View Full Version : Piraci z Karaibów!
Sillmarilien
14-09-2007, 12:15
Kto lubi film piraci z karaibów? Ja bardzo . Wg mnie najlepszy film jaki powstał:D
Edit:
Aha zapomniałem dodać że wyje*** muzyka w kosmos tam jest :D
-Phoenix-
14-09-2007, 15:42
Dla mnie to taki sobie film (za duzo makijarzu)..(chyba tak to sie pisze:D).
Ogladalem na kompie.Taki sobie.
Przereklamowany strasznie ten film. Nie mowie nic bo obejrzec mozna ale napewno nie najlepsyz film jaki powstal.
Jak dla mnie film był bardzo dobry ... Po pierwsze wszystkie części miały klimat i czarny chumor ^^ Po drugie bardzo wciągająca fabuła i wiele zwrotów akcji ... No i po trzecie świetne teksty Kapitana Jack Sparrow'a(Johnny Depp) :D Moim zdaniem czołówka najlepszych filmów świata ;)
***Diex***
14-09-2007, 20:35
Hmm...jedynka super!
Dwójka-w ogóle mnie nie zaciekawiła
Trójka-bez sensu ,podobnie jak część druga ,jednak spodobała mi się bitwa w środku wiru wodnego ^.^
Ogólnie filmy są średnie (oprócz pierwszej części >.<).
Na pewno nie jest to najlepszy film jaki widziałem ,a nawet nie jeden z najlepszych.
Są o wiele lepsze filmy.
Żyć się odechciewa jak patrzy się na brudne mordy i spróchniałe zęby piratów... nie musiało to być aż tak "drastyczne" w wyglądzie :D
Bylem w kinie na wszystkich 3 częściach i jest dobry szkoda ze juz nie bedzie 4 czesci : [
Mr Cookie
15-09-2007, 01:00
Ja byłem w kinie tylko na trzeciej części (tak ,tak - nie widziałem jedynki i dwójki ) , głównie poszedłem dla towarzystwa :P
Jak na mój lepek ( niezbyt duży ) to w trakcie bitwy w tym wirze pogubiłem się... :<
Za dużo akcji naraz... xD
A tak serio , jak zobacze pierwsze dwie części to może jakoś bardziej "yntelygentnie" się wypowiemem... x]
Póki co mogę powiedzieć tyle , że Sparrow fajnie lizał kraby oO
Pozdrawiam ,
Mr Cookie
Tettmeier
15-09-2007, 12:49
@Fallen
Humor sie pisze a nie chumor ;>
@Topic
Wg mnie film niczego sobie, ogląda sie go w zwarciu..(czekasz co stanie się zaraz)
Ale i tak wole moje ukochane seriale typu Lost i PB:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.