : Piraci z Karaibów!

Sillmarilien
14-09-2007, 12:15
Kto lubi film piraci z karaibów? Ja bardzo . Wg mnie najlepszy film jaki powstał:D

Edit:
Aha zapomniałem dodać że wyje*** muzyka w kosmos tam jest :D

-Phoenix-
14-09-2007, 15:42
Dla mnie to taki sobie film (za duzo makijarzu)..(chyba tak to sie pisze:D).

Ogladalem na kompie.Taki sobie.

Tidey
14-09-2007, 15:44
Przereklamowany strasznie ten film. Nie mowie nic bo obejrzec mozna ale napewno nie najlepsyz film jaki powstal.

Fallen
14-09-2007, 19:59
Jak dla mnie film był bardzo dobry ... Po pierwsze wszystkie części miały klimat i czarny chumor ^^ Po drugie bardzo wciągająca fabuła i wiele zwrotów akcji ... No i po trzecie świetne teksty Kapitana Jack Sparrow'a(Johnny Depp) :D Moim zdaniem czołówka najlepszych filmów świata ;)

***Diex***
14-09-2007, 20:35
Hmm...jedynka super!
Dwójka-w ogóle mnie nie zaciekawiła
Trójka-bez sensu ,podobnie jak część druga ,jednak spodobała mi się bitwa w środku wiru wodnego ^.^
Ogólnie filmy są średnie (oprócz pierwszej części >.<).
Na pewno nie jest to najlepszy film jaki widziałem ,a nawet nie jeden z najlepszych.
Są o wiele lepsze filmy.
Żyć się odechciewa jak patrzy się na brudne mordy i spróchniałe zęby piratów... nie musiało to być aż tak "drastyczne" w wyglądzie :D

Predziu
14-09-2007, 20:35
Bylem w kinie na wszystkich 3 częściach i jest dobry szkoda ze juz nie bedzie 4 czesci : [

Mr Cookie
15-09-2007, 01:00
Ja byłem w kinie tylko na trzeciej części (tak ,tak - nie widziałem jedynki i dwójki ) , głównie poszedłem dla towarzystwa :P

Jak na mój lepek ( niezbyt duży ) to w trakcie bitwy w tym wirze pogubiłem się... :<

Za dużo akcji naraz... xD

A tak serio , jak zobacze pierwsze dwie części to może jakoś bardziej "yntelygentnie" się wypowiemem... x]

Póki co mogę powiedzieć tyle , że Sparrow fajnie lizał kraby oO

Pozdrawiam ,

Mr Cookie

Tettmeier
15-09-2007, 12:49
@Fallen
Humor sie pisze a nie chumor ;>

@Topic
Wg mnie film niczego sobie, ogląda sie go w zwarciu..(czekasz co stanie się zaraz)
Ale i tak wole moje ukochane seriale typu Lost i PB:D